• Joza
    348
    Ljudi, posto mislim da je to to od dolazaka/odlazaka mogu samo reci da je ovo bilo uzbudljivo ljetno putovanje sa dosta tenzija al sve u svemu muski smo to prosli i na nama je sada da maksimalno podrzimo ekipu i dolazimo na tekme koliko god smo u mogucnosti. Do slusanja
  • FrenchMontana
    317
    Dajte Bruni tu olovku da potpise taj ugovor kakvi usmeni dogovori kakvi bakrači!! Covjek moze zabit sve iz svih pozicija. O proigravanju da ne pricamo. Zlato od igraca.
  • MM17
    221
    Najveća transfer bomba u pet do ponoć...
    Nije vrime, nego vrijeme! Novi igrač Dinama je Ivan Perišić :cool:
  • MM17
    221
    Tovari na aparatima :rofl:
  • sanjinlego
    1.9k
    Jeste li vidjeli vijest za Misica, Fenerbahce i gospodina koji zastupa Misica? Ne znam jel’ ovdje možemo o tome?

    Kažu turci, Misicev covjek obecao ogromne bonuse novinarima da plasiraju vijesti o zanimanju Fenerbahcea?

    EDIT: ne kažem da je istina.
  • San Lorenzo
    11.7k
    Konačni sud o prijelaznom roku - očaj.
    Totalna pogubljenost i krah vizije, ako imaš igrača na kojeg imaš pik, onda ga platiš, kod nas nitko nije imao muda za preuzeti odgovornost i povući okidač, sve nešto njonjavo, posudbe, bonusi...nakon tri mjeseca transfer roka nama je i dalje Ljubičić prvi bek, Špika desno krilo, lijevo krilo Baturina i Vidović, obojica desetke...napadača smo ganjali od travnja, Vipotnik, Frigan, Bakrar, Satriano, Pierrot...na kraju u panici vraćamo Kuleta kojeg se sportski sektor odrekao prije tri tjedna i poslao u Lokomotivu da mu ugovor iscuri i da više nemamo posla s njim...
    Najveće pojačanje nam je Ademi, čovjek koji je prije šest mjeseci pošteno rekao da fizički to više nije to i da ne želi biti teret klubu...jako mi je drago da se vratio zbog legendarnog statusa i mentaliteta kojeg donosi
  • Zagreb1992
    1.3k


    čemu spomnjanje tovara tamo di nema potrebe ?
  • MM17
    221

    Tema odavno nije mjerilo ičega, pa unijeti još malo zajebancije :cool:
    P.S. U... Tovara!
  • Doktor Kunić
    2.5k
    Eeeeh, da se mi vratimo di je najzanimljivije, kakvo je ovdje stanje?
    @sanjinlego oćeš odgovorit napokon šta je sa osmanom?
  • crohnl
    29
    Krkalić danas poslan u Orijent na posudbu ali je ista vec raskinuta. Je li to planiran neki drugi golman pa je njegovo dovodenje propalo i onda je Krkalić vraćen?
  • markoli
    1.7k
    Kulenović, Brodić. Ne kužim čemu natrpavanje s igračima koji nisu pojačanja. Sandro je naš, pa ajde vratili su ga da bude 3-4 napadač, ali ovaj potez s Brodićem ne mogu shvatiti.
  • Zagreb1992
    1.3k
    Jedan igrač koji je mogao biti dosta koristan u Dinamu je Dugandžić..dečko trpa u Rumunjskoj i solidan je ..bolji pick od Kuleta i Brodića i mogli smo dobiti odličnog napadača za HNL tekme i upravo kakav bi nam trebao
  • serbus
    3.6k


    I još dat lovu a ugovor mu ističe... pa pješke bi on došao u dinamo kao slobodan igrač. A kad pogledaš da se natezalo za sto kuna oko pojačanja.

    Možda smo Daliću platili restoran sa tim to mi je jedino razumno :smile:
  • NitkoBitan
    12.3k
    Ne kužim čemu natrpavanje s igračima koji nisu pojačanjamarkoli

    ali ovaj potez s Brodićem ne mogu shvatiti.
    2mReplyOptions
    markoli

    Pa nisu nam to pojacanja, to su nam rotacijski igraci. Brodic na zimu il ljeto moze otic ko slobodan igrac sto ne znaci da bi nuzno dosao u Dinamo. Sigurno bi bilo klubova sa boljim ponudama (vec sad navodno ima) tako da smo se na vrijeme osigurali.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.