• NB86
    16.9k
    Sad kad ivu grbica dovedu
  • Georg Koch
    6.3k
    Nikola Vasilj(St.Pauli)?
  • Nevo7
    975
    Ja ne mogu vjerovati da takvi ljudi vode klub, ljudi koji zele kupiti Brodica i poslat ga u loxu iako njemu istice ugovor za godinu dana pa ni na zimu mogli pregovarati i potpisati predugovor s njim da na ljetu dodje besplatno i ako bas ga ocemo za 3. Napadaca! Ali ne, mi ga kupujemo da bi ga posudili loxinjer njima treba napadac.Orc123

Problem je u tome kaj je Dinamo sa Lokomotivom potpisao ugovor o ustupanju igrača do siječnja 2024. A nisu ljudi u Lokomotivi glupi da sebe ne znaju sebe zaštiti, pa da nisu u ugovor uglavili članak o prijevremenom povlačenju igrača sa posudbe. Vjerojatno se radi o tome da Lokomotivu moramo financijski ili igrački obeštetiti zbog prijevremenog raskidanja ugovora o ustupanju igrača. Zdravo seljački, moramo platiti penale. Pošto smo Barišića poklonili Mađarima u Slovačku, gdje se nadam da će zablistati, a oni žele igrača, najlogičnije je da si kupe Brodića koji bi im dobro došao. A kako bi ispali gospodski klub, kupit ćemo ga za njih. Ako procvjeta, dobro za nas i dobro za njih, ako ne procvjeta, mali su novci u igri. Iako, osobno milslim da su male šanse da će Dalićev Varaždin koji je blizak sa južnjačkim klubom dopustiti takav prevrat i igru sa Dinamom i Lokomotivom, kao i da je to Brodićeva ideja. Nema veze kaj im novci trebaju.
  • Mihaljević
    13.2k
    Na dobrom si tragu , on je taj ja msm.
  • Doktor Kunić
    5.1k
    samoispravak glupi,
    On i lile prvi susjedi :grin:
  • Ivdzo11
    7.5k
    Germanijak doznaje: Dinamo želi Bornu Barišića! Ali, dolazak je realniji na zimu...
  • Infinity
    18.9k
    Sad kad ivu grbica doveduNino Bule

Bio bi to vrhunac gluposti. Smatram Grbica za dobrog golmana, ali u posljednje tri godine ima duplo manje utakmica nego Nevistic. Zasto bi trpili Grbica da se vrati u formu, a ne mozemo Nevistica koji nam je vec u klubu?
  • Ruzaa
    51
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-dinamo-zeli-bornu-barisica-ali-dolazak-je-realniji-na-zimu/118434

Dali jednog Barisica, da mogu uzet drugog. Ovo bi bila dobra prica i pojacanje za Dinamo. Iako realnije na zimu. Istice mu ugovor na kraju druge godine.
  • San Lorenzo
    19.7k

Lol, nebi valjda...kad je taj uopće branio zadnji put?
  • Tundra
    694
    Zakaj bi se mijenjalo Nevistića nakon par tekmi? On je top golman kojem fali kontinuiteta trenutno. Do kraja sezone biti će najbolji golman HNL-a i zamjena Liviju u repki. Možda i prvi golman repke ako se Livi u Feneru ne izbori za mjesto prvog golmana.
  • sanjinlego
    4k

Slažem se apsolutno. Okej je dogovoriti drugog golmana, koji je spreman biti zamjena. Ali kakvu poruku šalješ Nevistiću nakon samo 4 utakmice?

A i od Grbića nema ništa. Branio je zadnji dio sezone za Atletico vrlo solidno, a Oblak u zadnje vrijeme ima dosta, dosta problema sa ozljedama i teško da će Ivu pustiti.
  • NORTE
    17.2k
    Pa nije to neka random stranica nego jedan od većih sponzoraTundra
    To samo dokazuje da je njegov povratak javna tajna.
  • Efes Pilsen
    11.6k
    ja mislim da je Barisic rupa. Necemo dobit s njim bas nista.
  • Mihaljević
    13.2k
    Moram se pohvalit da sam Barišiću gurnio loptu kroz noge više puta uzastopno dok je bio junior osijeka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.