• nemapredaje
    2k


    Jebala vas Zvezda više ....
  • miro
    3.2k
    ako Pandura možemo dobit, to bi bio vrhunski potez

    a kaj se cigana tiče, pa jel imaju oni ijednog, ne Srbina, nego Europljana u ekipi?
  • OsamŠest
    2.6k

    Jel ima barem jedan igrač koji se ovog ljeta nije spominjao kao opcija za Cigane? :grin:
  • dumitrumitu
    627
    Neznam čemu uspoređivanje sa zvezdom. Očito naši u klubu više nemaju ambicije za ulazak u ligu prvaka.
  • scooniepenn
    1.9k
    Pričat ćemo na kraju Lige prvaka što je Zvezda napravila. Ja im predviđam 4. mjesto u skupini pa živi bili pa vidjeli. I nemojte nas više smarati sa Zvezdom. Kad Vučića više ne bude pojest će ih njihovi dugovi. Toliko o njima.
  • mali M
    3.5k
    zbilja više... pa daj imaju sigurno neki svoj forum pa tamo sa njima komentirajte.. nikako ne mogu razumjeti da na Zoni ima likova kojima su puna usta zvezde... i to na kojoj god temi hočeš
  • Nolifer
    6.7k
    Jebo vas zvezda više
  • CISCO
    161
    Obzirom da @superhik ima dvostruke kriterije i umišlja si da je Bogom dan na poziciji moderatora pa može dijeliti banove kako mu se prohtije taj dan, preseliti ću se ovdje jer je i tako onaj dio podforuma doslovce postao septička jama.

    Jedan od igrača koje smo mogli dovesti, a nećemo jer eto, tibor halilović će biti spektakl od igrača, je Valon Berisha. Svojedobno je igrao za Norvešku, a kasnije za Kosovo. No, vjerovati ću prosudbi onih koji znaju bolje i koji su zaključili da nama ne treba neki tamo reprezentativac već je "The Tibor" taj koji će donijeti prevagu i oplementi će srednji red sa svojim magičnim potezima u stilu Zidanea.

    Slijedeći u nizu je Benjamin Kallman koji eto može igrati za Finsku reprezentaciju, ali po procijeni naše scout službe ipak je Fran "The Razarač" Brodić bolji u svim segmentima igre pa smo se eto odluči za The Razarača.

    Još jedan reprezentativac i to tamo nekog Islanda, Sveinn Aron Gudjohnsen, koji je ocijenjen kao neperspektivan, no naša scout služba je našla spas u Sandru "The Kulenu" Kulenoviću koji bi trebao u trećem (ili četvrtom ili petom...tko će ga znati više) pokušaju igranja za Dinamo pokazati da je on taj paker. Doduše, naša scout služba se nikada (a to je i više nego očito) nije susrela sa mislima najvećeg fizičara na svijetu (A.E.) koji je jednom zgodom izjavio: "Ludilo je neprestano ponavljanje jedne te iste stvari uz očekivanje drugačijih rezultata." No, tko sam ja da sumnjam procjenu i znanje naše scout službe.

    Još jedan u nizu igrača koji je ocijenjen kao neprespektivan je desni bek SAD reprezentacije, Reggie Cannon. Naša scout služba je ocijenila kako je popularni Moha miljama daleko ispred njega...jer što Ameri znaju o nogometu, bolje im ide košarka.. a i to je pitanje ovih dana.

    Ima tu još neperspektivnih poput Olivera Antmana, reprezentativca Finske, koji je jučer donio pobjedu svojoj voljenoj zemlji, no kruta srca naše scout službe su ipak poklonila povjerenje neuništvom Luki Menalu za kojeg je također ocijenjeno kako će iz drugog, trećeg, petog ili šestog pokušaja uspjeti pokazati zašto je kalibar za Dinamo.
  • plavi devet
    153
    a ko si ti da možeš ocijenit da su ti igrači bolji od ovih navedenih?
    Po čemu je taj amerikanac bolji od Moharamija?

    Kakva je klupska karijera toga Kallmana ili to što igra za reprezentaciju Finske znači odmah da je bolji od Brodića?
    Ne pričaj gluposti, prijelazni rok je loš, ali te koji si ti naveo nisu ništa bolji od ovih.
  • CISCO
    161
    Zato je klubska karijera brodića zlatni standard, a Petkovićeva u tom slučaju bi se mogla prozvati dijamantnim standardom (jelte, iz vremena Bologne kada je došao kao napadač sa 0 golova)

    Imaš pravo. Ja sam nitko i ništa po pitanju procjene, no zato imamo našu scout službu koja se pokazuje u svom punom sjaju.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Svi smo mi debelo pod utjecajem zadnjih 5 sezona podigli ocekivanja na maksimalno. Ja prvi, a sudeci po upisima vecina isto tako.
    Svima nam je u glavi poredak UEFA-inih koeficijenata i svi se nadamo da smo ljestvicu gdje su nam HNL poluproizvodi pojacanja preskocili.
    Realnost je malo drugacija i sad imamo miks one filozofije kad su kupovani Machado, Fernandez, Sigali, Taravel, Soudani i one kad je pokupovano sve sto hoda u HNLu, a nije u Hajduku. Gdje ce nas to odvest ostaje za vidjet..
    Mnogi klubovi su bacili udicu na skandinavsko trziste, a mi nakon Lauritsena corak, doduse i tamo sve manje vesla sisaju..
  • Mihaljević
    8.2k
    https://www.transfermarkt.com/stole-dimitrievski/profil/spieler/165467

    Dimitrievski mi je top golman , ugovor mu istječe 2024... Gledao sam ga protiv Barce prije 2 godine , zvijer... Još sa Riletom i Ademijem bio u repki...
  • Maki17
    174
    Onaj Austrijanac Grull koji se i tu spominjao u istoj agenciji di su i Baturina, Špikić i još dosta igrača Dinama, bivših i sadašnjih. Čudno da se nije povezivao sa nama osim ovdje. Dobar igrač i sigurno bi nam bio pojačanje
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    pravo pojačanje bi bio. Gledao sam ga više puta. Istinski leader i strašan igrač. Jbg
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.