• Juznjak
    3k
    Svlačionica je do sada podržavala trenera.The Undertaker

    Kao što djeca podržavaju profesore kod kojih se ništa ne uči a prolazi se.
  • rioda
    2.6k
    Što se piše?
  • miro
    3.2k
    Je li itko Jakiroviću na pressici postavio pitanje "smatrate li da vam se trese stolica?" ili "hoćete li ponuditi mandat na raspolaganje?"

    Svi se skrivaju iza ANONIMNIH anketa po portalima, SVI! Nule od novinara
  • Mrvica
    3.3k

    Za vikend sam bio odsutan pa nisam baš upućen, šta se piše?
  • Crni86
    1.2k
    a dokle cemo biti i taoci istoh tih igraca? Jer cini mi se da od krznara igraci odreduju kada je isteklo neko vrijeme treneru i uvijek kada neki trener dobi pedalu izade netko od njih sa izjavama novi trener je zanimljiviji bas smo veseli na treninzima, ko da su jebena mala djeca.
    Jakir nije vrhunska razina trenera slazem se, ali nas dokapetan petkovic prica da je dinamo nesto vise baca krafne, proda utakmicu sa hajdukom jer se po ko zna koji put zajebavao, prica o iskupljenju bla bla bla i onda dodu pripreme za kljucnu polusezonu u zadnjih 10 godina i sta taj isti dokapetan radi? Zajebavaa se na svakoj mogucoj tekmi na pripremama, na zadnjoj tekmi se ljuti na cijeli svijet izlazi sa terena. Sta isti taj nas dokapetan radi danas? Gega se ko da je doso sa godisnjeg odmora a ne sa pripreme zeljan osvjanja titule koju je sam ugorzio penalom protiv hajduka… dere se na druge a nezna stopat loptu 45 minuta, igra sve osim spice itd. O misicu vise da ne pricam, ista ta nonsalantnost, boli kurcina u igri, zgubi loptu siri ruke nes sam sebi dobacuje ko da je zreo za vrapce. O baturini da ne govorim, taj decko se danas trudio da nas protok lopte bude sto sporiji. Jel oni igraju za jakira ili za dinamo i za placu? Jel su oni djeca ili profi igraci? Izraubali su svakog trenera koji im se nije svidio, imali su jako veliku podrsku javnosti za ovaj mazohizam od igre i zalaganja koji su imali, ali nakon danas od mene nemaju vise opravdanje. Krivim trenera, ali ovo danas je cisti rezultat ne zalaganja i bahatosti igraca. Jedino skidam kapu kaneku, ktcu, akiju i riletu. Aki je stvarno danas kapetanski se borio i pokusavao svojom energijom nesto donijet i da je bilo kome od ovih gore navedenih barem 20% stalo kao njemu razbili bi lokose danas 5:1. A riletu isto svaka cast jer teski su trenutci iza njega vidlo se i danas da mu je tesko i da je u zagrljaju s copom bio dosta emotivan a cine mi se i suzne oci. Ostalim palac dole, a navedeni trojac gore (petko,misic i baturina) bi mi zavrsioa zabetonirani za klupu do kraja sezone pa nek vode svoje bitke sami sa sobom u 4 zida.
    Ne trazim puno od igraca, svako ko je bio u sportu zna da ne moze svaki dan biti tvoj dan, ali zelju i htjenje ti nitko ne moze oduzet. Bacaj se na glavu, bori se, dobi zuti,crveni… neka ljudi vide da ti je stalo….
  • Tongo Doumbia
    2.4k
    " Štogod odlučili u Maksimiru, jedno je jasno - nužni su radikalni rezovi! Bez njih - ništa. Neki igrači, jednostavno, nisu (više) nisu dorasli Dinamovim zahtjevima. Hoće li ih raditi Jakirović ili netko drugi, napraviti ih mora! "

    Ničota je ovo napisao. Nije važan taj dio. Nego da smo se manje više svi složili da se, ukoliko se trener dovodi, angažira iskusan stranac.

    Ali se i ovo pitanje mora potegnuti. Bilo nam to drago ili ne, moramo si priznati da tu ima par igrača koji nisu nivo Dinama, i bojim se reći da smo svakim danom sve veći robovi istih. Netko mora prelomiti!
  • NORTE
    9.3k
    Lik će ostat upamćen po ispadanju nakon 3:1, tri poraza u miki maus ligi i izgubljenoj tituli.

    Kao ponudio ostavku nakon poraza u Prištini pa nakon još pet poraza se ponaša kao da trenira Varaždin.
  • dinamozivivjecno
    1.6k
    i tek treba ispasti u kupu
  • IstokKa96
    557
    @Sixthway to je cinjenica, ali nitko normalan i pametan se nije htio petljati u rad kluba.
    Biscan je dosao 'na racun' Simica i jednako tako obojica otisla prebrzo.
    Nismo mogli donijeti statut cijelu godinu, iz toga je nastao trenutni problem s clanstvom, vremenska stiska oko organizacije izbora, SD nemamo i pitanje je kad cemo ga imati, posljedica je zbrda zdola odradjen prijelazni rok...stadion...medijsko (unutar klupsko) busenje...za mene je ona skupina uzrok svih danasnjih (potencijalno i buducih) klupskih problema...
  • emilperska
    3.2k

    Ovo danas je čisti poraz trenera. Primili smo 2 brza gola, ajde...
    Krenuli lovit neki tempo i onda on krene radit rošade da više nitko ne zna koju poziciju igra, vezni red ne postoji, Petko šprinta izvest korner (toliko o tome da se ne bori). Jednostavno njegova neorganiziranost se prenijela i na ekipu i ne ide, jednostavno ne ide više..

    Ajmo demistificirati značenje naše stvarno igračke legende Arijana Ademija danas..

    Da li mi gledamo istu utakmicu, Ademi dobar bio?
    Sporiji je nego ikad, slabiji nego ikad i nije više za ovu razinu. Lošiji je i od Bulata i od Sučića i od Ljube, a vjv i Halila. Najpametnije bi mu bilo da smjeni trenera i preuzme prvu ekipu,a netko pro forme s licencom sjedi kraj njega dok ne položi. On više nije za ozbiljan nogomet.
    "Sporcke" su pisale nešto u stilu da je Ademi dobar bio. Bio sam na tekmi, kao i na svakoj ove godine. Čovjek uvjerljivo najlošiji na terenu danas uz ove pridošlice koje se nisu snašle..
  • Shane
    165
    Mene samo zanima kakvo će biti suđenje u nedjelju na Titovom stadionu, ako magarad opet dobije poguranac jasno je da je politika odlučila HNL ove sezone. Ako je tako igrači neka se zapitaju jesu li sportaši?koliko im znači Dinamo i zašto su pognuli glave i pristali na to?Ne zanima me nikakav novi stadion ni kompromisi sa tom bandom lopovskom.
  • dinamozivivjecno
    1.6k
    ma kakva politika sine, ne gledajmo u tude dvoriste i fokusirajmo se iskljucivo na nas. Dokle god nismo u stanju pobjedit Goricu ili Lokomotivu nemamo pravo da ista komentiramo. A i mi smo im omogucili takvu prednost.
  • miro
    3.2k
    ma kakva politika i ostale isprike, najveći poguranac im je dao Dinamo
  • Miro Vugrinec
    1.6k
    Najveci problem Dinama di ce imat problema ove sezone su polukontre i kontre. Dinamo igra dominantan nogomet s velikim posjedom di zadnja linija stoji dosta visoko. Rile se ko bek dosta dize, Perkovic nije tolko ofenzivan. I onda se desi ko danas di imas iza 3 spora teretna igraca. Theo, Zivkovic, Perkovic di imas osjecaj da je svaka kontra lokse mogala bit gol
  • Krizy
    36.7k
    Porazi Dinama s 3+ razlike na Maksimiru kroz Ligu 10:
    2018. Lokomotiva 1:4
    2024. Lokomotiva 0:3

    Hat-trick protiv Dinama kroz Ligu 10:
    2014. Ante Budimir (Lokomotiva - Dinamo 3:4)
    2024. Duje Čop (Dinamo - Lokomotiva 0:3)
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.