• OsamŠest
    2.6k
    Po meni, prvo pojačanje i prije prijelaznog roka treba biti - Sportski direktor.sanjinlego

    Imaš li info o tome? Rješenje je blizu ili će ipak Jakirović odradit zimu?
  • Jaro
    5.7k
    U 3PM - nama ce "kapitalca" dovesti sekretaričin dojebnik uz pomoc "na krivom stadionu" clana uprave, trener ce nam ostat hohstapler, prodavac muda i jeftini demagog. Bas se veselim nastavku sezone...
  • sport
    2.3k
    27.11. je sastanak I.O. pa možda tada imenuju sportskog direktora.
  • The Undertaker
    4.1k
    To nije posao IO već Uprave.
  • sport
    2.3k
    Uprava će sprovesti ono što odluči IO.IO imenuje Upravu,trenera,SD.
  • sport
    2.3k
    JL.08.12.2022.Ante Čačić pronašao je u četvrtak pod božićnim drvcem poklon kojem se zapravo neće radovati. Dinamov Izvršni odbor imenovao ga je v.d. sportskim direktorom, tako da u nastavak kampanje kreće na dvostrukoj dužnosti. Čačić će pripremati momčad za proljetnu polusezonu i usput crtati kadrovsku križaljku u siječanjskom prijelaznom roku.
  • The Undertaker
    4.1k
    Ne ide to tako. Ako slučajno ide, onda je totalni raspad sistema.
  • morales
    128
    vec smo se poceli lozit na pojacanja,samo daj boze da se ne ponove zadnji prijelazni rokovi..
  • Georg Koch
    3.7k
    Malo kad razmislim, ne treba nama previse.
    Kao sto kaze pjesma mali faliiii, malo faliii.
    Cavlina moze doci za malo para, stoper dobar tipa Smolcic, LB tipa Mensah, Zivkovica imamo od iduceg ljeta, od proljeta tu su Kacavenda i Stojkovic, jos uz njih jedno krilo obavezno , napadaca. Selahia za sicu ovu zimu.
    To je kadar za protutnjati HNL-om dogodine lagano...
  • cibona
    1.4k
    Ne znam za vas, ali meni je dosta tih hnl "pojacanja". Svi ti igraci (hoxa, selahi, mitrovic, i ostali) nam mogu biti samo POTENCIJALI za buducnost, nikako ne kapitalci. Nama gori pod nogama, a mi ne mozemo gledati sire od koprivnice i rijeke koji nam nece pustiti igraca za dvostruku vrijednost od realne?!?! Zelim vidjeti kapitalca koji ima iskustva igranja u najboljim ligama, igraca za kojeg znam da ce biti trenutno pojacanje, ali to je nerealno, ipak nam sportsku politiku vode zeljezna zmija i njezini podanici. Nisu sposobni ni sportskog direktora pronaci.

    Cim se sjetim brodica i 500 tisuca eura koje smo bacili da bi sada ozlijeden bio na posudbi, bude mi zlo...
  • sport
    2.3k
    Pa koliko ja znam a bio sam član I.O. jednog kluba to je praksa u svim klubovima.SD je npr.tražio trenera i prezentirao na IO kandidate o kojima su odlučili na kraju članovi IO.Da se ne lažemo glasalo se kao u Saboru kako gazda (predsjednik kluba) kaže.Doduše ima 10-tak godina kako sam otišao iz nogometnih pizdarija pa ostavljam mogučnost da se nešto promijenilo na bolje.Ali poznavajući ljude bojim se da o svemu odlučuje jedan uži krug ljudi (Barišić,Hanžel,itd,ostatak digne ruke i Uprava kluba raskine ugovor sa starim trenerom,potpiše ugovor s novim i to se sve lijepo ovjeri u HNS-u i tjeraj dalje.
  • DiddyGuela
    971


    Tu nam jedino mogu pomoci ovi nasi povratnici iz inozemstva tipa Kramaric,Modric,Lovren. A ni to mi se ne cini realnim. Ne ocekujem da ce uprava bez SDa iznenaditi i dovesti nekog igraca izvana koji ce se pokazati kao pojacanje tipa Tonel,Soudani...
  • Captain America
    14k
    Osvrtnik kaže da je Hoxha dogovoren ako Jakir ostane. Želje su još Mierez koji ne želi produžit ugovor i Selahi, a spominje i Lovrena koji možda raskine ugovor s Lyonom.

    Take it with grain of salt.
  • Krizy
    36.8k
    Sve igračina do igračine.
    A i osvrtnik je poznat po tome da je pouzdan :grin:
  • jp23
    2.2k
    Ne znam od koje od ovih svih informacija mi je lošije, ali kako je krenulo, mogao bih završit na Rebru do petka
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.