• plavac173
    2.6k
    Sta se palite, titula je nasa.
    Dinamo ce sad u utorak smanjiti zaostatak za hajdukom i vec ih krece mala nervoza. Poslije toga igramo sa Istrom i pobjedom tu im stvaramo ogroman pritisak za utakmicu s Rijekom koju igraju dan poslije nas jer znaju da sa kiksom preuzimamo malte ne prvo mjesto, kiksom protiv Rijeke im tek tada krece pritisak za utakmicu s Osijekom na Opus Areni jer znaju da moraju dobit inace ce ih u splitu docekat nadgrobni spomenici a mi igramo protiv Gorice doma.
    Sve ovo oko perisica je pozitivno, ali i stvara ogroman pritisak 'must have' pobjede jer ce im u glavama bit samo da ne smiju pogrijesit ili nedaj Boze kiksat, a u to vrijeme cemo se mi stabilizirati i uigrati i do derbija bit na +8. Lp
  • Nolifer
    6.9k
    Dajem ruku u vatru, da ih stižemo i da ćemo bit šampioni....
  • rioda
    3.1k
    Ja sam isto baš optimist, pogotovo jer nam raspored do derbija ide na ruku. Čekaju ih teški izazovi na početku, nama je početak taman za "zagrijavanje" i uigravanje za teže tekme.
  • scooniepenn
    2k

    Ogiwara možda zato što nismo imali lijevog beka i zamolio bih te da ne izmišljaš jer sam za tu poziciju napisao da očekujem kako će Ogiwara biti bolji od Melnjaka, ali da predstoji vidjeti. Ista stvar je bila za lijevo krilo jer smo i tu bili deficitarni. I da, napisao sam kako su upravo Hoxha, Petko, Batko, Taki, Miš, Risto i Teo bolji od svojih parnjaka kod Tovara, da su Zagi i Nevista najmanje al pari Lučiću.
  • dinamo u srcu
    1.3k
    Samo nek mi dobijemo dvije zaostale, Istru u Puli i Goricu doma i ja zadovoljan
  • sport
    2.4k
    Mi moramo pobjeđivati svoje utakmice a kako će oni prolaziti nije naša briga i na to ne možemo utjecati.
  • Juznjak
    3.1k

    Nije mi drago što ću ovo napisat ali slažem se s tobom. :rofl: Međutim, stvaraju nam se problemi ako se ne ostvari ovo što si napisao. Definitivno je realno za očekivat bar jedan X u ta njihova prva dva kola drugog dijela prvenstva, ali nećemo se lagat postoji i šansa da uzmu dvije pobjede i ta je šansa puno veća nego proteklih godina. Ako ništa, uzet pobjede na euforiju uz malo sreće. Ja na prvenstvo gledam da je još uvijek sve u našim rukama. U najgorem slučaju će derbi na Poljudu odlučivat o puno toga. Mišljenja sam da se malo tko sjeća derbija u Splitu u kojem bi bilo ljepše uzet sva 3 boda. Mene je najviše strah razmišljanja naših igrača, ulaženja u utakmice sa stavom “lako ćemo” i povlačenja nakon vodstva od 1-0.
  • plavac173
    2.6k
    Taj prvi dio recenice cu preskociti :sweat:

    A naravno da ima sanse da pobjede u obe, kao sto i ima sanse da nas pobjede u derbiju ili da mi njih pobijedimo.
    Ali realno gledano Rijeku ce tesko dobit, ako pobjede to ce biti nekih 1-0. A iskreno mislim da ce jos teze dobit Osijek jer ce ih Zekic uigrati na pripremama, vidim dovode i pojacanja u vidu Enisa Cokaja iz Panathinaikosa itd... Zgazit ce Rudes prvo kolo i tu ce se napunit samopouzdanjem i onda doma igraju sa hajdukom, a pritisak tovarima sve veci, pogotovo jer mi igramo dan prije njih.
  • miro
    3.3k
    Složio bih se s Majkijem, ovo prvenstvo je 50-50 između nas i tovara, plus što ja ne bih Rijeku nikako otpisao. I neka je tako! Perišić je zvijer za HNL, ali mi je drago da je došao, nekako to sve diže još jednu razinu gore.

    Mi moramo samo sebe gledat i ne smijemo ovisit o naslovu prvaka.

    Kad pogledam postave Dinama i Hajduka, uključujući i sve igrače koji se oporavljaju, ja sam vrlo optimističan za neki naredni period od 2-3 godine i mislim da tu stojimo puno bolje od njih.

    Ali ova sezona je 50-50
  • Majki2111
    2.7k
    E točno to.... Iznenađenje bi bilo da Rijeka osvoji. Hajduk ili Dinamo ne.
  • Mali Zeus
    10.3k
    Dobri su mi komentari da će sad zabraniti Perišiću da igra za repku i da ga sad svi mrze u Rijeci i Zagrebu..
    Ne brinite nije on seljak poput Livaje.

    Uglavnom, bit će gusto.
  • plavac173
    2.6k
    Sada je i jasno da ce biti do ljeta samo

    Osim toga, Perišić će imati određene bonuse ako se Hajduk plasira u skupine europskih natjecanja te pravo odlaska u oba naredna prijelazna roka pod uvjetom da klub koji ga želi uplati novac određen zasad nepoznatom visinom klauzule.
  • db-izbjeglica
    13.2k
    Samo nek mi dobijemo dvije zaostale, Istru u Puli i Goricu doma i ja zadovoljandinamo u srcu

    ajme gorica... mrzim utakmice s njima, uvijek je neka patnja.
    oni se stisnu u bunker, dinamo promašuje sve živo, njima ulazi od kud god da puknu.

    ajd nek ovaj put bude drugačije.
    neka 2:0 pobjeda u utakmici sa pola gasa, koju ćemo sutradan svi zaboraviti.
  • Mali Zeus
    10.3k
    dogovorili su suradnju i za sljedeću sezonu. Naravno, igrat će za 1 euro olfo.
  • plavac173
    2.6k
    A dogovorili suradnju, nece sigurno rec da je tu do ljeta a vraca se zadnja 3 kola. To sto je rekao "u ljeto i u zimu,se može napraviti transfer, postoji klauzula," rekao je predsjednik." dovoljno govori.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.