• Kwedi
    3.8k
    Franko u Rijeci
  • Kwedi
    3.8k
    Sammir i službeno u Lokomotivi
  • marcio amoroso
    32k
    Juventus je Mandžukića izostavio sa spiska za LP.
    Nezahvalnost na nivou. Žao mi je Mandže iskreno.
  • Dudu
    2.6k


    Znao je sve, nije mi jasno zašto nije otišao.
  • Neki tip
    19k
    to bi svakako bilo racionalno.. ali Mandžo nije menadžer, da donosi racionalne odluke, odvagne sve i odluči na temelju dostupnih podataka što je vjerojatno najbolje, nego meni jedan od najdražih nogometnih osobenjaka, "ratnik", tvrdoglavi borac koji ne odustaje. Čak ni kad mu to, nažalost, vise šteti nego koristi.. :confused: :sad:
  • Dragon1Warrior123
    2.8k
    Ma sad se vidi zašto Sarri nije uspio u Chelsea-u, jer je lik seronja prema igračima i ne čudi me da su ga pokšavali sabotirat...
  • Eduardo
    17.3k
    Meni je žao i njega i Rakitića (koji je BTW off topic ovdje) ali mislim da niti jedan od njih nije zaslužio ovakav odnos kluba prema njima.

    Talijani su pisali da je Mandžo odbio zadnji pokušaj da ga se riješe (transfer u PSG) jer smatra kako ne zaslužuje biti nogometaš koji mijenja klub zadnje dane prijelaznog roka.
  • Neki tip
    19k
    Kao sto je odbio i transfer u Man U, jer su se premisljali i cekali do zadnjeg trena sa slanjem sluzbene ponude. Ima nekog inata u njemu, prkosa i ponosa koji cesto izgleda kao puka tvrdoglavost, kao djetinja prgavost, ali za koji sam cvrsto uvjeren da ga je doveo tu gdje jest, u vrh europskog klupskog nogometa 10ak godina.
  • Hipo
    406
    Goran zakarić napustio partizan.
  • Hipo
    406
    Konačno gol soudania!
    Zabio za 5:0 olympiacosa u grčkoj ligi.


    Ćorić na klupi almerie, nije ulazio u igru.
  • Eduardo
    17.3k
    Hrvatski trener Branko Ivanković dobio je otkaz u Al-Ahliju nakon niza loših rezultata, a da više neće biti na čelu saudijskog kluba saznao je na krajnje bizaran način.

    Al-Ahli je jučer pred svojim navijačima izgubio od Al-Wehde 2-1, kluba koji vodi bivši trener Dinama Mario Cvitanović. To je bila kap koja je prelila čašu i uprava Al-Ahlija odlučila je smijeniti hrvatskog stručnjaka. No, bilo bi u redu da mu je netko rekao da je došao kraj njegovu angažmanu. Zajedno, za stolom, u četiri oka.

    Međutim, bivši trener Rijeke i Dinama posljednji je saznao za otkaz i to na nevjerojatan način. Gostovao je u TV emisiji posvećenoj nogometu kad ga je novinar upitao da prokomentira odluku o otkazu. Malo je reći da je Ivanković bio zbunjen i iznenađen.

    - Ne razumijem o čemu pričate. Ne znam ništa o svojoj smjeni. Ovo mi je prvi glas o tome - rekao je sad već bivši trener Al-Ahlija.

    Saudijski klub bio mu je 10. u karijeri, a tamo je stigao nakon angažmana u iranskom Persepolisu. Ivanković je vodio i reprezentaciju Irana.

    Ivanković je bio na udaru kritika još od kolovoza kada je ispao iz doigravanja azijske Lige prvaka, ali bijesni navijači na utakmici s Al-Wehdom prevršili su svaku mjeru.

    Hrvatskog stručnjaka gađali su raznim predmetima i kovanicama, a da je koji od njih bio precizniji mogao ga je ozbiljno ozlijediti.

    Srećom, to se nije dogodilo.
    24Sata

  • reziser
    6.2k
    Ibanez u Zrinskome?
  • Nino Bule
    11.3k
    Dao junior fernandes feneru gol za 3 1 alanyaspora
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.