• scooniepenn
    6k

Ozbiljno? Znači po tebi igrači koje krasi brzina nakon 30-te godine postaju rapidno sporiji. Daj nam onda molim te objasni kako je Perišić koji će uskoro napuniti 35 godina među 3 najbrža igrača u našoj reprezentaciji i trkački bez problema igra na razini Premiershipa. Oršić nije bolji igrač od Perišića, ali je trkački i građom točno ta kategorija. Stvari nisu crno-bijele, jako puno ovisi o muskulaturi odnosno samoj građi, a Orša ima idealnu građu da trkački jako dugo potraje na vrhunskoj razini.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Nadam se da ce se u ponedjeljak razuvjerit da je Hohxa igrac za Dinamo.
  • Laugreano
    4.8k
    Mierez je tip napadaca kakav Jakiru odgovara za njegov nogomet. I vjv ce on bit kod nas vec na zimu. Mene zanima kako bi vi ukomponirati njega i Petka.
  • scooniepenn
    6k

Ne znam jesi li ti svjestan što pišeš. Da je Orša tehnički na razini Petka ili Baturine znaš gdje bi igrao. Vrlo izvjesno u klubovima najmanje ranga Arsenala. Mislim da sam time sve rekao.
  • Nogo
    9.4k

Sigurno će Petka povući onda iza njega ili prema krilu, a Baturina doslovno "baciti na krilo".
  • Krizy
    64.2k
    Emreli nije višak, odlična zamjena. Bar u ovome trenutku pored Drmića, Kulenovića, Jurića i (Brodića).
    U 1800 minuta za Dinamo ima 10 golova i 5 asistencija. Za HNL vrlo dobar.
  • Laugreano
    4.8k
    Ni Petko 10ka ni Baturina na krilu me ne privlaci bas. Ali mislim da bi prije neko krilo koje igra dobro presing.. Neznam kakav je Hoxha u tome.
  • Mihaljević
    14.2k
    GAA2YnbXoAAgGMw?format=jpg&name=large
    Ja bi sa ovim trojcem bio i više nego zadovoljan , kad vidim da dolaze Brodić/Hoxha.
    Moreno mi je top stoper , koji je sigurno bolji od Šutala/Bernauera & Co. I znam da će bit komentara , nek se kali do ljeta, dovest ćemo mi bolje. Nećemo.
    Dolaskom Morena je sigurno da Rile neće igrati na stoperskoj poziciji, a što je najvažnije nezadovoljni iranski Cafu neće biti blizu prvih 11.
    Mierez bi sigurno bio top pojačanje, on je savršen protiv bunker igre , i Petko bi mu uposlio jedno 15 golova , za Dinamo je on top opcija.
    A Čavla je priča za sebe , najbolji mladi golman HNL-a , koji ima super roditelje koji u svom sinu ne vide bankomat (Poput nekih.) + prvi golman U21 repke.
    Nisam od onih koji očekuje nekog iz liga petica, i nekog sa dobrim CV-om , jel je očito da su nam takvi igrači nedostižni.
  • Eduardo
    27.6k
    Zanimljiv je Hoxha, ali nisam siguran da može biti pojačanje za nas. SN su ga danas uvrstile u momčad proteklog kola... ali i dalje je to učinak koji je prosječan možda i ispod toga - 3 gola i 3 asista u momčadi u kojoj si glavni igrač i imaš svu slobodu. Slabo za Dinamo.

• LaznjakProsineckog
    885

U potpunosti se slazem s tobom!! 2mil eura za HNL igrača..daj molim vas! 3 gola i 3 asistencije u HNL su 2mil eura, plus što u Belupu ima maksimalnu slobodu u igri? Dajte najte.. dovedite stručnjaka za SD!!! Ne može Jakir odredivat...on ce pokupit otpremninu i ostavit rasulo!
  • Krizy
    64.2k
    Jakoliš, Marin, Vuk, Bande.
    Igrači koji su s pozicije lijevog krila u sličnim klubovima zabili koliko i Hoxha prošle sezone za Belupo.
    Niti jedan od njih nije igrač za Dinamo.
  • LaznjakProsineckog
    885
    slazem se, niti mozemo vidjeti dalje, jer Jakiru su u glavi HNL i Premier Liga BiH, u Mariboru je ispao od amatera, dobio pedalu za par mjeseci, nemozemo s njim naprijed, ima najbolj roster kakvi god da jesmo budimo realni, ali on je doslovno opčinjen Mierezom, Hoxhom i sličnima, to nisu pojačanja za Dinamo..
  • Orc123
    14.1k
    Da je situcija bila drugacija Jakir bi za 2mj i ovdje dobio pedalu....on je dosao u savrsenom trenu da nemre dobiti otkaz jer ovako lose rezultate nije prezivio nitko! Tak da ...svw se bojim sta nas ceka u zimskom prijelaznom roku...
  • Laugreano
    4.8k
    Ja sa Hoxhom nisam impresioniran, i nebi dao 2m za njega. ali je dobar igrac i trenutno bolji od svih nasih krila. Samo mi nije jasno zasto se njega toliko podcjenjuje i pljuje, dok sa druge strane se od Marca Pasalica radi novog Robbena. Ja ne vidim u cemu je Pasalic toliko bolji od Hoxhe. Nema cak ni bolju statistiku.
  • wolfgang14
    3.4k
    Vidim da dosta ljudi spominje miereza. Mierez može doć samo ako se riješimo pola napdača koje imamo. Pa šta će nam toliko napadača. Emreli i Drmić sumnjam da će otić na zimu. Imat ćemo
    Petka, Brodića, Kulena, Drmića, Emrelija, Košćevića i ne znam jesam još kog zaboravio. Uglavnom previše, po meni je prioritet se riješit emrelija i drmića
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.