• mali M
    9.5k
    a sto je Ljubicic posebno odigrao u prvom dijelu sezone da zasluzuje vecu minutazu od Bulata? Ne kazem ja da je Bulat bolji ali Ljubicic bi ozbiljno morao poraditi na sebi da izbori mjesto u prvih 11dinamozivivjecno

kao prvo Bulat ima 5g i 2a, dok Ljubo ima 2g i 4a. Kao drugo, uzmimo u obzir da je ljubičić svoju statistiku skupljao na beku... Kad kažeš da Ljubičić mora ozbiljno poraditi na sebi da izbori mjesto u prvih 11 dal sa time misliš da mora kao ljevi bek više zabijati ili da mu se da prilike kao i Bulatu u vezi pa da onda procjenimo.. Možemo i probati Bulata 2 sezone na desnom beku, čisto da imamo ozbiljne brojke za usporedbu...
  • veselko tenžera
    6.9k
    i radijus kretanja Miroslava Škore na pozornici, a brzinu čak i manju od Mire.
    On može funkcionirati na desetci okružen s 4 pit bulla u vezi i na krilima dok su u špici Mandžo ili Olić.
  • Mr Anderson
    17.4k
    Bezveze serete po Bulatu, a dečko nam je dao izuzetan doprinos ove polusezone. Najboji strijelac je od svih veznih. I da, sigurno bolji igrač od Ljubičića s kojim ga se stalno uspoređuje.
  • crohnl
    29
    Sto se ceka s registracijom Brodica?

Zivkovic je danas registriran
  • keppi
    517
    Pripadam među one koji misle da je potpis novog ugovora stvaranje bolje pregovaračke pozicije za Dinamo prilikom eventualne buduće prodaje.
    Ipak, ok od njega i njegovih zastupnika koji su pristali na to (uz vjerojatno nešto podebljani ugovor) što je po meni uredu.
  • San Lorenzo
    23.7k

Mi podebljamo ugovor i onda nemožemo nikoga prodati jer ili nitko ne želi preuzeti toliku plaću ili igrač ne želi igrati za manje nego što mu je tu zajamčeno.
  • The Undertaker
    9.5k
    Dinamo treba ispregovarati što veću odštetu. Točka.

Kako će se ta odšteta raspodijeliti je isključivo stvar Dinama i Rukavine.

Dva odvojena posla.
  • plavac173
    2.6k
    Kakva pljuvotina po Dinamovom najboljem igracu u pocetku sezone :cool:
    Bulat nije iskoristio ni pola svog potencijala...
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    Dinamo treba ispregovarati što veću odštetuThe Undertaker

Ne znam samo tko tamo bi trebao biti sposoban bilo što suvislo i razumno napraviti.
  • keppi
    517
    Što se tiče Bulata treba spomenuti njegove organizatorske sposobnosti te vrlo dobar udarac. Dobar je u kombinatorici te se vrlo dobro uklopio u ekipu.
    Ali,.....najveći je problem defanziva i to osobito kada igra u paru s Baturinom ispred šestice. Tada znatno teže ostvarujemo reposjed, bez čega nema kontinuiranog pritiska. Obrana puno više tada trpi, osobito kada su nam bekoei igrali Moha i Ljubo koji i sami previše jure naprijed i često se ne vrate na vrijeme. S Ristovskim i Perkovićem je to u tom slučaju bilo ipak nešto bolje.
    Rezime: svaka čast, ali obrana i povratni trk moraju biti puno bolji.
  • Pavinho
    437
    registriran je
  • Miro Vugrinec
    10.2k
    Brekalo u prvih 11 u talijanskom superkupu protiv Napolija ispred Gonzaleza i Sottila
  • jp23
    3.7k
    A nije fer, jer se spominjao i David Brekalo! Pumpaju se brojevi!!
  • Neki tip
    21.3k
    A nije fer, jer se spominjao i David Brekalo! Pumpaju se brojevi!!jp23

Tak ti je to, život nije fer, a statistika još manje. :)

David je odnio barem polovicu svih spominjanja, a ja ga besramno podvalih Josipu.

Hauevr, budući da sam položio pionirsku zakletvu, čast mi ne dopušta obmanu i zabludu pa se odmah ogradih:

Napomena: broj spominjanja Brekala se odnosi na ukupno spominjanje tog prezimena pa uključuje i Davida, Filipa, ne samo Josipa. Pretpostavljam, međutim, da je potonji ipak bio možda mrvu češće ovdje spominjan od ove dvojice. :)Neki tip
  • crohnl
    29
    @Pavinho

Kad sam pisao komentar nije bio, sad je

Od sutra ima pravo nastupa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.