• deda
    26.3k
    svvu7v7webjq10x5.jpg


    Napisat ću samo jednu rečenicu: daj više dođite na taj Maksimir i zaplješćite dečkima za sve ovo što nam pružaju posljednjih godinu i po dana bez obzira tko je protivnik, dođite gledati Dinamo nemojte pitati s kim igramo.
    1. Kakav ishod očekujete od prvenstvene utakmice s NK Osijekom? (45 votes)
        Pobjeda Dinama
        93%
        Neriješeno
          2%
        Pobjeda Osijeka
          4%
    2. Hoćete li doći na taj Maksimir i pogledati utakmicu Dinama? (45 votes)
        Da
        84%
        Ne
        16%
  • marcio amoroso
    31.4k
    Zanimljivo će biti vidjeti tko će igrati napadača protiv Osijeka.
    Gavran, Kule i Andrić su ozlijeđeni a ne vjerujem da će se riskirati sa Petkovićem naprijed.
    Ja mislim čak da Beli može to odigrati.
    Livaković- Pinto, Theo, Dilaver, Leovac- Moro- Hajrović, Gojak, Olmo, Orša- Beli
  • Infinity
    14.9k
    Ja bih odigrao s Gojakom kao laznom devetkom. Mislim da bi se dobro snasao. Po potrebi moze uci Petkovic, mada do Shakhtara imamo dva tjedna i cak tri utakmice, a ova s Osijekom je najteza i sto je najbitnije dolazi prva i Petkovic stigne zacijeliti do LP. Mislim da nece biti puno egzibicija, jer za to imamo prostora tri dana kasnije kod Opatije.

    I ajmo sad 8.000 dusa na maksimirskim tribinama da pozdravi europski Dinamo :cool:
  • deda
    26.3k
    OBAVIJEST ZA NAVIJAČE
    UTAKMICA DINAMO - OSIJEK: INFORMACIJE O ULAZNICAMA
    Ulaznice za utakmicu 13. kola HT Prve lige GNK Dinamo - NK Osijek koja se igra na stadionu Maksimir u nedjelju, 27.10. u 17:30h bit će u prodaji od subote.

    Cijene ulaznica:

    Tribina sjever dolje 30kn

    Tribina istok 50kn

    Tibina zapad dolje 70kn

    Tribina jug za navijače NK Osijek 30kn

    RADNO VRIJEME TICKET POINTA

    Subota, 26.10. od 11 do 19 sati

    Nedjelja, 27.10. od 11 do 18:15 sati

    Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

    OTVARANJE STADIONA

    Ulazi stadiona Maksimir bit će u nedjelju, 27.10. otvoreni od 16:30 sati.

    ONLINE PRODAJA

    Ulaznice za utakmicu Dinamo - Osijek bit će moguće kupiti u subotu i nedjelju i online putem na www.ulaznice.hr.

    FAN SHOP DINAMO, STADION MAKSIMIR

    NOVOST! Dinamov fan shop na stadionu Maksimir u nedjelju će biti otvoren od 9:00 do 20:00 sati!

    FER, KOREKTNO I SPORTSKO NAVIJANJE

    Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.
  • LovroZG
    1.3k
    Opet se nažalost kasni s ulaznicama. Trebalo se odma od srijede stavit u prodaju dok je još ljudima u glavi igra protiv Šahtara.
  • platini
    229
    Prije sezone sam se čudio zašto dovode Kulenovića kad su tu već Petković,Gavranović i Andrić....I evo, deseti mjesec, samo +1 na tablici (ok, sa utakmicom manje), dolazi derbi sa Osijekom a Dinamo nema nijednog napadača na raspolaganju.
  • Eduardo
    16.8k
    Zanimljivo će biti vidjeti tko će igrati napadača protiv Osijeka.marcio amoroso

    Orša. Sam Bjelica je rekao da je zadnje tri tekme bio rasterećen defenzive i da su ga stavili više u poziciju špice što je u tri utakmice rezultiralo sa Oršinih 7 postignutih golova.
  • SAS1987
    13k
    Opet se nažalost kasni s ulaznicama. Trebalo se odma od srijede stavit u prodaju dok je još ljudima u glavi igra protiv Šahtara.LovroZG

    Mene fascinira da iz te utakmice ne naprave "big deal". Treba pumpati atmosferu. Npr daj obavest navijačima da se ocekuju guzve na prodajnim mjestima itd.
  • Carrasco
    3.9k
    vrijeme odlično, bit ce više od 5 tisuća sigurno
  • Neki tip
    18.3k
    Da, zbilja se premali "hype" radi oko ove tekme.. više neka defetistička "nada", nego bilo kakva akcija. Sve ste/smo razloge nedolaska već tisuću puta prozvakali, ali ipak bih od kluba očekivao malo više proaktivnosti.
  • Nino Bule
    10.7k
    Eto prilike svima da prijatelje koji idu samo na europu povuku za rukav i povedu u nedjelju na utakmicu. Nema opravdanja da posjeta ne bude 7,8 tisuca
  • MM17
    221
    Nešto se ipak pomaklo npr. ovaj Oršin intervju gdje poziva ljude u nedjelju, pa poziv na fejsu i sad vidim da čak imaju i u fan shopu akciju. Nadam se da će nastaviti sutra, u subotu i nedjelju također tako, a i naravno ubuduće.
  • Neki tip
    18.3k
    Eto prilike svima da prijatelje koji idu samo na europu povuku za rukav i povedu u nedjelju na utakmicuNino Bule

    Odradih svoje! Nagovorio obojicu s godišnjima (bili samo na Rosenborgu i Atalanti), vodim sina, a podsjetih i svog starog na tekmu i termin pa i on odlučio ići. Eto, nek svatko od nas 2000 redovitih povede/nagovori četvoricu i na lijepih 10 000 smo začas. :joke:
  • reziser
    5.8k

    nisi još bio na zoni kad sam pričao da svatko krene od sebe
    nek svatko povede ženu, curu, ljubavnicu, frenda, frendicu, mamu tatu, bilo koga, bilo bi nas bar duplo više. Nakon ovih tekmi je ipak lakše nagovoriti, i ja uspio nagovoriti trojicu neredovitih da dođu na osijek! :)
    da svatko odradi bar dio ovakvog posla bilo bi nas minimum 8000....a dečki na terenu to zaslužuju!
  • SAS1987
    13k
    nek svatko povede ženu, curu, ljubavnicureziser

    Ali nemojte povesti sve na istu utakmicu... Jos nam samo trebaju tucnjave na tribini.
  • reziser
    5.8k
    "PRIČAO sam sa suigračima kad se vratili iz Ukrajine. Bilo bi lijepo da u nedjelju na Osijeku osjetimo atmosferu iz Lige prvaka. Znam da je Maksimir kakav jest, da uvjeti nisu dobri, možda će biti i hladno. Ali i to je Dinamo. Mi smo zaslužili svojom igrom 15 ili 20 tisuća navijača u derbiju. Dođite i podržite nas", poruka je koju je danas poslao Dinamov junak u Ligi prvaka i jedan od najboljih strijelaca natjecanja Mislav Oršić.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.