• Jurki
    8.8k
    Pravi trener koji ce klub kostati i 3 milje eura je sitnis. Jer taj trener napravi rezultat i podigne vrijednost momcadi.
    Poveca se interes nas "princezica" za dolazak na utakmice, merch i sponzori.
  • Neron53
    303
    Ma lupam cifru onako aproksimativno.... kljucni dio misli su jaki bonusi kao mamac za najzvucnija imena.
  • Jaro
    5.7k
    i mamac i motiv za oravim radom a ne skupljanjem love i mrvica u "tamo nekom HNLu"
  • Dinamouberalles
    128
    Ma samo Vaha ili Bijelko trenutno dolaze u obzir .
  • hardek
    1.5k
    Nikad mi nije bilo jasno zašto se treneri ne dovode na principu niža bazna plaća + solidan bonus za osvajanje naslova, manji bonus za osvajanje kupa, veliki bonus za ulazak u lp.

    Npr. Za Bjelicu 600 000 po sezoni pa bonusi 250 000 za osvajanje naslova, 50 000 eura za kup, 400 000 eura za ulazak u lp. Mogu se tu dodati još neki bonusi za prezimljavanje u Europi ovisno o tome u kojem se natjecanju izbori proljeće. Ukupno Ako sve ispuni može dobiti oko 1 500 000 eura. Na taj način se klub i zaštiti ukoliko dođe do otkaza treneru jer je bazna plaća niža.
  • BigZ
    393
    Vrati se Neno i razjebi korporaciju!
  • wolfgang14
    1.1k
    "U ovom trenutku imam desetak ponuda. Nikada ih u životu nisam imao toliko. Saslušat ću sve", Vaha

    https://www.index.hr/sport/clanak/halilhodzic-dobio-deset-ponuda-za-posao-nikad-nisam-imao-toliko-poziva/2533872.aspx

    Vaha i sam znaš gdje želiš doć :wink:
  • Noel
    4k
    Dajte Petra Šegrta slijepci.
  • nemapredaje
    2k
    Ne znam je li se ovaj čovjek do sada spominjao?

    Imao je vrlo dobru karijeru kao igrač i izgradio poznato ime u svijetu nogometa. Kao već iskusan je došao u Dinamo, osvojio 3 prvenstva, zapaženo sudjelovao u jednoj od većih europskih pobjeda i imao odlične odnose s navijačima u vremenu kada nisu bili poželjni.

    Trenutno je pomoćni trener jedne južnoameričke reprezentacije, ali je radio i samostalno kao trener.

    Možda trenutno nije još za nas, ali ga svakako treba pratiti.

    Riječ je o Leandru Cufreu.

    Edit: možda kriva tema, al ne znam di da stavim
  • emilperska
    3.2k

    Naveo sam ga ja u onim potencijalnim imenima za detaljnu anketu ako izgubimo od Istre/Gorice/Lokse..
  • Noel
    4k
    Samostalni angažman je imao kao trener Atlasa prije 5 sezona. U godinu dana na klupi Atlasa skupio je 33 utakmice sa rezultatom od 12 pobjeda 5 neriješenih i 16 izgubljenih. Dosta skromni CV za trenera Dinama. Čabraja je za Cufrea Gvardiola.
  • Deleted User
    0
    ionako je sve relativno pa nek igrjau igor bišćan i kruno jurčić obaranje ruke i tko je jači njega dovedemo. jakir me je razočarao u skoro svakom pogledu i pridružujem se snagama koje ga miniraju.
  • Noel
    4k
    Čak bi dao još jednu šansu Biščanu. Ipak nas je doveo do naslova prošle godine i superkupa.. Da je Petković zabio penal protiv žgadije vjerojatno bi on još uvijek bio trener i razmišljalo bi se u Europi.
  • Captain America
    14k
    Trenutno je pomoćni trener jedne južnoameričke reprezentacijenemapredaje

    Možda je on onda onaj Južnoamerikanac kojeg se zvalo prošli tjedan.
  • Nevo7
    608
    Čak bi dao još jednu šansu Biščanu. Ipak nas je doveo do naslova prošle godine i superkupa.. Da je Petković zabio penal protiv žgadije vjerojatno bi on još uvijek bio trener i razmišljalo bi se u Europi.Noel

    Ne. On je sve svoje (ne)znanje nedavno pokazao u mladoj reprezentaciji i Dinamu. Neka nogometno-trenerski odraste u Poljskoj, neka se kali po Championshipu, neka doživi stres i da nauči i da zna kako reagirati u teškim, stresnim, rizičnim situacijama, a ne da izgleda kao pred streljanje sa pogledom u prazno. Njegove su momčadi bile fizički nepripremljene sa padom nakon poluvremena, a pogotovo nakon polovice drugog poluvremena. Dinamovac je, dobar čovjek je, NAŠ JE, ali nije kvaliteta za Dinamo.
    Bjelica i Vaha kad bi vidjeli da gol visi u zraku u onim zadnjim trenucima utakmice, a da momčad ne može doći do daha, pa oni bi utrčali u teren, mahali na nekaj nepostojeće, pokazivali na sat, naguravali se sa četvrtim sudcem, "posvađali" se sa nekim iz stručnog stožera, zaradili pa makar i crveni karton, ali bi presjekli utakmicu, ekipa bi došla do daha.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.