• cibona
    7.2k
    Krivo si ti skužio, mislio sam na to da se sanjina razapinjalo a ne Brekala.wolfgang14

Aha, krivo sam shvatio. U redu.:up:

Ali ja i dalje mislim da se brekala takoder previse razapinje.
  • sanjinlego
    4.1k

Hvala legendo.

Stvarno nisam imao namjeru nekoga trzati, paliti, prevariti .. pisao sam ono što je bilo provjereno, ali što se na kraju nije dogodilo iz nekih drugih razloga. Jbg.
  • plavac173
    2.6k
    ali što se na kraju nije dogodilo iz nekih drugih razloga. Jbg.sanjinlego

Za sada :sweat:
  • Mali Zeus
    20k
    Da Brekalo vidi koliko se zbog njega svađamo već bi bio u Rovinju.
  • Doktor Kunić
    5.7k
    jel ima šta novo ili si još u depri? Zasoli nam malo
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Jeli danas Gazibegovicu ona klauzula ističe
  • Thompson
    52

Zauvijek, on da je htio doc imao je vise puta priliku a koliko voli Dinamo dovoljno govori da je otišao nakon 10 utakmica.
  • plavac173
    2.6k
    ZauvijekThompson

Govori u svoje ime
  • Crni86
    18.1k
    tako je pisalo 15.1.
    Da je Noa dve tri godine stariji ne bi ja mislim ni pomisljali vise o novom beku. Ovako je ipak jos malo pre mlad.
  • rioda
    12.2k
    Nisu li baš to idealne godine (za desetak dana 17) da stasa uz iskusnog i vrlo dobrog beka, Ristovskog (31)? Taman za smjenu generacija, Rile lagano prema penziji, a Mikić prema prvom sastavu.
  • Zagi
    13.6k
    Jesu ak si po fizici Gvardiol.
  • Olmic
    5.5k
    slazem se, a i zile,max mogu pokrit desno
  • Thompson
    52

Nadam se da većina istinskih dinamovaca dijeli to mišljenje. Nitko nije veći od kluba pa ni taj Brekalo niti će Dinamo propast ako ne osvoji naslov.
  • plavac173
    2.6k
    Jel mozes obrazloziti svoju izjavu? Po cemu je to Brekalo zasluzio? Sta je uradio, rekao? Covjek svim silama zeli u Dinamo, da ne zeli vec bi bio u dresu novog kluba jer ga Fiorentina vise ne treba. Pricas o tome kako je nakon 10 utakmica otisao iz Dinama, covjek gleda svoju karijeru i sta je tu pogresno? Jel ti mislis da jedan Theophile voli Dinamo? Jedan Spikic? (primjeri), i svi oni ce prvom prilikom otici kada dodje ponuda koja njega zadovoljava jer gledaju svoju karijeru i to je sve normalno. Shvati da ne mozes u isti koš staviti nas fanatike kojima je dovoljno samo da si 'oko' dinama a kamo li u Dinamu. Ne voli svaki navijac isto klub, niti svaki covjek gaji istu emociju prema necemu.
    Shvati da svaki igrac gleda svoju karijeru, a ne o nekoj ljubavi o kojoj ti pricas.
    Iskreno se nadam, a i znam da vecina ne dijeli tvoje misljenje.
    Brekalu puna podrska, uspio doci kod nas ili ne, cinjenica je da zeli, sve ostalo su teorije zavjere.
  • Crni86
    18.1k
    ma jesu svakako, al nije bas da ga guras u vatru za prvih 11. Meni se Noa jako jako dopao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.