• Peškaman
    2.8k

    Bilo bi to riješeno odavno da se nije dogodilo da je Fio ostala na Brekalu i Ikoneu,ozljedili su im se i Nico Gonzalez i Sottil,a došlo je i do lagane ozljede Kouamea.
    Rekli bi stariji, prstom u govno.
  • Mali Zeus
    10.3k
    Rekli bi stariji, prstom u govno.Peškaman

    Piši propalo!
  • plavac173
    2.6k
    Procitaj post gore, o kojem propadanju pricas... Nista novo nema osim ono sta smo znali i jucer i prekjucer...
  • kibic
    1.1k
    Slažem se sa tvrdnjama da se trebaju čitati portali koji namjerno šire polu-vijesti, laži i bedaste vijesti. To je najzdravije za čovjekovo zdravlje, a klikovima se dnovinari i trolovi hrane.

    S druge strane, mogu reći iz moje perspektive da uopće nastojim neotvarat određene portale, druge otvorit prek VPN-a, il pročitat screenshotove na forumu, da ostanem informiran o tome kaj druga strana razmišlja. Jer želim bit informiran na zdrav način s obostranim mišljenjima i uvijek izazivam neke svoje pretpostavke. Doduše to mi je usađeno u krv i moj odgojo i obrazovanjeto mi je usadilo u tkivo.

    Teško je filtrirati lažne vijesti i odabrat objektivne portale koji su kontra i koji dijele moje mišljenje, ali se uvijek trudim da sam sebe ne izoliram u zaštićeni balon, nek uvijek izlazim iz sigurne zone.
  • cibona
    1.6k
    Plavac od kad si ti dosao ova tema je postala jos manje citljiva nego sto je bila prije, a i prije je bila necitljiva. Pa svaka druga objava koju citam je tvoja hhahaha, smiri malo.

    Sto se tice brekala, ja se nadam pozitivnom ishodu jer mislim da su ovi iz uprave konacno shvatili da bi nas moglo doci glave...
  • sanjinlego
    2k
    Brekalo dolazi, i kraj!
  • Šteco
    530
    .apsolutno svaki transfer nas koji se rastegnuo nije izrealiziran tako da meni se cini da ce biti pisi kuci propalo je!Orc123

    Osim Stojkovića, Kačevende, Kaneka... #nežurinamse
  • Joza
    367
    Dinamo Zagreb počeo je raditi na njegovom dolasku, Hrvati trenutno kontaktiraju samo s igračevim okruženjem i samim igračem, što bi, kako smo već rekli, a potvrdio je i izbornik hrvatske vrste na press konferenciji, bio sretan. vratiti se u Hrvatsku. Nogometaš želi imati što veću minutažu uoči Europskog prvenstva. Očekuje se da će kontakti između klubova početi sljedeći tjedan, trenutno se staza zapravo tek treba "zagrijati", ali za Brekala je povratak u Hrvatsku svakako prihvatljiva opcija.
    Prijevod posta za brekala
  • sanjinlego
    2k
    Oooooooooj! Daj još 10 osoba nek’ podijeli isti tweet, prijevod i ostalo.

    Evo opustite se, da više ne mlatimo. Brekalo, Fiorentina i Dinamo pregovore započinju početkom trećeg mjeseca.
  • Keyser Soze
    8.3k
    Ukoliko Brekalo ne dođe moj prijedlog je doživotni ban za Sanjina zbog lažnih informacija.
  • Joza
    367
    Jedino zbog ceg bi bio sretan ako brekalo ne dode je to kaj bi onda (nadam se) dobio dozivotni ban jer svaki dan dodes sa nekom novom debilanom.
  • marcio amoroso
    33.1k
    Držite se jebene teme!
  • Mlađi referent
    11.1k
    Sve u svemu, Brekalo je naš, pitanje je dana kad će samo Fiorentina imat spremno drugo krilo, a ovo kaj novinari pišu je iz dana u dan reciklaža.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.