• Zagi
    15k
    Pri izboru dva podjednaka igrača mi jednostavno moramo dati priliku izdanku naše akademije.
    Inače stvarno ne vidim zašto bi neki roditelj svoje dijete upisao kod nas, a ne u Lokomotivu npr.

Ne vidim da je Majkić puno bolji od Čavline ako uopče je.
  • NitkoBitan
    35.1k
    Dobar dio nas se "pomirio" sa Zagorcem i Nevisticem, zasluge i kaj vec ne jel. Pa Dinamo trenutno nema golmana u top3 golmana lige, a pretendiramo na prvo mjesto. Kak se kaze, dobar golman je pola tima/pobjede... I Zagorac i Nevistic teski HNL prosjek.
  • LaznjakProsineckog
    885
    Neznam da li ce doci taj Grbic, ali ako se i pomislja na 2mil eura za golmana, moramo otkupit Kaneka i Vidovica, znaci da cemo prijelazni rok odradit s utrosenih 10mil eura, sto znaci da nam financije i nisu tako lose?
  • Orc123
    14.9k
    Ispali bi totalno smijesni i glupi da dajemo 2m eura za golmana koji ne brani i ugovor mu istice za 6mj...definitivno rađe biram Cavlinu nego Grbica i to na ljeto, a ne sad. Koji ce nam klinac sada kad imamo pun k..ac drugih pozicija koje su nam primarne za popuniti.

Gdje si cuo da postoji mogucnost za taj deal?ja ga potpisujem odmah!
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Zekic ceka da uzme jednog poluinvalida i jednog tipa s upitnim radnim navikama za najboljeg strijelca i igraca koji ore cijelu utakmicu. Pri tome bi se Drmic morao odrec ogromne place :lol:
    Tko god valja te gluposti treba promijenit dilera.
  • Ivdzo11
    9.1k
    Ono to treba reći jest da Sergej Jakirović i dalje ne odustaje od potpisivanja Ramona Miereza, argentinskog napadača za kojeg se prošlo ljeto već govorilo da bi mogao iz Osijeka preći u Dinamo. Jakirović vidi Miereza kao idealnog napadača za Dinamo. Naravno, tu mnogo toga ovisi i o odlascima napadača, s obzirom da je i Josip Drmić jedan od najplaćenijih u Dinamu, na izlaznim vratima, baš kao i Mahir Emreli.

Upravo ta dva igrača Dinamo je spreman ponuditi Osijeku uz dodatna dva milijuna eura. I ranije je bilo sličnih pokušaja, ali su ljudi iz Osijeka, na čelu sa nekadašnjim sportskim direktorom Ivicom Kuleševićem i trenerom Igorom Tomasom, odbijali tu ponudu.

Danas se u medijima pojavila informacija da Dinamo želi desnog beka i igrača St. Truidena - Daikija Hashioka iz Japana. Prema našim saznanjima, od tog transfera neće biti ništa, s obzirom da igrač gleda prema Bundesligi, odakle postoje konkretne ponude (FC Koln).

Po meni jako tesko, ali evo samo sam prenijeo
  • Peškaman
    8.5k
    Kao što sam i napisao ranije,nije realno očekivati da Japanac dođe ako ima ponudu srednjih ekipa Bundeslige kao što je i sam Koln koji će se pojačavat da osigura ostanak.

A ako je istina da žele poslat Drmića i Emrelia i još da plate 2mil za Miereza,onds kolektivno uprava mora hitno na liječenje.
  • Orc123
    14.9k

Zasto? Odlican deal po meni! Ispadne ti prakticno emreli i 1,5m eura jer Drmicu i tako moramo isplatiti jos pola milje do ljeta a sjedit ce na tribini ili klupi! Za emrelija mozes dobiti max oko 1milje tako da bi Miereza platio suma sumarum oko 3m eura sta on definitivno vrijedi.
  • blue heart 72
    3.1k
    nikaj pouzdano iz nekih izvora. Danas me jedan frend pitao da li sam nekaj čul o tome (nisam ništ). Onda sam još večeras videl objavu jednog frenda na fejsu, pa sam mislil možda se tu nekaj kuha. Moguće da su i oni pročitali tu objavu kaj je tu Ivdzo 11 podijelil
  • Peškaman
    8.5k

Zato što za 3 milijuna eura pa i manje možeš kupiti napadača kao što je Pierrot iz Maccabi Haife koji je imao europskog iskustva što kroz kvalifikacije,što kroz europska natjecanja. Ili tipa Chris Bedia,igrač Servettea,klub iz Švicarske,pa čak i Nsame iz Young Boysa kojem ugovor ističe ubrzo i možeš ga dobiti još povoljnije.
    Jedan primjer ,Mierez/Pierrot/Bedia/Nsame u ligama
    Mierez 19 utakmica,7 golova,4 asista
    Pierrot 7 utakmica,6 golova,1 astista
    Bedia 17 utakmica,10 golova,3 asista
    Nsame 17 utakmica,9 golova,1 asist + iskustvo u igranju europskih natjecanja

Ne govorim da nama Mierez ne bi valjao ali jednostavno mislim da se za njega previše traži.
  • Mihaljević
    14.3k
    Oni imaju teški deficit u mozgu ako potpišu Grbića , njima ne može pomoći ni 500 sportskih direktora ni 500 trenera. Jednostavno se vidi da nisu za ovaj posao.
  • Infinity
    21k
    moramo otkupit Kaneka i Vidovica, znaci da cemo prijelazni rok odradit s utrosenih 10mil euraLaznjakProsineckog

Ne moramo. Nije posudba s obavezom kupnje.

Sto se prikazanog na terenu tice, Kaneka treba kupiti, a za Vidovica ni u ludilu ne bih dao toliko para. Nije pravo krilo i tako i igra na tom krilu. Dobio je priliku protiv najgore ekipe lige u sredini, nije pokazao doslovno nista.

Ima i druga stvar, mozda je jednostavno do loseg trenera, jer je Vidovic prvih par utakmica djelovao kao prava stvar, a onda se uklopio u sivilo. U tom slucaju treba mijenjati trenera. Ne vidim smisao da se otkupi Vidovic i da u isto vrijeme ostane Jakirovic. Jedan od njih je zasluzan za lose igre Vidovica.
  • Brusa
    4.1k
    "Ispali bi totalno smijesni i glupi da dajemo 2m eura za golmana koji ne brani i ugovor mu istice za 6mj..."
    Znači, upravo to će napraviti....
  • Mali dioničar
    19.4k
    Dovođenjem Grbića bismo pokazali snagu i očito se ima para kada se za golmana može izdvojiti 2 milijuna eura,DAVID03

Ajmo ga onda platiti 4 milijuna, pokazat ćemo dvostruku snagu.
  • Facke
    7.8k
    Snagu s dva miljuna eura v denesnje vreme? Najte smeha delati. Dva miljuna su denes sitnis. Tu ne pokazes nikakvu snagu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.