• Captain America
    14.8k
    On HNL-om nikad neće dominirati u toj mjeri da ga se jednog dana, ako bismo ga otkupili, za značajan profit može prodati klubu koji će biti voljan preuzeti njegovu plaću.Ban

    Ovo vrijedi za svakog igrača starijeg od 24 godine (o tome je i Naletilić govorio u podcastu na Tribini). Zašto bi se trebao kod svakog igrača gledati povrat i zarada na investiciju? Breks je u godinama u kojima su bili Orša i Petko kod dolaska kod nas i po meni je Oršina prodaja najdebilnija odluka koju je klub donio nakon oprosta duga braći 2018. godine.

    Breks je prošao već dosta klubova vani i konačno shvaća da mu nigdje neće biti ko doma jer za top klubove nije, a ipak mu je bolje biti u Dinamu glavni igrač nego u Fiorentini 15. igrač. Eto ima primjer Mišića i Rileta koji su otišli u Sporting, imali status poput Brekala tamo pa ni ne pomišljaju sada otići negdje iz Dinama.
  • Neki tip
    19.6k
    Breks je prošao već dosta klubova vani i konačno shvaća da mu nigdje neće biti ko doma jer za top klubove nije, a ipak mu je bolje biti u Dinamu glavni igrač nego u Fiorentini 15. igrač.Captain America

    Možda shvaća da nigdje tak lijepo ko doma i u Dinamu, a možda se pokušava ukrcati na zadnji vlak za Europsko prvenstvo.

    Dajem prvoj opciji 1% i drugoj opciji 99%, pri čemu su obje legitimne.
  • db-izbjeglica
    13.5k
    brekalo nije ispunio svoj puni potencijal, ali to je i dalje jako, jako ozbiljan igrač.
    čovjek valjda ima 170 nastup u bundesligi i serie A, ima 20+ golova u te dvije lige i najbolje od svega... tek mu je 25 godina! on bi na HNL razini zasigurno radio ogromnu razliku.

    u kontekstu dinama, s njim se ne može pogriješiti...ako treba platiti i 5 milja eura.
    boljeg igrača teško možemo dovesti!

    normalno, sve to ima smisla ukoliko on stvarno želi u dinamo.
  • Mali Zeus
    10.4k
    Ako ne moš vjerovati japanskom Goalu ne znam kome možeš.
  • emilperska
    3.7k
    Japanci su vjv sigurniji izvor od "naših" lešinara sta rade za portale u vlasništvu srpskih kladionica..
  • Mali Zeus
    10.4k
    Japanci su vjv sigurniji izvor od "naših" lešinara sta rade za portale u vlasništvu srpskih kladionica..emilperska

    Pa dobro nije germanijak jedini medij.
  • Facke
    2.5k
    El vi opce znate kaj pise japanski goal? Pise prema HRVATSKIM medijama Freiburg je spreman platili taj i taj iznos. Tulike o clanku indexa i nasih smrada is novina koji piseju da japanski goal neke objavil i ta je to njihova informacija. A japanski goal je pun pun pun , pogotove na twitteru transfernih prica.
  • Efes Pilsen
    7.2k
    Nama je kratkorocno najbitnije da je Brekalo motiviran Eurom. Vidjet s njim situaciju direktno tijekom 6 mjeseci i odlucit jel ima tu vatre za nastavak suradnje ili ne.
    Dolazak Brekala bi dao na vaznosti izjavi da gledaju i zele dovesti igrace koji su prevaga, a ne popuna kadra.
    Mene zanima ima li ikakve sanse da se dogovore s Brunom, postoji li ikakvo pojacanje koje bi njega vezalo za klub do kraja karijere (ili iznos).
  • Mr Anderson
    5.8k
    Ako se može dovesti Brekala na posudbu, apsolutno sam za to, veliko pojačanhe za nas bi bio na lijevom krilu u situaciji kad Špikić nestaje polako, a Vidović ne pokazuje ništa. Krenuo sam čitati unazad malo i ne mogu vjerovati koliko ima "mudraca" koji misle da nama Brekalo nebi bio pojačanje. Brekalo i pravi lijevi bek nam trebaju i onda bi nam i lijeva strana bila opasna ko i desna. Trenutno nam je lijeva strana sterilna.
  • Izet Hajrović
    1.4k

    Da se nadovežem, to je prvi objavio naš portal totalno.net prije 6 dana gdje kao izvor informacije navode neki profil na X-u koji ima 2 objave (jedna od tih je za Kaneka), pridružio se X-u u kolovozu ove godine i prati ga točno 0 profila. Toliko o relevantnosti te informacije. Ali, mora se priznati, dobro su se dosjetili i kreirali zanimljivu lažnu priču. Realno je da može doći takva ponuda Freiburga i po mnogo parametara ta priča ima itekako smisla, ali je lažna. Svakako, bilo je dovoljno da dospije na japanski Goal, a potom i na Index. Sada čekamo da se i ostali mediji jave s tom pričom.
  • Droljo
    5.8k
    Sportske već jesu :rofl:
  • Mr Anderson
    5.8k

    Dok ima ovaca biti će i vune.
  • Mali Zeus
    10.4k
    Genijalno. Neki opskurni twitter ili medij provali neku glupost, onda to pokupi japanski goal pa onda index i sportske od japanskog goala. :rofl:
  • CastAway1986
    937
    Isti taj portal totalno.net piše da Dinamo želi Kristijana Lovrica ako mu propadnu i Brekalo i Hoxha
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions