• CastAway1986
    3.5k
    pa eto piše Adana nije isplaćivala place redovno
  • Nogo
    8.4k

Istina, ali ovaj je besplatan, a za Pjacu moras dati odštetu (2,2,5 m + plaću).
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    pa onda nema problema sa zemom, bujrum kod kujtima:lol:
  • emilperska
    11.1k

Na ljeto nije trebalo..
  • Nogo
    8.4k

Koje ljeto? Pa tada nismo znali u kakvom je stanju, a mislim da ga i nismo mogli uzeti jer se svašta priča oko tog transfera u Ri.
  • i more je plavo
    1.3k
    Brekalo i Bara sve lijepo objasnili, a i Dinamovo priopcenje govori o tome da je mali govno a ne dinamovac.
  • Kristijan992
    527
    Evo Dinamo se izjasnio oko Brekala, upravo su u Dnevniku Nove tv objavili da je tražio jamstvo da igra i da je tražio puno više financijski nego što mu je Dinamo ponudio (čime bi bio najplaćeniji igrač) i da je na kraju za znatno manje pristao igrati za Hajduk.
  • FrenchMontana
    1.4k
    Bara je govno i Brekalo je ispo cigan, al ne vjerujem priopcenjima iza kojih stoje Mumija i Tajnica. U ovoj prici nema pozitivnih likova.
  • i more je plavo
    1.3k

Da je dinamovac, kako se deklarira, trazio bi obrnuto, pa bi nekako mogao shvatiti odluku da ode dole.
  • i more je plavo
    1.3k
    al ne vjerujem priopcenjimaFrenchMontana

A kaj bi jos trebao da povjerujes, Hajduk je ponudio puno manju lovu, a Bara je potvrdio da je Brekalo trazio garantirano mjesto u momcadi.

O tom sam davno pisao da ce biti problem ako dodje u Dinamo, jer je bilo za pretpostaviti da ce to traziti, i onda ako ihra lose, imas tempiranu bombu u svlacionici.

Mi imamo Petka sa nedodirljivim statusom, pa di jos i Brekalo.
  • deda
    38.7k
    Bara je ponovo pokazao svoje pravo lice. On igra za Mamića i cilj mu je razjebat klub. Zabrana prilaska stadionu i basta.
  • deda
    38.7k
    I još jedna stvar. S novcima od Olma se možemo pozdravit. 1/1 će odigrat njegov transfer kroz neku trampu.
  • Nogo
    8.4k
    Joj, svašta bi napisao. Jadan li je i on i Bara. Ako je istina da mu je tata slavio dan prije da ide kod nas i cijelu noć feštao pa onda dan iza bum i ode kod njih onda su stvarno luđaci. Glavno da u video kaže da su svi bili za ovu odluku hahaha.

Ispada da je tražio najveću plaću i onda ode dole za upola manje.
    I jedan i drugi što dalje od svetinje. Marš!
  • BBB Sibenik
    6k
    Bara je ponovo pokazao svoje pravo lice. On igra za Mamića i cilj mu je razjebat klub. Zabrana prilaska stadionu i basta.deda

Tako je!
  • Izet Hajrović
    5.8k
    i još izabere broj koji je godina rođenja njegova oca ako sam dobro shvatio, tata sigurno puca od veselja i ponosa kao zagriženi Dinamovac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.