• IstinaZaDinamo
    1.3k


    Kako oni misle da se tu upise OIB kad jasno pise broj putovnice ili osobne

    Screenshot-20231202-194500.jpg
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Ne znam di zurite s prijavom, pa nisu jos ni utakmice upisane na portal :grin:
  • BBB Mataa998
    1.3k

    Nemoj se jos prijavljivati,u ponedjeljak se otvaraju “prave” prijave. A nezz uglavnom i meni ima vise smisla da ide OIB jer se on ne mijenja za razliku od broja putovnice/osobne.
    Moze se dogoditi da nekome dokument istice u recimo travnju i ne moze znati koji ce mu biti broj novog dokumenta kojeg treba prikazati na ulazu na stadion. A OIB se nece promjeniti. O tome se radi
  • Navijač Dinama
    7.4k
    Ne znam di zurite s prijavom, pa nisu jos ni utakmice upisane na portalEfes Pilsen

    Sa Španjolcima u kapitalu, sa Talijanima u Leipzeigu i sa Albancima u Hamburgu
  • Efes Pilsen
    6.9k
    ma za portal govorim, ovo je meni bilo kad sam probao prije 2 sata..
    IMG-20231202-WA0011.jpg
  • IstinaZaDinamo
    1.3k


    Pa fino odaberes nase utakmice (B2), tip ulaznice, broj ljudi i eto. Pitanje je hoce li ovaj put biti opcije follow the team kao na proslom prvenstvu jer meni za follow my team izbacuje neki VIP package sranje od par tisuca eura.
  • Petar86
    592
    Msm da ce ovo biti jedno od tezih prvenstava za org. buduci da je Njemacka krcata balkancima koji su u nikad goroj situaciji od vjv ratnog i posljeratnog vremena,a di su jos turci, bugari, grci..
    Bit ce veselo
  • Petar86
    592
    A sto se tice reprezentacije mozemo i ispasti odmah mozemo i osvojiti, cudna neka situacija
  • The Undertaker
    4.1k
    Neće ti nitko na stadionu kontrolirati OIB već putovnicu, ako uopće budu nešto kontrolirali. Kao što kaže kolega, za OIB nisam vidio polje za upis. Jebe se UEFI za naš OIB.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Nece ti niko kontrolirat nista osim onog sto ti je u registraciji na Uefa ticketing app-u. To je ipak nesto drugo u odnosu na prijavu za karte. Ako HNS ima neku listu i ako ce se ta ista uzimat u obzir za vise od ovih 500 × 2 × 2 koji imaju prednost kupnje onda OiB svakako ima vise smisla.
    Follow my team je standardna opcija i cinjenica da sad nije u izboru mi samo govori da nije sve spremno za prijavu (uz to da jos nisu uneseni ni parovi kao na gornjem screenu).
  • Doktor Kunić
    2.5k
    Pa ulazak na stadion je isključivo preko app gdje ti se nalazi ulaznica i svi potrebni podaci
  • Miro93
    2.7k


    Postoji opcija da se odabere čiji si navijač
  • BBB Sibenik
    4k
    Neće ti nitko na stadionu kontrolirati OIB već putovnicu, ako uopće budu nešto kontrolirali. Kao što kaže kolega, za OIB nisam vidio polje za upis. Jebe se UEFI za naš OIB.The Undertaker

    OIB se ne trazi u ovoj fazi apliciranja za karte, trazit će se u trenutku tj 1mj nakon ždrijeba! Tad ces dobit info dal si izvučen i sta točno. Nakon tog ces morat dat podatke OIB, za svaku osobu za koju uzimaš kartu. Šta se tiče kontrola vidit ćemo, prvi put je 100% karata u digitalnom obliku! Valjda neće uspoređivati ime prezime, i OIB ka sta su za covid potvrde gledali :lol: . Iskreno čisto sumnjam..

    Edit: sad se samo traži broj osobne il putovnice, onog koji aplicira za karte
  • BBB Sibenik
    4k
    Može se već sad prijavit za karte..poznati su gradovi, datumi i parovi(slovima/brojevima)
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.