• Sajla
    3.8k
    moguće da će se tamo bolje uklopiti i naći si ulogu koju kod nas nije, moguće je i da neće, ali mene muči da ga mi jednostavno nismo znali iskoristiti. nemam nikakve brojke, statistike, grafove i sl. kojima bih to potkrijepio, nego me jednostavno drži taj osjećaj. Rangers je trenutno 26. klub Europe po koeficijentu, nedavno su igrali finale EL i sad smo mi kao sretni da se riješimo igrača kojeg oni žele kupiti od nas. možda ga malo potcjenjujemo, slično kao Rrahmanija.
    ali opet, nije svaki igrač dobar u svakom klubu. ako tu ne može doći do izražaja iz bilo kojeg razloga, onda bar dobro ga prodati pa neka vani procvate, nemam ništa protiv.
  • Nogo
    1.4k

    A Hoxha?

    Ps : Kai Wagner šta se povezivao s nama je produžio ugovor s Philadelphiom do 2026. Ipak ostaje u MLS-u.
  • Laugreano
    1.4k
    Solbaken je lijevak, i mozda je par utakmica igrao lijevo. Klasicno desno krilo. Hoxha je desnjak. Klasicno lijevo krilo
  • bbb medimurje
    3k
    Ja isto nebi tak tako prodavao bulata
    Mislim da jos nije dosegnuo svoj vrhunac
    Prije bi prodao ljubicica
  • cico
    9

    Vjerujem da bi i u Dinamo, ali sumnjam da za njega ima ponuda. On je trenutno loš lijevi bek, ljudi se više ni ne sjećaju kakav je veznjak ...
  • i more je plavo
    891
    Mene samo zanima hoce li igra, sada kada imamo bržu i okomitiju lijevu stranu, postati brža ?
    Jer ako Takuya i Arber krenu brzo, hoce li centarsut netko docekati, ili ce kao Kaneko, morati stati i pricekati prikljucak ili se zabiti i pokusati sami rjesavati.

    Mislim na ozbiljnije utakmice, gdje necemo imati posjed 80%.

    U ostalim utakmicama, Takuya ce tu pomoci zatvoriti svojom brzinom kad stoperi izadju visoko, ali mi imamo problem sa igrom na postavljenu obranu, i mislim da je Jakirova ideja visoki presing i brza tranzicija.
  • Orc123
    5.5k
    Jednog Jakica smo prodali za 5mil eura, a gdje necemo Bulata. Treba nam motorican vezni igrac, a nema ga smisla dovoditi dok netko ne ode. Zabio je Bulat nekoliko bitnih golova ali tko prati svaku tekmu Dinama ke imao prilike se uvjeriti koliko je Dinamova igra spora kad je u paru sa Misketom, a koliko je igra brza i smislenija cak i s Sucicem unutra. Taj novac dobiti za njega i zahvalit mu se...dovedt motoricnijeg igraca ala Selahi ili Wakizaka
  • i more je plavo
    891
    potpisujem

    Treba teziti brzoj igri.
    Skandinavci to jako dobro rade, jer jebes posjed ako stvaras malo prilika, i onda ih jos ni ne realiziras.

    City ima posjed, ali oni kad upiknu, onda i zabijaju. I to je sasvim druga dimenzija kvalitete.
  • Sajla
    3.8k
    Jakić je koliko se sjećam forsirao transfer, Bulat ne. nećemo mi tu na forumu izganjati nekakvu objektivnu istinu, ja samo iznosim neke svoje dvojbe i sumnje. i sam sam se sto puta naljutio na Bulata jer ne stoji gdje bi trebao, ne krene na vrijeme, doda unatrag kad može naprijed i sl. pa ga se zamijeni i počnemo drugačije igrati - a onda opet u sljedećoj utakmici Bulat od 1. minute i jednako odigra. zato se pitam je li to sve što je meni smetalo problem Bulata ili trenera koji mu govori da radi to što radi. i onda uz sve to - dođu Rangersi s ponudom? zar ja vidim bolje što Bulat zna i može nego Philippe Clement? ne igraju tamo američki nogomet da će ga uvoditi samo kad treba izvesti prekid.. kako god, ako već ide nadam se da ćemo dobiti dobru lovu za njega i pametno je potrošiti.
  • Jurki
    9.2k
    ocito Dinamo i Bulat nisu kliknuli.
    Isto tak Bulat je puno izgubio vremena zbog teske ozljede.
    Kak je vec bilo spomenuto.. teretni smo ko vlak u sredini i mozda bolje za obje strane da dođe do rastanka.
    Videti dal moze Ljubo biti upgrade u sredini..
  • Mali Zeus
    10.3k
    Prije bi Ljubu prodao nego Bulata. Žao mi je vidjeti kak ekipa lako odustaje od Marka i brže bolje bi ga prodali, a mislim da ima još štofa i mjesta za napredak.
  • Mlađi referent
    11.1k
    zar ja vidim bolje što Bulat zna i može nego Philippe Clement?Sajla

    Ne mora igrač nužno biti loš, nego jednostavno nije kompatibilan s onim što ekipa želi igrat, nekad je na njegovom mjestu netko bolji, nekad nema suigrače koji mogu pokrit njegove mane.

    Prodaja? Dobra cifra, ali samo ako će se novac iskoristit na pojačavanja koja nam stilski bolje odgovaraju u ovom trenu. Ako je to prodaja tek toliko da smanjimo kadar, a pare odu na Barišićeve večere po zagrebačkim restoranima, neka hvala, iskoristit ćemo Bulatove kvalitete već nekako.
  • Sajla
    3.8k
    Ne mora igrač nužno biti loš, nego jednostavno nije kompatibilan s onim što ekipa želi igratMlađi referent

    da, to i je moja poanta, a nasuprot tome da dečko ne valja i da ga se treba riješiti jer nije kvaliteta za Dinamo. možda nije profil igrača za igru koju Dinamo želi (trenutno!) igrati, ali to ne znači da nema kvalitetu pa trebamo biti sretni što ide. i tu dolazimo do glavne boljke kluba - nepostojanje dugoročne sportske politike i sportskog direktora koji ju provodi. jer pod SDom koji će gledati nekoliko prijelaznih rokova unaprijed i slagati kadar neće se doći u situaciju da imamo (sad karikiram s ovim primjerom) bekove koji probijaju stranu i ubace 30 centaršuteva po utakmici, a da 16erac punimo igračima sprinterima od 160cm.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.