• BornaPŽ1986
    1.1k
    Index

Potvrdio je dolazak Takuye Ogiware te pregovore s Josipom Brekalom (Fiorentina) i Arberom Hoxhom (Slaven). Dinamo želi i Jusufa Gazibegovića, desnog beka Sturma.

"Došao je u ponedjeljak, dva-tri dana su se on i Kaneko oporavljali od leta i vremenske razlike. Čekamo Nogometni savez Japana da ga registriramo. Što se tiče Brekala i Hoxhe, u pregovorima smo. Desni bek? Gazibegović? Prvo mora otići Moharrami da bismo nekog doveli. Ako ne ode, nećemo dovesti novog beka", izjavio je Jakirović i rekao da će skratiti popis igrača za pripreme u Rovinj.

"Od mlađih igrača, ostavit ćemo one koji su mi deficitarni, posebno desni i lijevi bek."
  • sport
    5.5k
    Pošto Moha neće otići do 15.01. onda je jasno da Jusuf neće doći.
  • Krizy
    64.3k
    Moha odlazi uskoro.
  • Krizy
    64.3k
    Na Azijski kup :sweat:
  • NitkoBitan
    33.8k
    Prvo mora otići Moharrami da bismo nekog doveli. Ako ne ode, nećemo dovesti novog bekaBornaPŽ1986

Znaci treba se pomirit s tim da novog besnog beka necemo dovest. Kako ce se bavit njegovim transferom kada je on sa reprezentacijom skoro do kraja prijelaznog roka? Bernauer se koristio kao desni bek danas na utakmici te je Jakir najavio da ce zadrzat juniora desnog beka na pripremama, to je valjda dovoljno snazna poruka da se racuna na "unutarnje rezerve" (mrzim ovaj pojam).
  • Miro Vugrinec
    10.1k
    Od mlađih na pripreme idu: Klarin(golman),Mikic, Cvetko, Graonic, Brkljača, Šunta, Miljak, Koščević i Rukavina ako ga računamo pod mlađe
  • Facke
    7.2k
    Pa nema ni Moha bog zna kulike vremena da dogovori transfer. Al je teske neke dogovoriti dok je tam na kupu. Bumo vidli. Ak ne onda mi je i uredu da Moha ostane.
  • Facke
    7.2k

Pa kaj se za Rukavinu ne isce neka posudba?
  • plavac173
    2.6k
    Molit dragog Boga da Fiorentina pronadje krilo i Brekalo je nas. Do tad...
  • cron1ck
    2.2k
    Osvrtnik objavio da je Ogiwara pao liječnički
  • Miro Vugrinec
    10.1k

Ogiwara se nalazi na popisu za pripreme prema tome trebalo bi biti sve u redu.

P.s.Ovo su igrači koji idu na pripreme :

1. Zagorac
    2. Nevistić
    3. Krkalić
    4. Klarin
    5. Mikić
    6. Ristovski
    7. Živković
    8. Theophile
    9. Perić
    10. Bernauer
    11. Cvetko
    12. Ogiwara
    13. Perković
    14. Graonić
    15. Mišić
    16. Sučić
    17. Brkljača
    18. Ademi
    19. Bulat
    20. Ljubičić
    21. Baturina
    22. Šunta
    23. Halilović
    24. Špikić
    25. Kaneko
    26. Miljak
    27. Rukavina
    28. Vidović
    29. Petković
    30. Kulenović
    31. Kačavenda
    32. Koščević
    33. Šutalo
    34. Stojković
    35. Brodić
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Pa što je to s našim liječničkim? Drugdje je to samo formalnost, a kod nas se pada ko na traci, a na kraju puštaju ozlijeđene igrače.

Edit: trolla
  • Miro Vugrinec
    10.1k
    Miro Vugrinec

Pa kaj se za Rukavinu ne isce neka posudba?
    Facke

Rukavina se dogovara posudba, najbliži je Gorici jer mu je otac dobar prijatelj s Brkljacom i to mu je Zg. Vjerojatno će tamo. Igrač ne bi imao ništa protiv raskida, ima opcije izvana čak u MLS po mojim saznanjima, ali Dinamo zeli posudbu
  • plavac173
    2.6k
    Jakir

Kakva je situacija na tržištu?

"Radimo, nije tajna da radimo na Brekalu i Hoxhi. Bitno je da se mi dogovorimo s igračima, a onda se klubovi dogovore između sebe. Vjerujem da ćemo to riješiti."
    U kojoj je fazi ta priča?

"Ja se nadam, u završnoj!"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.