• Izet Hajrović
    806
    Siguran sam sa Jakir neće dobiti otkaz zbog odštete. Jedina opcija je da sam da ostavku pa bi Dinamo prošao bez troška, ali mislim da se to neće dogoditi.
  • Maki17
    174
    Dajte tog Čabraju i neka gura klince i nek slaže ekipu za drugu sezonu jer ova je gotova
  • San Lorenzo
    11k
    Daj Gonzala Garciju, ovu sezonu smo spušili, nek čovjek bar udari temelje za novu.
  • Infinity
    15.2k
    Dajte tog Čabraju i neka gura klince i nek slaže ekipu za drugu sezonu jer ova je gotovaMaki17

    Samo sam cekao ovakve komentare.

    Isti vi koji ste pali na Jakirovica sad ce te pasti na Cabraju. Voditi Zrinjski i Lokomotivu je smijesno u usporedbi s vodjenjem Dinama.

    Kakav Cabraja, kao i kakav Jakirovic. Od dana kad se poceo spominjati govorim da nema bas nikakve reference koje govore da je trener za Dinamo. Kakve Cabraja ima? Pobijedio Dinamo i ajmo ga sad uzeti sebi na klupu.

    Budite ozbiljni. Dinamo treba trenera koji ima barem nekog iskustva na razini koja je barem blizu Dinamu. Ovaj nas vodio klub u jednoj od najgorih liga Europe, Cabraja klub u kojem za rijec pritisak odbijaju od place. A mi trebamo biti prvaci nego igrati Ligu prvaka. Smijesni smo.
  • Mlađi referent
    10.3k


    Gonzalo igra tehnički dotjeran nogomet, u ovoj ekipi 3 do 6 igrača to mogu pratit ovisno o danu.

    Pa ovi momci nisu u stanju iskontrolirat loptu, odbija se kao od balvana.
  • Tongo Doumbia
    2.2k
    Urs Fischer!

    Ali s obzirom da "uprava" ne vidi dalje od rampe na Lučkom, očekujem Sopića.
  • Endeavour
    396
    Iskreno jedino Ante Čačić bi i mogao ovo izvući. Mentalni je problem, strah, nepouzdanje. To može riješiti jedino iskusni trener, da ne kažem, trener koji je pun sebe, bahat sa velikim egom. To je od naših jedino Čačić i Bjelica. Nikakvi ovi golobradi dibidusi.

    Ma kavav Garcia, pa on bi se u roku tjedan dana izgubio kao i Špikić.
  • Noel
    3.9k
    Gonzalo Garcia ako ne znaju bolje..
  • Ban
    698
    Čačić je jedino rješenje. Moj idealan izbor bi bio Pušić iz Šahtara, ali nema šanse da on napusti Šahtar da preuzme ovaj cirkus. Ionako je sve nakon Čačića postepen put prema dolje. S njim se vraćamo na tvorničke postavke i možemo ponovno početi igrati nešto što liči na nogomet.
  • Izet Hajrović
    806
    Ako i dođe do promjene trenera, onda mislim da je vrijeme za stranca kapitalca.
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Mislim da će Jakir sutra ujutro biti bivši jer ovu sezonu može spasiti samo neka vatrogasna mjera ali ne očekujem da će doći neko veliko trenersko ime jer ova uprava štedi na tome hoće li Ademi igrati 29 ili 31 minutu da ne bi platili dodatno, natežu se oko Brekala radi 150 tisuća eura već mjesec dana, moguće da su i igračima na pripremama rekli da moraju kupiti svoje šampone jer im ih klub neće osigurati u svlačionici...Tako da očekujem neko jeftino rješenje, Čačić je preskup, on je imao solidan ugovor. Bit će to netko jeftiniji a kad bih se morao kladiti tipovao bih na Dinka Jeličića kojemu bi to bio izazov u karijeri i prilika za napredovanje.
  • miro
    3.1k
    Vratit Belog, uopće se ne zajebavam
  • Maki17
    174
    Ma sve znam, pišem ljut i razjeban ali mogu misliti kaj ovi u upravi mogu smisliti. Već sam pisao taj Tomačić je bio sudac u županijskoj ligi i delegat i vjerojatno oslobođen tjelesnog u školi i sad je direktor. Ma bolje da više ništa ne komentiram u ovom stanju
  • Captain America
    13.3k
    Čačić je preskupMaksim Maksimirski

    Ako je kombinacija ko sa Šibenikom i Čanadijem, mora se vratit ako ga pozovemo :lol:
  • Orc123
    5k
    Cuj ovo Cacic....i onda ocekivamo bolju upravu, boljeg trenera a neki zazivaju povratak cacica koji je udario temelj ovog rasula koji je krenuo s njim a Jakirevic je samo ubrzao taj pad jer nema kvalitete stanse i znalo...Biscana odjebali nakon jednog poraza. Ako vrate Cacica na klupu onda nek ugase svjetlo i amen! Isto tako Cabraje i sopice i slicne jebivetre
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.