• Orc123
    12.5k
    Bas pitao kolegu Japanca sta pisu tamo mediji pa veli da pisu da dolazi u Dinamo pa nam ostaje za vidjeti jel ce se izrealizirati. I on veli da je Takuya odlican igrac, da igra jako agresivno i da je jako cvrst! Isto tako veli da dinamo dosta medijski popracen nakon odlaska Takura u Dinamo. Mislim da nam Japansko trziste ima veliki marketinski potencijal, pogotovo nakon sto ugovor s Castoreom pocne vrijediti.
  • Jurki
    18.3k
    svi smo mozda malo subjektivni s obzirom na Kaneka koji se pokazal i vise nego dobar nogometas. Ali definitivno bi mogli profitirati od proboja na to trziste. I igracki a i financijski.
  • Zagi
    10.6k
    Mislim da nam Japansko trziste ima veliki marketinski potencijal, pogotovo nakon sto ugovor s Castoreom pocne vrijediti.Orc123

Ovaj dio ako ne kapitaliziramo, nek se svi ostave posla.

Budimo sigurni da jedan drugi klub koji nešto i radi na marketingu sa zanimanjem prati ovaj razvoj situacije. Srećom ne mogu platiti igrača više od 200k eura. Za sada.
  • IstokKa96
    857
    @Zagi "nismo isti" :smile:
  • Peškaman
    7.3k
    Posudba 200.000e,mogućnost otkupa na kraju sezone 500.000e prema nekim.
    Čak i nije loše za poziciju koja nam je upitna odavno.
  • Georg Koch
    6.3k
    Japanac, Brekalo.
    E sad, da hoce Miskovicu utopit Halilovica za Selahia i tipa 100K €, rjesit se Menala i Marina (dobit nesto za njih), Drmicu sporazumni raskid, prodat Bulata i Mohu, dovest RB.
    Malo se igram Football Managera, mada to i nije toliki FM jer imas mogucnosti za sve ovo. Samo sto je nasoj upravi sve realno i nerealno - FM....
  • Crni86
    12.3k
    to sto se isplacuju na rate ne znaci da nismo ostvarili prihod, vec da ce duze biti otvoreno potrazivanje i nece biti toliko primitaka sto ce utjecati na cash flow. A vise puta je napisano po zoni da se taj dio onda rjesava kreditom kod banke, koji se zatvara postepeno kako rate dospijevaju.
  • Brusa
    3.5k
    fakat novogodišnjih želja imaš :razz:
    Da se razumijemo, da bar bude tako :grin:
  • Crni86
    12.3k
    upravo to, nitko ne gleda siru sliku okretanja japanskom trzistu.
  • wolfgang14
    2.5k
    "Očekuje se da će Dinamo uskoro objaviti transfer, a Japanac bi trebao biti u klubu na pripremama."
  • Juznjak
    4.3k
    Baš čudno da našoj upravi nije prošao plan A koji je tri puta skuplji od plana B. Ista stvar će bit i s Brekalom i Hoxhom imam osjećaj. Kako oni posluju, čini se da se potajno nadaju da Brekalo bude što skuplji kako bi mogli reć da ga se ne može dovest.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Ista stvar će bit i s Brekalom i Hoxhom imam osjećaj.Juznjak

Pa Hoxha i je malo skuplji, ne znam koliko sluzbeno oni traze ali kad sam vidio 2 milijuna, po meni je i 1,5 previse. Tuci je otisao za milijun a ne vidim bas po cemu je Hoxha sad bolji od njega. Brekalo nam je premija trenutno.
  • Juznjak
    4.3k

Bilo bi već sve riješeno s Brekalom da je to tako kako ti kažeš.
  • emilperska
    11k
    evo da i tebi lajkam komentar
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.