• Mandelinho
    330


    Po meni se ni za Mykhu ne moze reci da je stihijski doveden. Budimo realni njegov CV je obecavao, i tko zna kako bi se stvari odvijale da je doveden u neko drugo vrijeme.
  • plavac173
    2.6k
    Realno da, za Mykhu smo svi mislili da ce bit pojacanje, ne mozes sumnjati kad mu vidis CV klubova ali jbg bio je los
  • Orc123
    5k
    Za neke nemremo sa sigurnoscu rec da su losi kad nisu dobili ni prave prilike. Realno i neki top igraci se ne uklope u top klubovima. Istina je da se skrtarilo i da su se dovodili alibi pojacanja koja to nisu. Neki su mogli posluziti za rotaciju ali nisu se znali iskoristiti. Neki jednodtavno nisu sjeli treneru jer su prije dovedeni. Isto bi bilo sa Kanekom da mu se nije desila Loxa i da nije golom spasio guzicu Jakiru. Tek kasnije kad je dobio kontinuitet se vidjelo da je nepravedno zakinut za minute. Ja sam siguran da je Max dobio kontinuitet ko Sutalo da bi se izborio da bude 2.-3. stoper ....jbg ima mana ali ima i vrlina. Nadam se da ce ovaj peijelazni rok napraviti dobar posao, mislim da Ogiwara dobar pocetak!
  • BornaPŽ1986
    1k
    (kaneko 1m, ogi 700k i za brekala ne znamo kolko ce bit otkup ali ajmo rec 3m) tu si vec na 5 milijuna, otkup cavline je navedeno da ce nakon jedne sezone bit 750k da svakom sezonom raste za 250k. To je vec 6 milijuna eura.Crni86

    Realno nesto trebas i uloziti ako zelis rezultate. 6 milijuna nama ne bi trebao biti toliki problem jer ce samo Baturina otici za 20 u najboljem slucaju (realno i manje ovisno o formi). Ne mozes bas dovodit ni igrace po 500k i ocekivati europske lige, setanje ligom itd., ispadamo kao tovari onda koji samo besplatno dovode a nista. Mislim moze se i s tim uspjeti nesto ali treba se tu stosta poklopiti, ono od 2018. recimo je bas ispalo brutalno kako se poklopilo.
  • Common Sense
    510
    Kupovina igrača je kao kupovina rabljenih auta. Može auto djelovati top, i limarijski i mehanički, imati urednu servisnu knjižicu, potpunu povijest, bivšeg vlasnika penzionera s kraćom desnom nogom. I tvoj mehaničar čak potvrdi da je auto u odličnom stanju. I unatoč svemu što si poduzeo kako bi ga provjerio, na kraju kupiš "limuna" koji se stalno kvari. Igrači koji se plaćaju po 100m € ispadnu teški flop. Nije svaki igrač, koliko god dobar bio, za svaku ligu ni za svaki klub.
  • plavac173
    2.6k
    Pa naravno, to i kazem. A ne mozes znati dok ga ne isprobas
  • Georg Koch
    3.4k
    Jel bi vi prije desnokg beka za prvi sastav, bas dobrog beka?
    Ili isto to za stopera?
    Ja bi prije beka.
  • Crni86
    1.1k
    pitanje je rezultata na kraju ove godine gdje smo uprihodovali jako puno prodajom. Problem je samo sta se puno ovih kupovina odgodilo. Ovo ljeto na transfere smo potrosili 4 milijuna eura ( uz prihode od 70 milijuna eura), dok otkupne klauzule u lipnju iznose 6 milijuna bez Brekala jos. Najveca nasa potrosnja je cini mi se bila 10 milijuna eura onu zimu kad smo dovodili nevistica, stefulja, bulata itd sto znaci da nam je to neki plafon dok jos nismo kresali budget tako da ne vidim bas previse manevarskog prostora pogotovo sa ovom upravom koja se ocito boji jer zna da je nesposobna. Svima ocito udarila moderna vremena i uspjeh se ocito moze postic jedino velikim i skupim transferima, nas modus bi valjda trebao biti stvarat svoje igrace, scoutirat i izmisljat igrace iz vedrog neba koje drugi nisu primjetili te ih uzet za neku sitnu lovu (nesto tipa kaneko) pa onda kroz njih profitirat na rezultatu i mozebitnom kasnijem transferu i tako se kresa budget i dobiva na financijskoj stabilnosti kroz sustavin rad i plan.A sta se tice 2018. nije se to nista poklopilo i nije to nikakva sreca nego tako izgleda planski transfer rok s nekom vizijom i idejom gdje si ti znao kakvu ekipu imas, kakav nogomet ces igrat i kakvi igraci za to fale. Sjetimo se Bjelica nije bio za Moubandje nego mu ga je netko nametnuo i ispostavilo se da je Bjelica bio u pravu jer je Moubandje kod nas ispao flop. Presusno nam fali vizije i plana kao sto su kolege prethodno i spomenule u postovima.
  • Sibirski plavac
    1.2k
    Sad baš čitam kako vjerojatno ide u Adanu Demirspor jer im je lijevom beku istekao ugovor početkom godine pa im treba zamjena. Turska liga je ipak ozbiljnija liga od HNL-a i baš me zanima kako će se tamo snaći.
  • Yery
    72
    Što mislite ima li istine u ovom ?
  • Danko
    552

    Ja isto mislim da je max zaslužio više šansi , manje je griješio nego šutalo + ima kvalitetu prema naprijed.
    A sad , zašto je odbačen ne kužim...ako je razlog onaj penal što je skrivio onda pomozi bože, pa nema stopera koji ne skrivi penal...
  • blue heart 72
    1.3k
    Mislim da polako treba gledati i za iduću sezonu, a ne samo ovu polusezonu. Po nekim predviđanjima najvjerojatnije nas napuštaju Petko (pogotovo on) i mali Baturina. Za Baturinu mislim da imamo unutarnje rezerve (pogotovo ako dođe Brekalo, čijim bi dolaskom i Stojke i Vidović konačno igrali svoju poziciju), dok kod Petka nemamo takav slučaj. Nekoliko nas je spominjalo Nsamea i mislim da bi se on svojim karakteristikama fino uklopio, pogotovo sa Kanekom i Brekalom na krilima. Danas opet čitam za njega da ga YB ne misli u ovom prijelaznom roku prodavati rivalima u njihovoj ligi, dok je na ljeto slobodan igrač.
  • San Lorenzo
    11.1k
    Ja mislim da će Max na beka ako ne nađemo ništa bolje u narednim tjednima.
  • blue heart 72
    1.3k
    svakako vrijedno pokušaja sada na pripremama
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.