NitkoBitan
NitkoBitan         

Gražvydas Mikulėnas
Gražvydas Mikulėnas         
         Brekalo ako oće doć, može doć kao zamjena Hoxhi. Jer već vidim ako Brekalo dođe da će imat beskonačno kredita i onda će gušit Hoxhu na klupi što dečko nije uopće zaslužio. — wolfgang14
 plavac173
plavac173         
         I to je upitno :grimace: — NitkoBitan

wolfgang14
wolfgang14         
         Kakvih sve genijalaca ima ovdje, tocno mi dode da si zabijem vilicu u oko nakon ovakvih upisa — Gražvydas Mikulėnas

Ban
Ban         
         Ako nam igrac takvog renomea ne dize sanse za titulu u hnl, e onda smo blago receno u kurcu :sweat: — plavac173
 Ban
Ban         

plavac173
plavac173         
         Kakvih sve genijalaca ima ovdje, tocno mi dode da si zabijem vilicu u oko nakon ovakvih upisa
Hvala vam :heart: — Gražvydas Mikulėnas
 Maksim Maksimirski
Maksim Maksimirski         

Imamo Dinamo
Imamo Dinamo         
          Izet Hajrović
Izet Hajrović         
          Ban
Ban         
         Neka ti razumijes nogomet, doktor koji je uporan za to da se Rukavina stavlja ispred svih zbog 2 dobre utakmice u juniorima a kod 4 trenera se nije mogao dokazati ni na treningu, ti si veci strucnjak i od Kopica, Cacica, Biscana I Jakirovica. Ja ne znam zasto ti vec ne radis u nekom klubu poput Liverpoola, nisi ti za nas neznalice ovdje. — plavac173
 plavac173
plavac173         

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.