• Tongo Doumbia
    2.3k
    Kontrolirana igra, opet oba pogotka na vrijeme. Petko nemoguće bitan, vidi se po samopouzdanju ostalih.

    Mislim da je bilo vrijeme da Jakir konačno krene odustajati od forsiranja svojih početnih postulata, i da se to isplaćuje.

    Znam, nisu teški protivnici, bla bla. Ali ne vjerujem da je prije deset dana baš puno ljudi vjerovalo da ćemo u tri utakmice ostvariti sve tri pobjede, od toga dvije gostujuće, a u posljednje dvije pokupiti i "clean sheet". Idemo dalje!
  • Georg Koch
    3.5k
    Bravo za sve. Kaneko se doslovno sali sa protivnicima.
    Sucic jako jako dobra predstava na 6ici. Top decko, top!!!
    Bravo za BBB.
    700 + danas, s obzirom na radni dan, satnicu, te ne bas predivno vrijeme, brutalna brojka.
    Prije par godina ovaj broj smo imali u kavezu na Poljudu.
    Sve ce to doci na svoje opet!!!
  • Mr Anderson
    5.4k
    Dobar ulazak u utakmicu, borbeno do kraja. Kaneko, Suki, Bruno jako dobri...Moha uglavnom dobar osim 2-3 gluposti u zadnjih 20 minuta, Šutalo opet siguran kad je ušao. Perković, obrambeno sve pet, ali nama pod hitno treba bočni koji će nešto prema naprijed napraviti. Onda bi i Vidoviću (Špikiću) bilo lakše.
  • hardek
    1.4k
    Kako je lijepo u miru pogledat utakmicu za promjenu. Svi su bili u najmanju ruku solidni, Kaneko man of the match. Jako mi je drago za Nevistića, čini mi se sigurniji nego kad je tek bio bačen u vatru.

    Da ne bude sve pozitivno, nije mi jasan ulazak Marina samo jer očito ga nećemo produžiti. Moglo se na 2:0 dati koja minuta Rukiju ili Vrbi umjesto njega.
  • Sajla
    3.4k
    Takuro Kaneko - man of the match. ne znam koliko napreduje s engleskim, ali je zaslužio da ostatak momčadi počne učiti japanski! ;)
    Neva - jako mi je drago da je završio čiste mreže, lijepa obrana za kraj nakon sat i pol smrzavanja, nadam se da mu se sad posložilo sve kaj treba i da imamo golmana za duge staze.
    Sučić - jako dobra utakmica, 3 poluvremena u nizu na visokoj razini, šteta kaj mu još nije ušao jedan od ona dva šuta.
    drugi svi više-manje dobri, nećemo sad negativno. 3/6, druga zaredom bez primljenog gola, sad samo tako do kraja!
  • Nogo
    1.3k
    Top tekma na krš terenu!
    Prvi put nekako bez neke nervoze.
    Taki i Sučić danas za 10!
    Ostali su isto bili dobri. Petko je taj s kojima smo bar 30% jači!
    Dinamo
  • Zagi
    5k
    Težak teren, solidna utakmica. Nižu se pobjede.
    Ajmo dalje.

    Taki majstor i Sučić jako dobar.
  • boem
    309
    Šteta što Sučić nije zabio, zaslužio je

    Kaneko legenda, nadam se da se crvene svi koji su ga pljuvali
  • Nolifer
    6.6k


    Ma neka je sačuvao koju raketu za derbi :ok:
  • Batigol86
    198

    Sva tri igraca sto su Simic i Biscan doveli imaju mjesto u Dinamu. Takuro se dokazao a i Bernauer i Miha bi isto pokazali da su dobili vise utakmica u kontinuitetu. Zna se zbog cega se pljuju od pocetka I od koga (Ne ulazim u to sta je Mika napravio i zbog cega je potjeran.)
  • Mrvica
    3.2k
    Napokon tekma bez nervoze! Najprije ću pohvalit Boyse zbog podrške unatoč radnom danu svaka čast! Samuraj dominacija i držim fige da će još više napredovat. Mali Sučić strašan udarac, šteta što nije ušla. Sve u svemu pohvale svima, plavi stroj se budi i bodovi se prikupljaju. +3 i idemo dalje privest ovo kraju sa maksimalnim učinkom pa onda završni dio maratona vratit se di pripadamo a to je sami vrh ljestvice. Dečki uz vas smo!
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Drugo poluvrijeme nešto lošije jer se teren raspao pa nije bilo moguće igrati neku veliku kombinatoriku. Petković je bio na svojoj razini, zadržavao je i podvaljivao lopte. Takuro već standardno odličan, Sučić isto. Nadam se da nisu ozbiljnije ozljede kod Theophilea i Zagorca, sramota je da se po ovakvim terenima mora igrati prvoligaški nogomet. Tragovi guma po travnjaku.
  • The Undertaker
    4k
    Jakiru izgleda ne smeta ni teren, ni ozlijeđeni golman ni ozlijeđeni KTC. Belupo smo sveli na dvije polušanse. Jedino što Perić i Moharrami čupaju živce svojom nonšalancijom. Rutinski, u pravom smislu riječi.
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.6k
    O Pericu bi se dali pisati romani koliko je los

    Necu kvariti dan i hrackati ali kada pogledam zadnju liniju za iducu sezonu bi ozbiljno racunao samo na Perkovica
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.