• Armagedon13
    958
    Od svih tih Japanaca zaboravilo se na gorući problem ,LB
  • Mr Anderson
    5.4k

    Da, za Šakotu imamo buyback opciju ko i za Čavlinu. Mislim da smo za Crnca imali pravo prvokupa koje nismo koristili.
  • Krizy
    36.9k
    Prema 24h tu već spominjani Asano je već bio na pragu dolaska u Dinamo.

    "A Dinamo je obnovio interes za Yuyu Asana, 26-godišnjeg ofenzivca japanskog Sappora, koji je krajem ljetnog prijelaznog roka bio na korak do prelaska u Maksimir. Yuya Asano je tad praktički već dogovorio sve uvjete s "modrima", pristao na dolazak u Hrvatsku, ali je krajem kolovoza cijeli transfer bio stopiran. Razlog? Zagrepčani su tad promijenili trenera, Jakirović je zamijenio Bišćana, a kako Kaneko u to vrijeme praktički nije ni igrao, nitko se u klubu nije želio "kockati" s dolaskom još jednog Japanca.

    Ali Dinamo ga je nastavio pratiti, pa su se u "modrom domu" proteklih mjeseci dodatno uvjerili u kvalitete spomenutog igrača. Yaya Asano je vezni igrač ofenzivnih karakteristika, najčešće igra "osmicu" ili "desetku", u sezoni je zabio 12 prvenstvenih golova, osmi je najbolji strijelac japanske J1 lige. Želi se okušati u Europi, pa bi poslije Sappora svlačionicu s Kanekom mogao dijeliti i u Dinamu. Asano bi u Maksimiru dodatno osnažio ofenzivni dio momčadi, a u Dinamo bi stigao na posudbu s pravom otkupa."
  • sanjinlego
    2k
    “Dinamo vraća jednog od najskupljih stopera u svojoj povijesti? Kreću pregovori o transferu“ - SN za Benkovića.
  • CastAway1986
    853
    bolji je Wakizaka al i nisu baš ista pozicija
  • Neki tip
    19.4k
    vezni igrač ofenzivnih karakteristikaKrizy

    Točno nam fali jedan ofenzivni vezni.

    Mislim da nam Baturina, Vidović, Stojković, Kačavenda, a donekle i Bulat te Halilović te (ne više baš tako) mladi Vrbančić nikako ne mogu biti dovoljni za 1-2 pozicije te nam pod hitno treba jedan vezni igrač ofenzivnih karakteristika da upotpunimo roster.

    Znamo da su Stojke i Kačavenda ozlijeđeni, Halilović nije dobio priliku, Bulat je nedorečen, Baturina van forme, Vidovića forsamo na lijevom krilu, a i skup je za otkup, Vrbančić može pričekati još koju godinu, tak da nam treba igrač koji će tu uskočiti pa onda na ljeto možemo rješavati nekih 5, 6 igrača viška na toj poziciji.

    Nikad dovoljno ofenzivnih veznjaka, nek se nađe za svaki slučaj! :victory:
  • Droljo
    5.1k

    Možda se neće ići u otkup vidovića ako je ovaj bolji a osjetno jeftiniji. Jedino tako bi imalo smisla. I isto tako baturina vjv odlazi u ljeto...
  • LaznjakProsineckog
    498
    Jel taj Hoxha rjesen? Znaci zasad Hoxha, lijevi bek, mozda stoper (Živković) i to je to? Mislim da se nece vise dovodit, koliko vidim proracun nam je 52mil eura, treba to namaknut..
  • eol12
    363
    Vidović ima sad drugi dio sezone gdje će proći pripreme i pokušati se uigrati, za sad ovime sto je pokazao iako nije igrao na svojoj pravoj poziciji većinu utakmica po meni nije pokazao da vrijedi da se potroši takav novac za njegov otkup. Nadam se da će nas sve razuvjeriti drugi dio sezone.
  • Brusa
    765
    Inače, kladio sam se sa frendom u gajbu, dal će se potrošiti 10 milja na transfere u zimskom roku. On kaže da hoće.....
  • Endeavour
    419

    3M€ maksimalno, bez prodaje. Govorimo o novim ulaganjima, a ne preostala potraživanja ili otkupi ugovora.
  • Vučko53
    172

    Brate kojih 10milijuna
    Pocni pit odmah
  • blue heart 72
    1.4k
    hahaha 10 milijuna????? Čega?????
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.