• hardek
    7.8k
    Znaci za Hoxhu nam traže 3 milje nakon što su im naši stručnjaci poklonili Crnca i Šakotu + dali Štefulja na posudbu koju sigurno mi plaćamo. Pa daj kad će netko više udarit šakom u stol i reći dosta je? Guze nas sa svih strana jbt život
  • Orc123
    14.1k
    Ja sm apsolutno za Hoxu jer sam ove sezone pogledao vise utakmica Belupa i on je redovito bio najbolji igrac! ali postoji ALI! Ma kakvih 3mil eura! Jesu li ludi? Znaci pola toga iznosa onda da! Hoxa je bolji igrac i od Spikica, a i puno opasniji po gol! Samo sto je 3m eura bolesno smijesna cifra! Nek spuste za 1,5m i moze!
  • Doktor Kunić
    5.7k
    Joj daj šta se ložite, ajmo izmislit neko ime 2 dana pisat o njemu sutra će izać na portalu.
  • Krizy
    64.3k
    Hoxha je bolji igrač od Špikića u kontraškoj momčadi.
    Slično kao Kastrati u Loksi, samo što je Hoxha ipak kompletniji igrač od Kastratija.
    Po meni također i dalje nedovoljno dobro za Dinamo.
  • Nolifer
    13.6k
    Nama treba kapitalatz a ne neki rotacijski
  • Majki2111
    4.2k
    Kaj bi bio igrač za Dinamo? Kakve su to brojke? Koji igrači imaju te brojke? Dabl dabl u Ligama 10-15? Ligama 25-30?
  • Krizy
    64.3k
    Uopće ne gledam brojke u ovome slučaju, Hoxha igra u kontraškoj momčadi i sirov je što se tiče igre kakvu mi igramo.
    Slično kao Kastrati. Po meni nam Hoxha ne treba ali to će procijeniti u klubu.

Bensona Manuela smo mogli dovesti za 2.5M eura, prije nego se još razigrao i otišao u Burnley za 4M.
    U 1400 minuta je zabio 12 golova i upisao 3 asistencije u tvrdom Championshipu. Što bi tek radio u HNL-u.
    Gledao sam ga dosta puta, odličan igrač.
  • Majki2111
    4.2k
    Kužim al hrpetinu puta se ovdje puta moglo pročitat sintagma igrač za Dinamo. Al nikako da ju definiramo. Brojke i mjerna jedinica su najtočniji način definiranja neke stvari. U neimanju napredne statistike možemo se koristit asistencijama i golovima.
  • Captain America
    20.4k
    Kaj bi bio igrač za Dinamo?Majki2111

Igrač ozbiljne momčadi iz Austrije, Švicarske, Skandinavije, Češke, Grčke ili neko poput Jedvaja ko se nije snašo vani, a ne iz vječito osmog Belupa kojem je s 25 godina i to mu je plafon karijere dok našim maloumnicima nije zapeo za oko.
  • Krizy
    64.3k
    U neimanju napredne statistike možemo se koristit asistencijama i golovima.Majki2111

Na taj način smo dali 2 milijuna eura za Kastratija. Ostalo je povijest.
  • Klenx
    9.8k
    Koji su to debili lopovski jebo im Hoxha mater. HNL krilo od 25 godina iz Slaven Belupa za 3 milje.
    Nemojte me jebat.

Nosačica kuverti čim prije mora biti najurena iz Dinama skupa s ostalim pajacima koji joj drže ljestve jer šteta neće biti popravljiva 10 godina
  • Georg Koch
    7k
    jedino nam preostaje nadat se da je sve to samo jos jedna patka, kao i mnostvo sto ih je bilo ovo ljeto :)
  • Carrasco
    6.8k
    Jedan Jakirović nam trener, a pojačanja Hoxha, Brodić i ostali. Baš se lijepo vraćamo u doba kad smo bili kanta za napucavanje u Europi. Pišam se na kompletnu upravu!
  • Zagi
    13.7k
    Ma nema šanse da će itko dati više od 500k za 25odgodišnje , možda malo iznadprosječno krilo iz hnla.
    Čak niti naši nisu toliko ludi.
  • sanjinlego
    4.1k
    Da imamo Upravu kvalitetnu, u roku 10 dana bio bi tu novi Sportski direktor. Sve vam je jasno!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.