• Mali dioničar
    14.2k
    Larry David likes this debate.
  • NORTE
    9.2k

    Mene su stvarno zabavile i nasmijale te dvije stranice, a i moje boldove se micalo pa sam dio te priče i neću ga više baš koristit.
    Križyjev gif. :rofl:

    Pravda za Lynxa!Neki tip
    Toliko si postova imao da sam morao tražit gdje je onaj pijetao kojeg sam zaboravio lajkat.
  • Common Sense
    510
    Nama treba trener s disciplinom Antonia Contea, energijom Diega Simeonea, karizmom Mourinha i taktičkim zamislima Pepa Guardiole.
  • Mali Zeus
    9.6k
    Jovičević. Mlad je, pokazao je potencijal, dinamovo dijete.
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    Pre blag mi se činio i u prvom mandatu a i kako čujem i sad. Jovicevic frend sa momčadi, nešto kao ovaj. Samo što je Jakir blefer. Koga može njega drka
  • LM1995
    1.7k
    Rapid je osmi u ligi s 12 bodova zaostatka za RBS. Ne pratim Rapid ni austrijsku ligu pa me zanima zašto bi Barišić (konkretno) bio upgrade za nas?
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    Zato što bi mogli trčati i bili bi spremni, a kreativnosti i talenta nikad nije nedostajalo
  • Zagi
    5k
    Radio na germanskom teritoriju = bar 5 nivoa iznad svih naših
  • agramZ
    2.3k
    nazalost je i zbog toga dobio otkaz. po skoro svim statistikama (xG itd.) je rapid prvi, osim na tablici. lopta doslovno nije htjela u gol. covjek koji ima svoj sistem i uvijek ga uspjesno provodi. igra uglavnom na posjed lopte, ali ne na spanjolski nacin, puno efikasniji. ili kako su mu u austriji nazvali sistem, "zoki-zaka". kao covjek je definicija "becke skole". pravi gospodin i teski nogometni romanticar, pogotovo sto se tice razvoja i forsiranja mladih igraca. od 2019. do 2022. godine je bio sportski direktor rapid-a, tako da ima i tu iskustva.
  • Sixthway
    255
    nisam mislio da ću ikad to reći ali jedan od boljih trenera I kad slušam njegov nastup na podcastu impresioniran sam ,mnogi igrači su rekli da im je najbolji trener kojeg su imali.
  • Imamo Dinamo
    3.3k

    Ako se raspita kod Ljubicica prestrasit ce se da ne postane fizio
  • Noel
    4k

    Imalo bi smisla sve kaj je on pričao u podcastu da on dok je bio trener Dinama nije radio suprotno. Sve kaj kaže gubi kredibilitet.
  • Ali
    1.9k


    Ja nisam nista potpisivao tada, niti bih da mi je netko nudio

    zasto bi itko potpisivao bilo kakav aneks na svoju stetu.

    Pa evo samo jedan primjer iz tog vremena Delloite reci ako trebam i za druge klubove ti lijepiti linkove, reci:

    "Arsenal first-team players, head coach Mikel Arteta and other core coaching staff have agreed to take a 12.5 per cent pay cut due to the coronavirus pandemic."

    A ovaj prvi dio, lucky you. Nisi ocito dio neke velike kompanije ili preciznije nisu u odjelima gdje su managerski ugovori osnova za placu. Ali kao i svaki manager, imas pravo odbiti prijedlog ugovora od strane uprave... sve je to dio rizika... iz tog razloga sam ti i rekao da probas zanemariti imena, jer to nije tada bila iznimka, nego praksa.

    Cinjenica da Neno voli lovu, sto je u potpunosti legitimno. Pristao je na ponudjeno i u Dinamu i u Osijeku i u Trabzonu... i pametno ih ulaze a jedan manji dio i u novinarsku struku poticuci razvoj neovisnog novinarstva...

    Ja da sam u upravi bih mu bacio mamac, mjesecna placa 3.000 €, u slucaju neosvajanja 1. mjesta raskid ugovora na datum zadnjeg kola hnl bez prava na naknadu, tzv. sporazumni bez iti jednog eura otkazne klauzule.
    Za slucaj osvajanja 1. mjesta bonus 1 mil €, za ulazak u LP 24/25 dodatnih 500 tis €... ako prihvati istovremeno znaci da vjeruje u cilj.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.