• Bruh
    901
    Kak uopće rade idući izbori za predsjednika dinama po novom statutu... tj. tko ga bira?
  • db-izbjeglica
    13.5k
    Vjerojatno ću pokupiti hrpu hejta, al ja stvarno ne vidim koje su njegove kvalifikacije za biti predsjednik ozbiljnog nogometnog kluba...

    Ništa osim nekakve "romantike"...
  • jedan u nizu
    6.7k

    ozbiljno?

    Do lipnja 2019. obavljao je dužnost glavnog savjetnika predsjednika FIFA-e Giannia Infantina. Od lipnja 2019. do 7. ožujka 2020. obnašao je dužnost športskoga upravitelja AC Milana.

    Od tad je Čeferinov glavni savjetnik u UEFI.

    Nije isto biti predsjednik kluba i predsjednik UEFAe ili FIFAe, ali kada bih birao da li zelim da dinamov predsjednik bude bivsi predsjednik/dopredsjednik/savjetnik FIFAe i UEFAe, ili da to bude predsjednik neke multinacionalne kompanije, svaki put bi izabrao ovo prvo.
  • SAS1987
    13.8k
    pisao sam tom čovjeku "ljubavno pismo" (mada nisam siguran da su potrebni navodnici) i još bih mu ih 100 napisao kad bi to dolasku doprinijelo.Neki tip

    Jel povezano? :rofl:

    Leonarda Lončar i Zvonimir Boban u svibnju prošle godine su otkrili da se razvode nakon skoro tri desetljeća braka.
  • Bruh
    901
    Radio lik u Uefi i Milanu jedno vrijeme a di je ono Barišić? Ah da u tvornici baterija 70ih kao direktor i podpredsjednik dinama a prije nego kaj je postao predsjednik u Siemensu. Ak je to imalo povezano sa nogometom ja stvarno ne znam... gledajući realno gdje ćeš ti u Hrvatskoj naći boljeg kandidata
  • Nino Bule
    11.9k


    Fifa, milan, uefa. Ne znam tko od sportskih djetalnitka u hr ima takav cv. Da ce bit cudotvorac nece, ali legitmitet koji ima u dinamovom puku ce mu dat slobodne ruke da klub ustroji na nacin na koji normalni klubovi funkcioniraju umjesto ovog kaosa kojeg mi imamo i di nitko za nista ne odgovara.
  • Neki tip
    19.6k


    Hahaha, a gle, moj stari pošalje mojoj ženi to pismo i veli "gle kak ti muž lijepo piše", a ona odgovori "ne bih znala, meni ne piše". :lol:
  • Svi na Sjever
    2k


    Idealno vrijeme je za novi pamflet, možeš ti to...
  • Praskaton
    2k
    Zvone imalo bi smisla
  • Jaro
    5.9k
    Zvone imalo bi smislaBožo0

    ovo je jedini #imalobismisla koji ima smisla
  • superhik
    10.6k
    Hm, tko ima veće kvalifikacije za odlučivati o sportskoj politici kluba.hm . Osoba koja je na vrhuncu karijere prije sadašnje pozicije kuhala kavu i nosila kuverte s mitom sucima ili osoba koja je obnašala visoke dužnosti u Milanu, UEFA-i i FIFA-i. Hm. Teška odluka
  • db-izbjeglica
    13.5k
    Voditi nogometni klub je dosta slično vođenju nekakve tvrtke...

    Boban je nakon nogometne karijere bivao članom nekakvih protokoralnih i savjetodavnih tijela u fifi, uefi, radio u milanu...i ni na jednoj funkciji se nije baš puno zadržao.

    Također mi izgleda dosta konfliltan i tvrdoglav te mjesta napušta zbog neslaganja sa ljudima s kojima bi trebao raditi. To u poslu nikada nije dobro i nema mjesta tjeranju inata i nekakvim rigidnim stavovima.
  • Neki tip
    19.6k
    Idealno vrijeme je za novi pamflet, možeš ti to...Svi na Sjever

    Hm, ne mora ti se svidjeti naravno, ali baš ga pamfletom nazivati.. :yikes: :lol:

    Ma ne pada Zvone na pisamca (a još manje pamflete nadam se), ali siguran sam da ću ga prije ili poslije vidjeti ponovno u Dinamu, zna on dobro gdje mu je mjesto.
  • mlinchica
    1.2k
    ovaj put je @Neki tip otišao korak dalje.
    Pod krinkom puta u Brussel, na dan 1. prvenstvene utakmice proljetnog dijela sezone i propuštanja iste, zapravo je bio na tajnom zadatku.
    Pismo je ovaj put predao osobno, a rezultat smo vidjeli jutros - Zvone se oglasio.
    Očekujemo to pismo u budućem klupskom muzeju, na novom stadionu.
    :blush:
  • BornaPŽ1986
    1k
    Također mi izgleda dosta konfliltan i tvrdoglav te mjesta napušta zbog neslaganja sa ljudima s kojima bi trebao raditi. To u poslu nikada nije dobro i nema mjesta tjeranju inata i nekakvim rigidnim stavovima.db-izbjeglica

    Procitaj jos jednom razlog zasto napusta uefu, ja tu ne vidim nista tvrdoglavo nego mu mozes samo reci da ima svoj stav i svaka cast, vjerojatno bi bio najmoralnija osoba 2 km u krugu Maksimirske
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.