• Orc123
    5.5k

    Kaj to tiskano izdanje posto nema nigdje ovak objavljeno ili?
  • Mihaljević
    8.4k
    Di ste to pročitali za Mensaha?
  • Armagedon13
    958

    Je piše da Jakir već polako priprema zimski prelazni i da su počeli razgovori sa Mensahom te da ima naznaka da bi ga ovaj put Francuzi pustili
  • Smotanihaker
    620
    Sada će on preuzeti zasluge za Mensaha.
  • Kujtim Shalla
    2.3k
    meni je mika dobar bek, samo mu se dlaka u jajetu traži. Koliko je samo ljubo šansi dobio na beku, a kad on ispadne nikom ništa. Nemoze se igrati nogomet a znat da kod najmanje greške si bivši. Niko sretniji od mene da dodje ovaj na beka
  • Common Sense
    526
    Mihaljičenko je udaljen zbog nezalaganja na treninzima, manjka discipline i svađalačkog karaktera. I nije nažalost jedini kod kojega je zalaganje na niskim granama. Ostao Jakirović trenerom do zime ili ne, morat će se svlačionica sad na zimu žestoko provjetriti.
  • Maximo
    298
    Kaneko assist i gol,naravno sad nek opet dobiva po 10 min
  • Droljo
    5.5k
    Kak je i red
  • scooniepenn
    2k

    Baš sam nedavno gledao statistiku i Belupo je od kad je u 1. ligi, a to je 26 godina 5. momčad po broju pobjeda u HNL-u. Dakle, odmah iza Dinama, Hajduka, Rijeke i Osijeka. :cool:
    Što se tiče Hoxhe, kao zamjena na lijevom krilu (s obzirom da trenutno nemamo niti jedno lijevo krilo) i više nego dobar. Ne naravno za nebuloznih 3 milijuna. Za prvih 11 Dinama trebamo jačeg igrača.
  • Ludovic IX
    5.8k
    sad uzet na posudbu neke igrače koji traže minute a nama se vračaju kaća i stojke taman prije priprema.

    ja bi radije uzeo pjacu za 1,5 milja ak je takva klauzula pa ako uzmemo naslov i zbog njegovog doprinosa, da se ozlijedi za iduću sezonu, isplatio bi se
  • DiddyGuela
    1.1k
    Tek sam sada vidio golcinu Marka Pasalica u jucerasnjoj pobijedi Rijeke. Kako je moguce da nam takav igrac pobjegne u konkurenta? Znaci ne radi se tu o nekome tko je potpuno nepoznat, on je cak i nastupao za u21 repku. Bas tocno igrac kakav nama treba. Deficitarna pozicija, jak individualno, sjajna kombinatorika, sjajan sut... ali nista, mi ni da bi trznuli ljetos

    Cesto se prica kako je Šimić radio vezanih ruku, nisu mu dozvoljavli dovoditi kapitalce, on je bio zaduzen za ove "low budget" transfere. Pa eto mu jednog kojeg je mogao dovesti bez odstete.

    Da ne spominjem opet Jankovica i njegovo olako pustanje. Katastrofalno odrađen prijelazni rok a pojedini clanovi Zone su ovdje pisali gotovo svakodnevno o raspletu koji gledamo danas pa su bili izvrgnuti ruglu.

    Ovo je ujedno i jedini razlog zasto Jakir ima "podrsku" medija i ponekog navijaca. Ovi prije njega su napravili groblje od momcadi.
  • Captain America
    14.6k
    Pa eto mu jednog kojeg je mogao dovesti bez odstete.DiddyGuela

    Potraži tu ako želiš Tironijev premium članak u kojem obrazlaže zašto je Bišćan odletio. Ugl Fruk, Pašalić i Ivanović su bili na radaru Dinama, al je procjenjeno od tadašnje struke da ne bi bili pojačanja pa se nije išlo u realizaciju tih poslova. Od mladih reprezentativaca je Bišćan izričito želio Vidovića.
  • Maki2
    492
    Sa Pasalicem je bila prica jos dok je bio u juniorima, htjeli su ga i Hajduk i Dinamo, ali se nije dogodilo jer su oba tima tad trazila odredeni iznos da nastupa za prvu momcad. Sad je vec proslo dosta vremena pa se smije pricati. Sad kad je dosao u Rijeku bio je vec na vratima Osijeka i trebao je potpisati ugovor, ali je Rijeka uletila sa boljom ponudom.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.