• Endeavour
    478


    Da, ja sam jedan od tih koji je za poklon darivao članstvo. Ukupno 11 ljudi, 6 mlađih od 15 godina i to sve u zadnjih 4 tjedna. Financije mi ne igraju nikakvu ulogu, već sam poklon nije vrijedio ni tjedan dana. Iskaznice su dobili u zadnjih 10 dana.
    Slažem se s , trebalo bi barem omogućiti prava koje nosi članstvo, osim glasanja.
  • Probirštift
    286
    Kaj da se idem onda za svaki slučaj učlaniti sutra iako mi članstvo traje do 8. mjeseca
    I hoću li onda izgubiti besplatnu ulaznicu kaj je ostala?
  • deda
    28.7k
    Novom članskom se uvijek poništava stara. Ali znači da ti idu 4 nove frei tekme.
  • NitkoBitan
    13k
    I hoću li onda izgubiti besplatnu ulaznicu kaj je ostala?Probirštift

    Od nove godine vise nisi clan tak da niti nemas vise pravo na beaplatnu utakmicu.
  • deda
    28.7k
    Molim sve koji su se preko mene učlanili u drugoj polovici godine (7-12 mjesec) da mi se jave u inbox.
  • xavier
    11.2k
    Uglavnom, da rezimiramo.

    Koga ne zanimaju izbori, ima cijelu godinu za učlaniti se. Tko želi na izbore, taj nije ništa izgubio zbog toga što se mora ponovno učlaniti jer po starom statutu ionako nije ni imao mogućnost birati na izborima.
  • blue heart 72
    1.4k
    ako je tome tako, to je onda već skroz druga priča iako ni to nije idealno, ali ljudima ostaje bar ono pravo koje su dobili učlanjenjem sa 4 besplatne ulaznice, popust u fan shopu i ja mislim da većinu ljudi to zadovoljava
  • immerwieder
    1.2k
    nekako mi se čini da je njima u interesu da nas što manje izađe na izbore, možda se varam
  • Šteco
    530
    Koga ne zanimaju izbori, ima cijelu godinu za učlaniti se. Tko želi na izbore, taj nije ništa izgubio zbog toga što se mora ponovno učlaniti jer po starom statutu ionako nije ni imao mogućnost birati na izborima.xavier

    Slažem se, izbori su nekaj drugo. Malo je kontradiktorna poruka grupe, koja je pozivala na učlanjenje krajem godine, ali se slažem da tko misli glasati da bi trebao imati i svježe članstvo za 2024. godinu. Moje mišljenje.

    Osobno, ono što vidim problematično jesu druga prava koja donosi članstvo, a izgubljena su bez prilike da ih se iskoristi.

    Konačno, svima bi trebalo biti u interesu imati novu člansku iskaznicu za 2024. što prije, jer ta istječe krajem godine bez obzira na dan učlanjenje, a ono još bitnije, u pitanju je prva godina s demokratskim izborima u klubu.
  • Nino Bule
    11.7k
    Malo je kontradiktorna poruka grupe, koja je pozivala na učlanjenje krajem godineŠteco

    ?
  • NitkoBitan
    13k
    Malo je kontradiktorna poruka grupe, koja je pozivala na učlanjenje krajem godine,Šteco

    Onaj tko je poslao zahtjev za clanstvom krajem 2023. godine vrlo vjerojatno ce mu clanstvo bit za 2024. Doduse uvjet za glasanje na izborima je i uclanjenje u godini prije, ali nitko tim ljudima nije kriv ako se nisu pocetkom 2023. uclanili.
  • xavier
    11.2k


    Tko je član cijelo vrijeme, ionako je produžavao članstvo svake godine u isto vrijeme. Sa ili bez poziva.

    Tko nije bio član, on se ionako morao učlaniti u 2023. i sad ponovno u 2024. da bi mogao glasati. Nije mu dovoljno jedno učlanjenje.
  • sport
    2.4k
    Mogu li se pristupnica i potvrda o uplati poslati na mail.
  • Šteco
    530
    Kažem, svakako podržavam da onaj tko nije član i u 2024. (uz 2023.) nema šta raditi na izborima. I o tom dijelu ne bih uopće raspravljao. Pričam o drugim stvarima koje smatram da su problematične.

    Vezano za grupu i poruku, krivo sam se izrazio i to uopće s ovim nema veze. Osobno sam je krivo shvatio kada je poslana, dobio sam naknadno pojašnjenje, no ona uopće nije sporna. I nije se trebalo to naći u mojoj objavi uopće. Mea culpa.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.