• LaznjakProsineckog
    885
    Sretan Božić dragi forumaši! ❤️
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Sretan božić svima vama i vašim obiteljima draga braćo sa foruma. Sve najbolje od srca vam želim. I da nam pod bor stave koje pojačanje da pa da laprdamo ovdje od jutra do sutra.
  • Droljo
    23.4k
    pa da laprdamo ovdje od jutra do sutraKujtim Shalla

Laprdamo i ovako sa brodićem i živkovićem :lol:
    Šta bi tek bilo da dovedu lijevoga beka i krilo :monkey:
  • Mali dioničar
    18.8k
    Nisam skuzio sta si htio reci sa Mislavom, da voli Dinamo ili? Jer sam uvjeren i da jeplavac173

Htio sam reći da je Mislav prije Dinama bio u Rijeci. Da je kojim slučajem dobio prigodu kod Keka i da je proigrao i da ga je Mišković prodao u Sporting kao što je prodao Ristovskog, možda bi iz Sportinga otišao u Premier ligu.

Ovako je preko Koreje otišao u Dinamo i postao legenda kluba. Igrao je u Dinamu na zadovoljstvo navijača i igrao je najbolji nogomet u životu. Obilježio je jednu eru. Svaki klinac u Zagrebu ga je gledao kao božanstvo i želio Dinamov dres s brojem 99. Sam Mislav je izjavio da nema većeg kluba od Dinama.

Iako je kroz Dinamo došao do reprezentacije i osvojio broncu na svjetskom prvenstvu zabivši odlučujući gol ni to nije ni njegovom agentu (koji i danas dobro kotira u Dinamu jer je doveo Kulenovića i Halilovića) ni Mislavu samom bilo dovoljno da ne naprave transfer u engleskog davljenika i ne odvedu Mislavovu karijeru s totalnog vrha bitnog igrača sa svjetskog prvenstva u običnog gledatelja Premier lige koji tamo trenira i usput propušta finalni turnir Lice nacija i sve kvalifikacijske utakmice iste te reprezentacije u kojoj je takodjer bio neopravdano malo korišten.

Kao zagrebački dečko jasno je da ima elementarnu ljubav prema Dinamu, ali je njegova uloga u Dinamu pitanje pragmatike i životnih okolnosti koji su ga doveli do kluba i prigode koju je on fenomenalno iskoristio. Ali isto tako da je Juranović slučajno iz Dubrave otišao u Dinamo nitko se na Zoni ne bi sprdao kad ga je onaj Kanadjanin iz Bayerna vozio na ringišpilu.

To sam htio reći.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    ihhhh, onda sreći nebi bilo kraja, tovari nam ližu jaja:rofl:
  • Georg Koch
    7k
    Maloprije sam pricao sa covjekom iz Uprave Kustosije.
    Onaj Kepcija 90% dogovoren u Leipzig.
    A onaj afrikanac od 18 god.sto se pisalo i za nas(stoper-dm cini mi se), usao je sa repkom u polufinale AFN juniora nedavno, te mislim i u momcadi prvenstva, ne znam mu ime sada, pred potpisom za njih(Kustosiju).
  • scooniepenn
    6k

Upravo to je i moj point bio, jako slican tip igraca Daniju. Dovoljno brz da moze igrati na krilu, s odlicnom tehnikom da igraca moze izbaciti driblingom i biti ili opasan po gol ili uposliti suigraca. Sigurno da je primarno desetka, ali bez problema moze igrati i na krilu i na visoj razini od HNL-a.
  • Captain America
    20.4k
    KepcijaGeorg Koch

Klapija? :blush:
  • Georg Koch
    7k
    tako je. Popio sam pa mi je sve to isto haha, ali razumijemo se :grin:
  • austrijanac
    8.8k
    Half space igrači su izuzetno potcjenjeni

U pravom sustavu/simetralno savršenom, su pravo zlato.

Mogu zabit, odigrat zadnji pas, zavrtit kvalitetno stranu te spustit se između stopera i beka po potrebi i razvit igru, ubrzat itd.

Siguran sam da Stojke moze bit takav igrac. Kao i Kacavenda.
  • crohnl
    29
    Zna itko koji su uvjeti otkupa Kacavende?
  • Droljo
    23.4k

Da mu rade obje noge :rofl:
  • serbus
    5.6k

f0792be49a076eedcf0050ae79043b6e.jpgacer aspire spacebar not working

Rekao bi najveći , cijena? Prava sitnica.
  • crohnl
    29
    Haha a vjerujem da se dogovorio neki veci iznos.
    A buduci da se u meduvremenu ozljedio to otpada.

Sad opcija broj 1 je ponuditi simbolican iznos za otkup (ispod 1 mil eura)
    Opcija 2 (rizicnija) je vratiti ga u Lokose i cekati ishod situacije. S time da ce mu sigurno trebati barem 1 sezona da se vrati u top stanje a ugovor s Lokosima mu je do 2025. tako da ga se moze dovesti i besplatno za godinu dana
  • Izet Hajrović
    6.3k
    mislim da se pisalo o cifri od 3 milijuna eura, a moje mišljenje je da je to apsolutno previše za igrača koji je prošao 2 operacije križnih ligamenata, a mene niti u jednom trenutku nije oduševio svojim igrama, čak i prije ozljede sam smatrao da ga se previše diže u nebesa. Uostalom, na poziciji desetke ćemo nakon odlaska Baturine imati Stojkovića i Vrbančića ako dovedemo pravo lijevo krilo tako da bi otkup Kačavende bio bacanje novca. Jedino mi se sviđa opcija koja se spominje da bi produžili posudbu za godinu dana pa da vidimo je li igrač za Dinamo ili nije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.