• sport
    2.3k
    Ni slučajno dati tolike novce za Labrovića,Može se dovesti jednako dobar vratar za manje novaca.Ali ni ta pozicija nije naš najveći problem.
  • Zagi
    5k
    Ko je kriv što Laszlo već nije u Dinamu?PlavaSlavonija86d
    "Kriv" je Martin Baturina.

    Ne dovođenje Laszla je jedna od rijetkih dobrih odluka uprave.
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    ali ni slične kvalitete, sa svim respekt om za hvalila u sučića. Po meni su ipak i cokaj i selahi klase ispred. Možda ne toliko ofanzivno koliko defanzivni gdje nam škripi. I sučića i halil su po meni puno slabiji u duel igri, dok su ova dva pit bullovi
  • Zagi
    5k
    Apsolutni palac gore za Selahija i Čokaja.
    Konačno bi mogli igrati s dva pivota, trka bi nam se digla za 50 %.

    Kasni se sa tim transferima godinu dana ali bolje ikad nego nikad.
  • sanjinlego
    1.9k


    Tako je. Neke vrlo dobre rezultate ostvarili smo dok je tu bio Kristijan Jakić. Imao je odličnu povrtanu trku, dobro se ubacivao naprijed. Taj profil mi je i Cokaj, dosta sličan.

    E sada, kako pišu Sportske opet Miško glumi ludilo u fazonu nemamo mi love da platimo .. kako za medije jedno a privatno drugo. Možda da Sportske objave kako nam Mišković nudi Godu u pola cijene? :)
  • The Undertaker
    4k
    Ja nisam uspoređivao kvalitetu iako mislim da je Halilović, kad je u formi, tu negdje. Ja samo kažem da nam je kadar na tim pozicijama popunjen solidnim igračima.
  • NitkoBitan
    12.1k
    Veliki prst gore za Lindona. Miško bi konačno mogo na svoju poziciju.Captain America

    Sad citam da bi ga mogli besplatno dovest na zimu (naravno ak ne potpise novi ugovor). Opet ce se Misko durit :yum:

    A dat 3 milijuna za Labrovica pored Cavline je ludost...
  • Zagi
    5k
    Čavlinu instalirati na #1 ili na zimu ili na ljeto, a sezonu neka odradi Zagi.

    Dajte malo vjere u našu školu inače ništa od ovog nema smisla.
  • marcio amoroso
    32.3k
    Možda da Sportske objave kako nam Mišković nudi Godu u pola cijene? :)sanjinlego

    Pola cijene čega?
  • Zagi
    5k
    Gvardiola vjerojatno.
  • Orc123
    5.1k

    Ne, Halil je ofenzivni vezni ili u najbolju ruku centralni i nije destruktivac.....Sucic je slicniji Misicu, najveca boljka mu jw sto je spor, cak i sporiji od Misketa. Cokaj i Selahi su terijeri kojih je pun teren, nesto ala Jakic ili Sunjic....cudim se da me pitas po cemu su razliciti jer onda slabo pratis nase igrace a bome i tuđe....ovi su agresivci, destruktivci a opet znaju i prema napred.....Sucic, Misko, Halil su sporiji ali igraci da nekim vicom u igri, iznimno dobri u pasu...halil je isto brzanac ali mu defenziva slaba....malo vise obrati paznje...to sto su svi vezni ne znaci da su slicni
  • Maki17
    174
    Davati velike novce za Labrovića stvarno nema smisla ili Čavlina ili Ivušić ili tako neki golman. Selahi ili Čokaj da za male novce makar bi ja Sučića forsirao. Napad nam je najveći problem i tu treba pojačati se. Vidim da je i Verbič na ledu u Panathinaikosu, možda njega za krilo. Jučer me ugodno iznenadio Pašalić, stalno opasan sa tim udarcem. Dojmio me se više nego Pjaca. Neki odličan stoper i centarfor i to je to, tu ne treba štedjeti
  • Zagi
    5k
    Pored Kaneka, Šaranića i Geca, nema nikakve potrebe za Pašalićem.
    Nit bi bio jeftin. Investirati u druge pozicije.
  • Mihaljević
    8.1k
    Čavlina i Žile će se bolje snaći u Dinamu nego neko stranci sa solidnom CV-om...Pogledajte Žileta lik je snažniji i veći od npr. Bernauera za duplo.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.