• Ban
    698
    Samo da pozdravim Denisa Draganovića, propalog novinara koji u emisiji timeout i dribler redovno pljuje Dinamo, i sve što se radi u Dinamu.sanjinlego

    Osobno se slažem sa njegovom procjenom prijelaznog roka. Mislim da napadaš čovjeka bez razloga.
  • mosad
    391
    Isuse moj dragi Boze kad vidim tko sve uzima Dinamo u usta svoja smući mi se i povratio bi ono sto sam pojeo prosle godine.Orc123

    Gore od toga što uzima ime Dinamo u usta je činjenica da se i on,kao i njegov idol Lesi,naziva Dinamovim navijačem.
  • Izet Hajrović
    1.3k
    svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ja se isto slažem s nekim stvarima, ali s većinom ne. Većina je očekivala ozbiljnija pojačanja za napad na titulu, ali očito je da novca nema iz nekog razloga i zato je prijelazni rok još dobro odrađen s obzirom na financijsku situaciju. Za te novce koje smo potrošili, dovedeni su dobri igrači, ali stoji činjenica da je veća šansa da budu flop nego što bi bila da su dovedena zvučnija pojačanja.
  • Ban
    698

    Pa nismo ništa potrošili. Jedino smo za Hoxhu nešto dali, a još moramo otkupiti i ugovore od ljeta.
  • austrijanac
    2.8k
    Osobno se slažem sa njegom procjenom prijelaznog roka. Mislim da napadaš čovjeka bez razloga.Ban

    Napao ga je radi prozivanja da su Japanci dovedeni preko mutnih menađera.


    S tim se nitko ne slaže, a rok je u skladu s očekivanjima.

    Jednak kao zadnjih par godina, samo bez sumanutih troškova prema divljim igračima.

    To što netko ima visoka očekivanja, njihova stvar.
  • Orc123
    5.7k

    Slazes se sa njegovom procjenom? To se salis? Sporni su mu transferi Kaneka i Ogiware ali mu nisu Jurica, Bulata, Nevistica, Stefulja, Spikica na kojima se izvlacila takva lova da smo mogli kupiti prave igrace a ne ove nabrojane od kojih eijwtko tko je uopce kapacitet za Dinamo!? Znaci tebi ono poslovanje od prije koje godine nije spono a ovo ti je? Problem je sto su Menađeri mladići koji su naslijedili agenciju od oca? Kakve veze za Isusa Boga ro ima ako smo i Kaneka i Ogiwaru dobili za kikiriki, a dobili smo Kaneka koji je izborom zonasa ali i ostalih navijaca uz Petka bio najbolji igrac polusezone i jos mu lik trazi mane, zamisli ko da smo doveli Mesija za 1mil eura pa da bude savrsen igrac. Daj molim te....
    Da smo Hoxu dovodili prije 2 godine platili bi ga barem 2,5-3mil eura...i ja bi da se trosi vise ali tak je kak je, ja sam zadovoljan za sad...jos nek prodaju Rukavinu pa cemo vidjet jel cw se kaj radit na ulaznim transferima jos.
  • Ban
    698
    Napao ga je radi prozivanja da su Japanci dovedeni preko mutnih menađera.austrijanac

    A dobro istaknuo je da su balavci. Ona slika koju je stavio je stvarno smiješna.
  • Ban
    698

    Mislim da je poanta bila u potrošenim parama relativno postojećem kadru i stanju konkurencije. I ja mislim da smo trebali potrošiti 10m eura, a prije svega mislim da nam treba desni stoper. On je spomenuo Živkovića, ali mislim da je bio preblag.
  • Izet Hajrović
    1.3k
    nije da ga branim, ali ovo što je spomenuo prijelazni rok od prije par godina je čisto kao primjer kako se trošilo kada je dobra financijska situacija, a kako se troši danas kada je očigledno da nije dobra financijska situacija. Da je financijska situacija dobra, iskeširalo bi se 1.5 mil. za Wdowika (iako mislim da je Ogiwara bolji, ali je očito on bio prvi izbor pa navodim kao primjer), ne bi se toliko igrača dovodilo na posudbu, Kaneko bi već bio otkupljen, itd. Uglavnom, potrošilo bi se puno više za zvučnija imena koja bi bila manji rizik od neuspjeha, a ova pojačanja ipak donose veći rizik da budu floop od zvučnijih imena u formi koja bi se dovela za npr. 2-3 mil. Svakako, kao što sam rekao, s obzirom na to koliko smo potrošili i financijsku situaciju, čisto sam zadovoljan s prijelaznim rokom, a bio bih još zadovoljniji kad bi se prodali neki igrači koji se spominju i dovela 2 zvučnija pojačanja na njihove pozicije.
  • Mlađi referent
    11.2k
    Insinuacije da se nešto muljalo su bezvezne, ali generalno je rekao ok stvari. Prijelazni rok je u ovom trenu, onako, dovoljan (2).
  • SAS1987
    13.8k
    Prijelazni rok je u ovom trenu, onako, dovoljan (2).Mlađi referent

    Ja sam relativno zadovoljan prijelaznim rokom (4) Na golu solidno pokriti. Nema smisla traziti golmana kad je nasa buducnost Cavljina.

    Kupili lijevog beka, vratili Zivkovica koji je projekt kluba, tu su još Theo, Perkovic, Max, Perić itd a desno Ristovski te Moha

    Kupili lijevo krilo (trazimo još jedno), a u centru te na desnom krilu smo odlično pokriti. Isto u napadu.

    Igracki kadar nam je dobar i napokon odmoran a sad je sve na Jakiru.
  • Mlađi referent
    11.2k


    Za mene nije problem kvantiteta, nego kvaliteta. Recimo, ako je budućnost Čavlina, trebalo ga se dovest odma. Bolji je od oba naša golmana već sad, a krenuo bi ga odma razvijati i prilagođavati momčadi. Sve ove stopere kaj si nabrojao, mogu zamislit Perkovića samo da odigra baš top proljeće za ono kaj nama treba, ovo drugo, teško.

    Usporedim li nas s tovarima, rekao bih da nam Mišić, Baturina, Takuro i Petković (ali i oni tu imaju Livaju), mogu ići u najboljih 11.

    Sve ovo drugo je njihovo, a pozicije poput stopera su im jače za dvije klase.
  • Ban
    698

    A Perković vjerojatno neće ni igrati.
  • Zagi
    5.7k
    Napraviti ćete od Lesijevog lizača dupeta opinion-makera za dinamo.
    Jedan štovatelj našmrkanog nije bio dosta valjda.
    Sjajno.
  • Izet Hajrović
    1.3k
    meni pak Živković djeluje sigurnije u svojim igrama od Perkovića, a KTC bi trebao biti konstanta.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions