• i more je plavo
    891
    Opet bu Nevistic negdje dobro branio, ali usao je u losu seriju nakon sto je godinu dana bio na klupi, na to se sad nadovezala hajka i nepovjerenje ........jbga......nije imao srece.
    Ima on jos vremena srediti glavu, samo nazalost Dinamo nema vremena.
  • Lynx17
    2.6k
    To je već lynx-ova domena... :rofl:Droljo

    :rofl:
  • Imamo Dinamo
    3.3k
    – Drago mi je da sam ponovno u svom Dinamu. Klub me kontaktirao i sretan sam što mogu pomoći. Veselim se povratku na teren i jedva čekam da nastavim tamo gdje sam stao. Za ovaj klub me vežu snažne emocije, ovdje sam proveo prekrasne godine i nadam se da ću moći pridonijeti novim uspjesima – izjavio je Theophile po potpisu novog ugovora s Dinamom.
  • Maximo
    279
    " prema informacijama Germanijaka u Maksimiru na zimu planiraju bogat prijelazni rok, pet ili šest novih igrača, "

    Ista priča ko za ljetni prijelazni rok, na kraju će doći zelenika i marin produžit ugovor
  • marcio amoroso
    32.5k

    Pa dobro, na ljeto je došlo ukupno 8 novih igrača i plus je Kulenović vraćen sa posudbe.
    Bernauer
    Mykha
    Kaneko
    Stojković
    Kačavenda
    Vidović
    Halilović
    Sosa
  • Mulec86
    389
    Kvalitetan zimski prijelazni je zadnja nada za neki kvalitetniji Dinamo na ljeto. Samo kaj nakon ovih užasa iz sezone u sezonu više u to ne polažem niti najmanje nade.
  • Maximo
    279


    Ja sam naveo bolju opciju:D

    Gora opcija je da opet dovedu 5-6 poluproizvoda
  • NitkoBitan
    12.3k
    Bolje da se na zimu rjesi i poslozi momcad kak spada. Vidjeli smo kako je to ispalo kada paralelno dolaze i odlaze igraci kada se igraju kvalifikacije za Ligu prvaka. Ekipa treba biti stabilna i uigrana da se ude u novi format LP.
  • BornaPŽ1986
    1k
    Meni je Ivušić bolji golman od Labrovića i vjerojatno bi ga mogli dovesti za manje novaca. Rijeka će tražiti najmanje 3 milje. Pafos je dao 2 milje Osijeku i ne vjerujem da bi puno više tražili i ako bi Ivušić želio da ode i radio im pritisak. Netko je spomenuo i Grbića i on mi je bolji od Labrovića. Čak bi i Čavlinu trpio rađe. Labrović mi nije ništa bolji nego je tamo bio NevistićMaki17

    Ivusic ima duzi ugovor sa Pafosom nego Labrovic s Rijekom. Ivusic je tek dosao na Cipar, igra konstantno i nekako ne vidim da bi ga tek tako pustili maltene im je novi igrac. Ivusic je takodjer stariji par godina od Labrovica i kod Labrovica opet imas dugorocnog golmana koji je jos mlad a odlican. Nekako mi sve ove cinjenice vuku prije na njega nego Ivusica, trenutno znas sto dobijes s Labrovicem.
  • Georg Koch
    3.7k
    Dolazak KTC-a je ok, ali gledam ga kroz 2 nacina.
    1) Da mi imamo bar jednu stopercinu, te okolo ove "sto se trebaju dokazati" tada bi mi ovo bio top potez. Malo dodatnog iskustva, ne preskupo, i super.
    2) Ovako mi i dalje nemamo nesto prekonkretno.
    KTC je kratkog vijeka, Bosko zasad katastrofalan, Peric ok, Bernauer treba se dokazati, ali vjerujem mu nesto, Sosa jadan ne zna gdje je dosao, nitko ga vidio nije osim treninga itd.
    Opet nama treba djelomicni remont, jednog tipa onoga Svabe sto nam je propao za nesto malo razlike u placi, uz njega Peric ajde ok, Francuz je tu, Zivkovic ce valjda biti tu...
    Tako da, bas nekako okej potez, nista toptop, ali mislim ni flop.
  • Orc123
    5.1k
    A nezz, podijeljeni su mi osjecaji u vezi KTc, mislim da se trebalo istepiti do zime i dovesti pravog stopera, kao dugorocno rjesenje ali ok. Ktc je rjesenje do ljeta, treba vidjeti sta ce biti s Sosom do ljeta isto. Perkovic mora biti opcija za beka i dovest se kvalitetan l. Bek da si rade konkurenciju, ja bi npr. Probao sa Mensahom sad na zimu. Desni bek nije pod mus....Ljubo mora biti u sredini jer realno Ademi je ovdje vise radi liderskih sposobnosti, pao je on dosta i vise tesko moze odraditi ulogu def. Veznog pogotovo ne za Europu ali on je strasno vazan za ekipu! Naravno treba jedno krilo i napadac. Ipak bi vise istrpio Maxa na stoperu a KTC bi u nekim utakmicama u kojima bi bili u podređenijoj ulozi.....
    Iskreno nisam za Labrovica i on bi nas kosta puno. Pokusao bi vratiti Grbica ako ide jer mu ugovor pri kraju, ako ne onda bi rađe ili istrpio Nevu do ljeta ili uzeo Cavlinu.
  • Benito
    598
    Povratak KTC-a u momčad je najbolji dokaz lutanja, neznanja i katastrofalnog prijelaznog roka
  • Jurki
    8.8k
    KTC dobro dosao opet u Dinamo.

    Bas mi je drago da ce Hnl napadaci opet pozobat batina :rofl:
  • i more je plavo
    891
    KTC kolko god ga platili ne moze biti skuplji od Sose kojeg se trener boji staviti u momcad.
    E sad jel Sosa ne igra jel ga je navodno Jakir htio, pa da se ne vidi koga je doveo ili su drugi razlozi....nemam pojma.
    Ali dovedes Sosu na posudbu, da vidis jel on za Dinamo ili nije......i onda ga zabetoniras na klupu ????
    Pa kak ce na ljeto znati jel da ga vrate ili ostave ???
  • Mihaljević
    8.2k
    Bolje Theo nego da smo dali pare za nekog sumnjivog stranca upitnih nogometnih kvaliteta.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.