• Kujtim Shalla
    2.1k
    ništa propustio nisi buraz. Niti je Bruno potpisao novi ugovor, niti je došao Ademi, ako i đedo neće igrati u konf league. Kulen nam je taj kapitala u navali, ostalo znaš sve
  • Muka
    344


    Dečko ohladi malo s tom zajebancijom o Donabasu i slično. Tamo ljudi ginu i nije uopce smješno.
  • CISCO
    161
    Kakva milina..kakav spektakl..kakvo pišanje u usta.

    Jebeni sandro kulenović, jebeni menalo...halilović....kakav će to spektakl od ekipe biti.

    Neka se kolektivno svi bace sa zapada.

    Šimić neka krene prvi.
  • Fanboy
    2.2k
    Kulenović je dobar, mislim da ga se previše podcjenjuje. U Loksi je bio najbolji strijelac i najbolji asistent. Prva avantura u Dinamu nije bila dobra jer taj Dinamo je mljeo u Europi. Imao je 5 ili 6 reprezentativaca +Olmo.
    U ovoj momčadi je Kule itekako pojačanje. Čak mislim da ako će ga upariti sa Petkovićem da će nam baš biti pojačanje jer Petko zna podvaliti loptu, a Kule se dobro kreće oko i u 16m. Za probijanje bunkera i skok igru će zlata vrijediti.
    Mali Vidović je skoro najveći talent generacije...Halil će biti od pomoći minimalno za odmorit Mišića što nam puno znači.
    Prijelazni rok nije dobar, ali moglo je biti i gore.
  • Muka
    344
    Histerija oko transfera se nastavlja, kmeči se naveliko ko Osječani nakon nedjeljne utakmice bez da su prinove odigrale i jednu minutu. Barem se strpite da vidimo kako ce to izgledati krajem godine pa donesite svoj sud.

    Hvala dragom Bogu pa je skoro gotova saga o transferima, nadam se kako će se ova bijela soba zaključati uskoro do Božića.
  • IstokKa96
    557
    Ova tema je neiscrpna, svi želimo najbolje igrače i dodatne vrijednosti, ali ponekad to iz xy razloga ne ide.
    Kaj se tiče odlazaka, neki zajednički stav Zone je bio da Šutalo 'smije' ići jer su veliki novci u pitanju i blabla razlozi i to je manje više prihvaćeno.
    Problem su nam Livaković i Ivanušec i to ima smisla, ali kad pogledamo sa odgodom, kaj bi mi dobili njihovim ostankom?
    Njihove igračke kvalitete bile bi zatomljene mogućim lošim raspoloženjem i konačni rezultat bi bio možda na razini ovog kaj imamo i bez njih, a novca ne bi bilo.
    Klubovi u koje su otišli, to su točno oni klubovi za koje oni trenutno jesu i za novac koji je ponuđen. Možda se moglo uhvatit npr. milijun eura vise po svakom, ali to je možda i sumnjam da bi bilo tko od nas uspio i ovo utržiti, a uprava je takva kakvu imamo i ona je uspjela ovakav posao odraditi.
    I sam sam bio ogorčen na te transfere i ukupni transferni rok, ali sad na kraju je dosta izgledno da bi nam ovaj kadar trebao biti dovoljan za ispunjenje ovosezonskih ciljeva.
  • zadranin
    1
    Realno da se Stojkovic i Kacavenda nisu ozlijedili, prijelazni rok bi bio uspjeh samo zbog cinjenice da su tu 3 mozda najtalentiranija mlada igraca ...
  • emilperska
    3.2k

    Jel je zajebancija ili nije, zadnji klub mu je Sahtjar iz Donecka koji ga nije htio otkupit. De facto je dosao iz Donbasa, tak da nema potrebe za tim bahatim tonom..
  • Mali Zeus
    9.8k
    prijelazni rok je svakako mogao biti bolji. Svi zazivaju te kapitalce, to je valjda novi buzz word. Kapitalac. Kad je zadnji put Dinamo doveo kapitalca nekog, što god to bilo.
    Da se moglo dovesti pojačanje moglo se, to se slažem i da je prijelazni rok napravljen zbrda zdola jest.

    Dvojica su završila na operaciji, dvojica uopće ne igraju, jedan pitaj boga što će biti nakon lupanja bočice.
    Halilović može rasteretiti Mišića, Sosa biti dobra zamjena za obranu (ili možda uskoči u prvih 11, tko zna).
    U svakom slučaju Jakir bi trebao dati priliku Maxu koji sigurno nije tako loš da sjedi stalno na klupi, kao ni Kaneko. Valjda će iskoristiti sad pauzu da ih malo vidi u akciji, jer stvarno nema smisla da trunu na klupi.
    Vraćanje Kulenovića je smiješan potez, ne znam čemu služi točno, tim više što već imamo 3 napadača. Valjda je Emreli opcija za lijevo krilo, kao i Vidović (svejedno krpanje pozicije). Možda Drmić odlazi.. Tko zna. To su sad pitanja na koje Jakir mora dati odgovor, ukoliko više nitko ne odlazi.

    Na kraju, nije mi jasno zašto su sva trojica repstativaca morali biti prodani. Ajd da je jedan, dva, ali baš svi. Tim više kaj su Livu prodali skoro za ništa, a Ivanušeca je u svakom slučaju trebalo zadržati još jednu godinu.. Al to je već priča za neku drugu temu.
  • superhik
    10.4k
    Ajde ti malo ohladi par dana od vrijeđanja igrača Dinama.
  • Muka
    344


    De facto je da ovdje liječiš svoje frustracije od Noe, Donbasa i sličnih izjava. Maliciozno spominješ Donbas i nije radi Šahtara jer pogotovo nije od tamo došao u Dinamo.
  • Droljo
    5.1k
    Gledajući jakost lige roster nam je dobar. Za + 10 ispred svih na kraju. Pod uvjetom da je jakir taj i da može izvući maksimum iz tih igrača. Europa bi se isto moralo bit prvi lagano. Na zimu vidjeti tko je gdje i kakav te napraviti reselekciju pa uigravati ekipu za dalje. Ne mora ovo nužno ispasti loše. Ništa nije izgubljeno i sve se da popraviti. Neka nauče na svojim greškama. Idemo jako i trpat sve redom. Okosnicu imamo. Nema nitko bolje igrače od riste, mišića, baturine, petka pa i mohe, emrelia, špikića. Ima nas i trebamo derat samo.
  • sanjinlego
    2k
    Prihvatio bi i Menale, Kulenovice, Tibore i sve ostale Sose, da su se dogovorila 1-2 jaka imena. Ali od toga ništa.

    Svaki posao, koji je bio zahtjevan - propao. Ove igrače koji su bili otpisani, i koje klubovi nisu htjeli, na kraju su kao pojačanja u Dinamu.

    Evo u dva dana, propao Gunter, Mensah, Pierrot i Ademi.

    4 odlična igrača, za Dinamo, i da su barem jednoga završili, ali ni to ne znaju, odnosno ne žele.
  • Mali Zeus
    9.8k
    Gunter nije želio igrati KL, Maccabi nije htio prodati Pierrota, ne znam što je bilo s Ademijem.
  • Facke
    2k


    Ademija imamo vremena jos srediti. Prijavime ga za HNL i gotove.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.