• Blue Mind
    18
    U 17:30 snimka na HRT 2. Treba to još jednom fino pogledati, sinoć realno van sebe bio, nisam mogao vjerovati šta gledam.
  • Nino Bule
    11.3k
    Pogotovo prvo poluvrijeme
  • BluePhone67
    3.2k
    Ako netko ima fotku ili video kod 4 gola, tribina sjever, odmah iznad transa Mokošica gdje dijete od 7 godina drzi megafon u ruci i kao vodi navijanje.. Megafon mu je dao decko koji je jucer bio na stangi skroz lijevo do istoka i ovim putem ga pohvaljujem na odlicnom odradjenom zadatku.. Naravno i svima ostalima sa tribine se zahvaljujem na trudu i sve sto su napravili da nama prirede spektakl..

    Ako ima slika klinca, moze u inbox da mi posaljete da mogu prvom prilikom tati i malom poklonit za uspomenu
  • Neki tip
    19k
    Prva pomisao nakon buđenja (par sati sna) bila mi je "Dinamo je jučer (u Ligi prvaka) pobijedio 4-0..".. ne ajme kako sam umoran ili kakva me gužva čeka u uredu nakon 3 dana puta ili moram budit malog za školu ili makar - moram pišat, onako na instinkt i potrebu. Ne, prvo mi je na pamet pao Dinamo. I trenutak sumnje je li istina ili sam sanjao.. Da se čovjek zapita je li normalan.. :lol:

    A što je najluđe, jučer nisam bio euforičan. Nisam mislio da će dobiti, samo se nadao, ali ne i očekivao. Nekakav remi s golovima sam predviđao, možda 2-1. Ali 4-0 uz savršenstvo od igre i atmosfere!? Ni u snu. I onda kad se dogodi - nisam euforičan, nego to, kao, i nije takvo iznenađenje..

    ..jer to je Bjeličin Dinamo. I najluđi snovi postaju stvarnost, a samo me 30 godina aktivnog praćenja sprječava da ih naglas izgovaram.
  • Hipo
    406
    ako je bude to će bit najveća pobjeda dinama unazad par desetljeća.Hipo

    Ostajem pri svom mišljenju napisanom prije tekme.
    Po meni najveća pobjeda dinama od povratka imena.

    Nekima je to arsenal, meni atalanta.
  • LovroZG
    1.3k
    Nisam siguran da će se puno ljudi složit s tobom jer smo tukli i jače i renomiranije klubove, al zato bi se dalo raspravit dal je ovo naša najbolja igra od povratka imena.
  • Neki tip
    19k
    Bilo kakva pobjeda ne bi bila najveća..

    Ovako, kad doista i jest najveća po razlici, jedna od najvećih po općem dojmu, a neusporediva s tekmom protiv Arsenala po atmosferi na stadionu, u i oko momčadi, okolnostima, onda sigurno tvoja izjava ima više smisla.

    Ali tako gledano stvar je osobnog dojma i izbora.. i dalje je Arsenal veći klub u istom natjecanju, Benfica veći klub u puno daljoj fazi drugog, ali jakog natjecanja.

    Statistički, ova je najveća protiv kluba liga petica i to još u LP.

    Da je bilo 2-1 uz 10 propuštenih prilika Atalante, teško da bi je nazvao najvećom, ili? :)
  • Hipo
    406
    Da je bilo 2-1 uz 10 propušenih prilika Atalante, teško da bi je nazvao najvećom, ili? :)Neki tip sa Zapada

    A dobro sad baš 10 prilika :sweat:
    Svjedno bi mi bila najveća.

    3 boda u 1.kolu lige prvaka.

    Uz to ti slijede 2 tekme protiv šahtara a ne bayerna.
    I uz to uzvrat protiv atalante.

    Naravno da je arsenal gigant (u padu) a atlanta debitant u lp.

    Inače atalanta je zabila najviše golova u serie a!
    77 golova.

    7 golova više od prvaka juventusa s ronaldom.

    i izborila 3.mjesto serie a.
  • BluePhone67
    3.2k
    Moze netko uslikat sal koji se dijelio na istoku i zapadu i stavit ga ovdje na vidjelo
  • Infinity
    15.2k
    i dalje je Arsenal veći klub u istom natjecanju, Benfica veći klub u puno daljoj fazi drugog, ali jakog natjecanja.Neki tip sa Zapada

    Celtic i Ajax su takodjer veci klubovi od Atalante, ali u puno drugacijoj situaciji su se dogodile te pobjede, mada je ta pobjeda protiv Ajaxa meni veca nego ova sinoc. Tom pobjedom smo se vratili na europsku nogometnu kartu. Usudim se reci i da je recimo Fener veci klub od Atalante, ali je Atalanta snagom vjerojatno medju 3-4 najjace ekipe u datom trenutku koje smo pobjedili unazad 20tak godina.
  • BluePhone67
    3.2k
    Danas sam bio u guzvi cijeli dan, pa sam malo letimicno i brzinski prosao tekstove sto ste pisali, al mislim da se nije nitko referirao da napokon, nije nitko iz kluba pustao glazbu dok traje ludilo na tribinama i pjesma,a igraci dolaze pozdraviti navijace i pjevaju sa njima svi zajedno istu pjesmu.
  • Neki tip
    19k
    slažem se sa svime.. ni ja ovu pobjedu ne smatram najvećom (svakako jednom od), dao sam samo par primjera, ne znači da ih nema još. :wink:

    Samo što htjedoh provjerit s Hipom bi li mu najveca bila i da nije bila tako uvjerljiva.. jer prije tekme je rekao bilo kakva. I ostao dosljedan, sto cijenim. Ne slazem se s njim u procjeni vaznosti pobjede, ali cijenim konzistentnost. :)
  • Bosna86
    11.6k
    Cak su se na instagramu i zahvalili boysima
  • Hipo
    406
    Samo što htjedoh provjerit s Hipom bi li mu najveca bila i da nije bila tako uvjerljiva.. jer prije tekme je rekao bilo kakva.Neki tip sa Zapada

    Meni bi bilo kakva pobjeda bila fenomenalna a kamoli ovakva 4:0.
    U predictoru sam igrao 2:1 a prije tekme sam tu pisao da bi i bod bio uspjeh.


    Ali da, pobjeda u amsterdamu je stvarno bila strašna stvar, nekako sam ju uspio 'zaboravit' u moru neuspjeha.

    Mada sam siguran da je ovo bolja momčad one amsterdamske.


    Ovo što se muzika i spiker nisu javljali u nekim situacijama je odlična stvar, samo neka nastave tako.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.