• Droljo
    5.1k
    Sam bog nam je poslao KTC-a. Da nije, ovu sezonu bi već sad mogli zaboraviti..
  • NitkoBitan
    12.3k
    Pobjeda u nezgodnoj Koprivnici
    Odradeno gostovanje
    Maksimalni bodovi na Predictoru
    3/3
  • Gelipter
    3.5k
    Sve je već napisano, ali još jednom čestitke Boysima - "Bilo kad i bilo gdje...". Onaj šugavi Kecman nije smio pohvaliti brojku i navijanje nego ga je gušilo od vatrometa.
    Čestitke i svima na pobjedi na ovoj obradivoj površini danas. Posebne čestitke Kaneku. Kao i većini ovdje za njega mi je posebno drago da raste iz tekme u tekmu i postaje "kapitalac". Kad daješ sve od sebe, imaš poštovanja prema klubu i navijačima u koji si došao, ne kenjaš nego treniraš i napreduješ onda to navijači i cijene.
    Čaše zveče, čaše zveče!!
  • Noel
    4k
    Bravo Boysi da se u jeku teških borba sa govnima iz uprave ne smanjuje podrška igračima i stručnom stožeru na terenu. Dapače imam osjećaj da se danas živjelo sa dečkima na terenu. To pokazuje i ovacije na Kanekove bravure.
  • Mr Anderson
    5.4k

    Kakve veze imaju igrači s borbom oko statuta? Zašto bi se smanjila podrška igračima?
  • sport
    2.3k
    Pošto je na rivi već spreman vol na ražnju a zec je još u šumi na nama je samo davati dečkima sve veču podršku a uprava će doći na red kad tad.
  • emilperska
    3.1k
    Rijesit Rudes i Balkani na isti nacin i onda neka nam se malo i vrati u tekmi sezone s jogurtom.

    + veliki danas za Kaneka i Sučića
    Petko standardno na razini

    Ono sto najvise brine je ta nesigurnost i neuigranost obrane. Stoperski par Perić Šutalo igra na razini BiH lige. Vise ne znam ni sam do ceg je to. Mozemo donekle krivit Yakira jer mu je i dalje Šutalo ispred Maxa, a Ukrajinca je netaktički protjerao i sad Perkovic igra samo beka uglavnom.. Ipak mislim da je kod Šutala problem psihe i dekontracije, nesto kao kod Špikića u napadu kad je stalno u zaledu opcenito..
    Sutalo Perić bas lose izgledaju i pojedinacno i zajedno..
  • Noel
    4k

    Kakve su veze imali igrači sa borbom oko Mamića? Ja nikad nisam za bojkot ,radit štete samom klubu i ne navijanje za momčad. To se sve događalo godinama. Sad nakon ove situacije se opet poteglo negdje takva mogućnost.
  • Common Sense
    510
    Svaka čast Kaneku, imao sam predosjećaj da će se na zamrznutom terenu on danas dobro snalaziti. Tko je bio u Japanu, zna kakve su zime na Hokkaidu.
  • emilperska
    3.1k
    U obje tekme (Astana Belupo) imali smo (tamo vise, tu manje) neuvjerljiv pocetak. Tamo nas je Zagi spasio, ovdje Strkaljeva dekoncetracija ili manjak talenta (zbog jednog od tog i je trenutno u Belupu). Da je cetvrtinu stotinke cekao, vjv bi regularan gol bio, a mi bi po blatu lovili zaostatak..
    Ipak, plus za sve ostalo. Sad orat i kopat protiv nabrijanih Rudesa i Kosovara i cekat jogurt doma..
  • Nolifer
    6.7k
    Igrač utakmice Taki :fire:

    Screenshot-20231204-193932-Chrome.jpg
  • Mali Zeus
    9.7k
    3. pobjeda zaredom i 3. bez primljenog pogotka.

    Ajmo dalje.
  • Mr Anderson
    5.4k

    Izgleda da si slabo i površno pratio tada. Tadašnji igrači su bili bankomati koji nikad nisu dolazili pozdraviti navijače i bili su odani samo Glavatom. Sad je ipak bitno drugačija situacija.
  • veselko tenžera
    1.3k
    Nadam se da je samoranjavanje Markom Bulatom pri kraju. Ništa protiv dečka osobno, nije ni ponašanjem ništa loše zaslužio, čisto igrački. Kad on igra, Dinamo ne igra.
    Danas 3 vezanjaka koja trče, prime i predaju. Nije Belupo mjerilo, ali nisu bili ni Varaždin drugo poluvrijeme i Gorica x2 pa smo prosuli 7 bodova.
  • Facke
    2k
    Lepe mi je bile videti Bernauera kak je utrcal na teren kod drugoga gola :strong:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.