• Kujtim Shalla
    7.8k
    E jbg, zato mene nikad ne pitaj za rezultat, više srcem nego glavom igram:rofl:
  • Mlađi referent
    14.9k
    Brekalo autogol i dvije obrambene reakcije kao protiv Španjolaca na Euru 21, bez ozljede :cheer: . Zaslužili smo to nakon godinu dana patnje.

Ako Boška možemo prodati, napraviti to definitivno.
  • rioda
    12.2k
    Slažem se s vama, samo kažem da mene takva ponuda ne čudi. Osobno da sam na čelu Dinama bi isforsirao pod svaku cijenu transfer Brekala, a ne posudbu. No, osim Dinama tu su još tri strane - Brekalo, Bara, Fiorentina, treba to sve uskladiti da svi budu zadovoljni.
  • Bosskovitz
    19.8k

Sve ok, složit ću se s tobom, i ja bih radije da su u HNL-u ili Sloveniji nego u BiH ligi. Odgovarao sam primarno na komentar koji je kritizirao zakaj idu u Velez, a ne u GOSK, Široki ili Zrinjski.
  • plavac173
    2.6k
    I ljudi ga bas sad stave u pozadinu IMG-2685.png[/img]
  • CastAway1986
    4.7k
    Benkovic odigrao jako dobru utakmicu u pobjedi Trabzonspora , očito da nije otpisan kako su naši mediji pisali samim time otpadaju i šanse da ga se dovede mada povratkom Živkovića to i nije neka potreba ...
  • hardek
    7.8k
    S obzirom na našu sreću ove sezone, nebi bilo loše staviti 2,3 eura na hat trick Brekala
  • Droljo
    23.4k

Brekalo je još mlad i isplati se uložiti u njega.
    Tipa 1.5 mil za transfer (Fiorentina vratila uloženo).
    Milju po sezoni plaću na 5 godina dati ugovor.
    Staviti klauzulu od min 8 mil za transfer iz dinama.
    Mislim da bi svi mogli biti zadovoljni..
  • plavac173
    2.6k
    Ili na Sassoulo, besplatna kvota. Vidim svi se zale na napad veceras u Fiorentini, desetkovani su.
  • Bosskovitz
    19.8k

Sad već mislim da nas namjerno jebu xD
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    onda nebi bilo logike vraćati Morena, mada je Ben kralj.
  • plavac173
    2.6k
    Sad opet gledam izjavu Jakirovica poslije utakmice i na koji je nacin rekao za Brekala da je u zavrsnoj fazi i u smislu da je vec jednom nogom u Zagrebu..

Samo manje portale citajte.
  • Mr Anderson
    15.6k
    Baš slušam Jakira što priča vezano za Brekala. On želi doći, ali jedno krilo im se ozlijedilo, a drugi ide na prvenstvo Afrike. Navodno Fiorentina isto traži krilo koje bi zamijenilo Brekala.
  • emilperska
    12.8k
    Mislim da je Jakir prebacio lopticu na Upravu, kao u smislu: "S Brekalom smo se sve dog, sad je na vama da poķažete da vase postojanje ima neku svrhu."
  • CastAway1986
    4.7k
    Ja mislim da smo svi jednoglasni za povratak Brekala a jedno je sigurno da će se svi sa Zone večeras gledati Fiorentinu :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.