• Ban
    698
    Ja još vjerujem da se šutalo vraća. Danas dobar. Ktc baš ulijeva sigurnost i drugi stoper može puno opuštenije igrati. Bude to dobroDroljo

    Nijedan nije stoper za Dinamo. KTC je godinama bio rak rana Dinamove obrane, a Šutalo je igrač za Slaven.
  • hardek
    1.5k
    Mi imamo ravno jednog modernog stopera, a to je Perković koji niti ne igra stopera.


    Bulatu svaka čast, ali da sam sportski direktor i da mi netko na zimu ponudi 3,4 milje eura za njega objeručke bi prihvatio. Nije loš igrač, ali sa postojećim kadrom u veznoj liniji totalno nekompatibilan.
  • Facke
    2k


    Nije Sutalo denes bil dober.
  • IstinaZaDinamo
    1.3k
    Koliko strucnjaka ovdje, a mi bez skautske sluzbe/sportskog direktora.

    Sutala je trebalo uvoditi pomalo ali zbog losih transfer odluka je momak bacen u vatru nakon godinu dana bez utakmica (a i u sezoni prije toga nije imao punu minutazu), a neki ocekuju da bude kao Josip u najmanju ruku.
    Bernauer moze igrati protiv Rudesa, Slavena, Istre i to je ok, ali se sigurno moglo i neko bolje rjesenje naci umjesto njega (Uremovic?)
  • Žan
    114
    Jucer sam gledao utakmicu Standard Liege - Genk, samo cu napisat Cihan Canak(18) iz Standarda igra lijevo krilo ili prednjeg veznog. Lijeva noga, strasna brzina, ubacaji i duge lopte fenomenalni, uz to sve asistirao je za pobjednicki gol i stalni je reprezentativac mlade Turske reprezentacije. Ako klubu fali netko da prati odredene klubove i igrace, volontirao bih iz ljubavi !
  • Mali dioničar
    14.3k
    Jucer sam gledao utakmicu Standard Liege - Genk, samo cu napisat Cihan Canak(18) iz Standarda igra lijevo krilo ili prednjeg veznog. Lijeva noga, strasna brzina, ubacaji i duge lopte fenomenalni, uz to sve asistirao je za pobjednicki gol i stalni je reprezentativac mlade Turske reprezentacije. Ako klubu fali netko da prati odredene klubove i igrace, volontirao bih iz ljubavi !Žan

    Nisam gledao utakmicu ni navedenog igrača. Tvoj entuzijazam je pohvalan.

    Da li je realno u kontekstu skautiranja gledati mladog reprezentativca Turske u trenutku kada Fenerbahce kupuje Livakovića, Tranbzonapor Oršića, a još su tu od turskih velikana Galatasaray i Beskitas sa strane…?

    Koja je šansa da mladi turski reprezentativac dodje u Dinamo uz ove navedene činjenice…?
  • Doktor Kunić
    2.5k
    mislim da se turski klubovi ne okreću baš u toj mjeri razvoju svojih mladih igrača.. Ali

    Belgijska liga, hnl, dal moramo šta dalje pričat
  • jedan u nizu
    6.2k
    Vidjelo se i u Italiji u ono malo što je odigrao.Ban

    mislim da si pobrkao Sosu i Bernauera

    btw ne znam od kud to da max nije igrac za dinamo, u ono malo utakmica je odigrao sasvim solidno, skrivio jedino penal protiv plzena (ali ako cemo suditi po skrivljenim penalima nitko nam nece igrati), i ima dobre lopte prema naprijed.
    I dalje smatram da treba dobiti jos prilike da se dokaze. U dosadasnjim minutama ove sezone je pokazao vise nego Peric i Sutalo, ali eto novi je i stranac pa nema kredita kod Kloppa
  • Dinaminjo
    514
    Max je OK igrac, al 1na1 nije bas za super brze igrace i nije za gromade od igraca..
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.1k
    Da se dotaknem teme Maxa i Sutala. Problem jest da je max gradjen kao teenager a isto tako je problem sto sutalo svaku utakmicu ima kiks.

    Ako gledamo siru sliku, veci je problem sto se Misic mora spustati po loptu medju stopere jer nemamo stopere koji znaju gurnuti okomitu tocnu loptu.

    Uzmemo li u obzir da Bulat ne sudjeluje u izgradnji napada nama vezni red ne postoji a posljedica je nikakva izgradnja napada odnosno igra

    Radije bi zato dao maxu sansu pa makar i kiksao ali da krenemo igrati nogomet i misica dignemo malo vise kao protiv varazdina

    Vodim se time da je ok primiti 1 ili 2 gola, ali ajmo zabiti 4 ili 5 komada
  • Ban
    698

    Pričao sam o Šutalu.
  • Ban
    698
    Uzmemo li u obzir da Bulat ne sudjeluje u izgradnji napada nama vezni red ne postoji a posljedica je nikakva izgradnja napada odnosno igraGražvydas Mikulėnas

    Mislim da je to dobrim dijelom do sistema. Ofenzivna linija nam je općenito prestatična i očigledno se od Bulata traži da kampira visoko.
  • jedan u nizu
    6.2k
    tako je, cijela ekipa je prestaticna. i tu se vidi trenerov potpis.
    Netko je pisao kako se vidi da je igracima stalo do pobjede, kako se vesele i skacu kada sudac svira zadnji zvizduk.
    Pa naravno, svatko ce se u krizi rezultata veseliti pobjedi.
    Ali ako im je tako stalo do pobjede, zasto se onda ne trgaju na terenu, zasto ne gore od zelje tih 90min?
    Jucer, kao i puno tekmi u zadnjih 3 mjeseca, igraci su se ugasili, sve do gola smo igrali super, imali ideje, imali su zelju zabiti gol. A nakon toga, nista, ugasili se sve do zadnjih 10min kada su lovili rezultat.
    Krece napad, kontra, dva igraca idu sami, svi nasi igraci stoje na svojoj polovici. Krece obicni napad, izgradnaj napada, oni se ne otvaraju, ne napadaju prostor, ne nude se igracima, i onda to sve izgleda bezidejno i jalovo. Di je ta zelja kada se treba zabiti taj gol?
    zelju imaju jedino kada ganjaju rezultat. A znamo da su znali igrati drugacije prije.
    Zasto? Ne znam, ali najvise bih rekao zbog trenera i njegovih instrukcija.

    Zasto nam bulat treba igrati ofenzivno? Zasto on treba napdati prostor jer se drugi ne nude? Zasto se ne daju upute drugim ofenzivnijim igracima da to rade?

    Prvih 30min jucer sam stvarno mislio, konacno igraju kako trebaju, ali onda su me brzo vratili u realnost, i igra je i dalje ista kao prije.
  • Ban
    698
    Slažem se. Ja bih samo volio da mi netko objasni kako je i kojom logikom Bulat od zadnjeg veznog postao kvazidesetka koja kampira na 20-25 metara za šansu da opuca po golu.
  • Zagi
    5.2k
    Ako igraš termine, zašto se zadnjih 10 minuta ne otvaraš kao prvih 10 minuta?
    Fali želje? Trenerov potpis?

    Ili je razlog potpuno logičan, ne možeš jer nemaš konde?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.