• Georg Koch
    6.3k
    vrlo moguce da ide.
    Ali bi mi bilo bas zao. On na poziciji 8ice je jako fino igrao. Uvjeren sam da bi uz konstantu utakmica na svojoj prirodnoj poziciji bio top. Ali isto sam uvjeren da ce to jako tesko dobiti.
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Ademi mora prihvatit epizodnu ulogu, Bulat je ovo "peak performance" i ja bi njega pustio ako dode dobra ponuda. Onda u pravoj rotaciji imas Sucica, Misica, Ljubicica, epizodnog Ademija i ako dode Selahi.
    Na 10ki vec imas Baturinu, Vidovica, kad se oporavi i Stojkovic, pa i Kacavenda. Meni je u ovom svemu visak Bulat za vezu jer to jednostavno ne funkcionira..
  • marcio amoroso
    43.4k

Bardhi je igrao dosta na lijevom krilu.

Baturina je jedini na kome možemo zaraditi ozbiljan novac i na ljeto ide 99 posto.
    Vidović posuđen igrač.
    Kačavenda ozlijeđen do tko zna kada.
    Bulat nije desetka i nije to nikada bio.
  • Sbkbbb
    395
    zasto se uvijek marka napada, a decko je demantirao sve vec mali milijun puta, jos da znate koliko njemu ovaj klub znaci vjerojatno bi pristali da ostane kod nas do kraja karijere.
  • Facke
    6.3k
    Opce ni neznam cemu Bulata nekad stavlja na desetku. Nije mi jasne. To opce ne funkcionera. A Halilovic vane sedi. Nek Martin ide. Kupiti Vidovica i njemu dati da igra na te pozicije.
  • Efes Pilsen
    11.8k
    ne napadam ga i ne smeta mi. Ucinak konkretni mu je jako dobar, ali u vezi jako malo radi u razgradnji i izgradnji napada. On ima fantastican prekid i jako dobar udarac. Koja mu je onda idealna pozicija? Cak je i Jakir skuzio da to ne ide pa ga je protiv Ballkania uveo umjesto 10ke.
  • Time
    1.3k

Vidovic ce se otkupit,a do ljeta nadamo se svi i kacavenda i stojkovic vratiti.Prodajom baturine opet si na 3 desetke ako izuzmemo bulata.
  • LaznjakProsineckog
    885
    Znači otkupit Vidovica i Kaneka, pa to je vec ozbiljan novac, odjednom smo puni ko brod? Znaci nije istina da se nema, onda racunam utrosak od bar 7mil eura u pojacanja skupa s otkupom Kaneka i Vidovica
  • LaznjakProsineckog
    885
    Moze pitanje za nekog tko pozna situaciju. Zbog cega Hoxha nije igrao u Lokomotivi? Jako malo, nikako, lose, koji je razlog?
  • Orc123
    12.6k
    Na ljeto dolaze i odstete od Tolica i nadam se Bockaja, nije puno ali za jednog igraca dovoljno....
  • Captain America
    20.4k
    Koja mu je onda idealna pozicija? Cak je i Jakir skuzio da to ne ide pa ga je protiv Ballkania uveo umjesto 10ke.Efes Pilsen

Meni je još protiv AEKa odigrao najbolju utakmicu na desetki dok je Baturina prvi put bio virozan. Neka Bulata ovdje. Dečko je odigrao jako dobar prvi dio sezone i kasnije završio na klupi bez durenja i menadžerovih zivkanja novinara da postave pitanje zašto ne igra. Njegov najveći problem je da je nekompatibilan s Mišićem, ali uz veliki broj utakmica i 5 zamjena sigurno ima mjesta među prvih 15 igrača za Marka. Lani se tako tjeralo Gojaka pa su mnogi požalili kasnije jer bi nam dobro došao takav tip igrača.
  • NitkoBitan
    29k
    i nadam se BockajaOrc123

Otvaramo sampanjac ako se to ostvari. Ako nam ga vrate jos ce nam on bit to pojacanje na lijevom beku...
  • Eduardo
    24.9k
    Moze pitanje za nekog tko pozna situaciju. Zbog cega Hoxha nije igrao u Lokomotivi? Jako malo, nikako, lose, koji je razlog?LaznjakProsineckog

Zbog toga što je u njegovom mandatu u Locosima na poziciji lijevog krila prvi izbor bio Josip Pivarić, a kad bi Pivarić bio povučen na LB ili bi bio van kadra na lijevom krilu bi igrao Silvio Goričan. Eto, nije zajebancija... čovjek je bio rezerva Pivariću što ne bi bilo 'zanimljivo' da se ne radi o Pivariću koji je cijelu seniorsku karijeru proveo na LB.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.