• Izet Hajrović
    5.7k
    Brekalo propao, došla ponuda za Rukavinu, po medijima se špekulira od 2.5 mil. do 6 mil., ali svi su složni da Rukavina ima pravo na postotak od transfera, a Dinamo ga neće pustiti ako se ne odrekne postotka ili ne dođe veća ponuda. Škotski mediji su danas pisali o interesu Rangersa za Bulata, transfer bi mogao biti oko 5 mil. ako do njega uopće i dođe. Frigan nedavno zapratio Dinamo na Instagramu pa se digla bura oko toga te je on jučer otpratio Dinamo, ali svakako taj transfer nema realno uporište. Evo, to je to ukratko.
  • veselko tenžera
    4.5k
    Frigan - kako došlo, tako prošlo.
    Bulat - Škoti pišu da je zanimljiv Rangersima
    Rukavina - Bara ga, kao, odcjepljuje, mi ga, kao, nedamo.
  • Svi na Sjever
    2.9k
    Jel ima netko da mi da sumarum zadnja dva dana, nisam stigao popratit.Slush

Suma sumarum da treba posebnu temu za Plavca i Orca- transferi, gdje ce lupat po temi ko Ogiwara po beku.

Šala mala.
  • plavac173
    2.6k
    Plavac nije lupo po transferima zadnja 2 dana, po 5 postova, 4 njemu :cheer:
  • Ban
    698

Koji, Affengruber?
  • LaznjakProsineckog
    885
    Da, bas mi je top, vidim da je placen samo 400k, tolko lagano otresao Pjacu i Ivanovica par puta ko balavce
  • Orc123
    12.4k
    Kad bi prodali Rukavinu i ako bi zaradili oko 3m eura isao bih odmah ulozit to u Ibrahima Osmana iz Nordsjlanda. To je igrac koji cw ti za par sezona fonjeti transfer od 10+ mil eura sigurno. Vidim da mu skocila vrijednost na TM na nekih 1,5m eura i tu bi ukoliko se Ruki proda isao s bonusima i do 4mil eura. Strasan igrac, a mlađi od Rukavine sa puno vec iskustva kako odlicne Danske lige tako do Europe....
  • Ban
    698
    Ugovor mu istječe na ljeto tako da već sad možemo u pregovore s njim. Kakav je bio s loptom?
  • LaznjakProsineckog
    885
    Pa tu me se i dojmio najvise, prodao je Ivanovicu laznjak, i ja sam se scimao sta radi ovaj stoper, al kak je tekma odmicala tolko lagano igra nemoguće, rekao bi cak da je presiguran u sebe
  • Ban
    698
    Stavi ga na scout temu. Budem ga poledao baš malo pozornije u drugom dijelu sezone ako ne napravi transfer već ove zime. Situacija sa ugovorom je idealna.
  • Ban
    698
    Mislim da puno vas bez razloga podcjenuje Rukavinu. Može Rukavina ispasti flop, ali ne bih ga mijenjao za ovog Osmana. Ima jedno zanimljivo krilo u Norveškoj, Gulliksen. Nedavno prešao u Bodo/Glimt, ali zasad ne igra puno tamo. Treba to ispratiti kroz narednu sezonu.

Klince po tim nordijskim ligama treba uhvatiti prije nego što pređu u njihove veće klubove. Ti klubovi isto gledaju prodati ih u top 5-8 liga za ozbiljnu lovu, a njihove lige su trenutno dosta popularne na tržištu. Budi siguran da tog Osmana i Nordshsjfjdkdjdjland planira utopiti nekome u Njemačkoj ili Italiji za 15+m.
  • blue heart 72
    2.3k
    o njemu sam već i ja pisao prije par mjeseci da je i više nego zanimljiv igrač i da bi ga bilo dobro dovesti. Samo je pitanje da li bi on od kluba dobio dozvolu za transfer i koju bi odštetu tražili, jer ove TM cifre ne treba uzeti kao relevantne
  • Orc123
    12.4k
    frende Osman je za Rukavinu Ronaldo...nemam nista protiv Rukija ali ima 20g, u Dinamu nije zabio do sad ni gola ni asistencije a bome se nije ni izborio za minute. Posudbe nije zelio i tko god da ga savjetuje radi mu stetu. Osman je rusio Partizan, gledao tu temu pojeo je Srbe, igra odlicno u ligi koja je jaca od nase i igra europu, sve ono sto rukavina ne radi. Znaci ta dva igraca su neusporedivi trenurno, a godine su im tu negdje, cak je Osman i mlađi. Ruki ili transfer ili posudba pa se nek dokaze i za pocetak malo skromnosti s njegve strane i ljudi koji mu vode karijeru.
    ispod 3-4milje ovi ne bi ni pricali sa nama
  • Ban
    698
    Ma pusti godine, ti tamnoputi klinci se razvijaju brže od naših. Kada nađeš Japanca ili Koreanca da tako dominira u tim godinama, onda pričamo o pravom igraču.

Ovog malog boli ona stvar za Dinamo i smatrao bi to korakom unazad u svojoj karijeri. Ne mislim da to mišljenje ima realno uporište jer je jasno da je Dinamo institucija za sve te alibi klubove sa Sjevera, ali tim klincima tamo je ovo sve Balkan i ne vjerujem da bi bili previše zainteresirani. Sa klupske strane pak ti je ista situacija kao sa Dinamom u odnosu na talente u Hrvatskoj. Strani klubovi ih trebaju uhvatiti prije Dinama, jednom kada klinci dođu u Dinamo kasno je i nećeš ih više dobiti za normalne novce osim ako flopnu. Zato spominjem Gulliksena koji nije flop, ali zasad ne dobiva ni neku minutažu. Ako se to nastavi do ljeta, onda tu Dinamo možda može nešto napraviti.

Ima finih igrača po tim nordijskim ligama, nisu bezveze u trendu. Samo ih treba uhvatiti prije nego što naprave taj veliki korak unutar svoje domaće lige.
  • CastAway1986
    3.3k
    Za Guliksena i Gronbeka se odavno zna da su jako talentirani, Mvuka Mugisha iz Bodoa je bio top krilo ali se nije snašao u Lorientu najbolje..Ima tih brutalnih tamnoputih u Skandinaviji ali ih treba uzet dok ne eksplodiraju ,primjerice Moumbagna za male pare dosao u Bodo a sad vrijedi 6,7M
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.