• CISCO
    161
    Domet nam je tibor halilović??

    Svašta, stvarno svašta.

    On je u onih 120 koji se gledaju?
  • Jaro
    5.9k
    Ma kao sto od Modrica nije trebalo raditi Bobana, od Kove Modrica, tako ni od Baturine ne treba raditi Kovu. Nisu i ne trebaju biti jednaki. Nit je Modric losiji igrac jer nema vise golova, nit je Kovacic. Baturina ima neke stvari po kojima je vec sad bolji od Kovacica, ali i neke stvari u kojima tesko da ce dostici Kovacica. Na trenerima je da maksimalno iskoriste njegove prednosti i pronadju mu mjesto i ulogu na terenu te posebno paziti da ga ne uguse nekim nebulozama. On ne moze igrati klasicno krilo - trci gore-dolje ko Perisic.
  • Noel
    4.2k
    Svakom minutom kopni nada za Pierota.
  • Doktor Kunić
    2.7k
    S obzirom da avion iz izraela slijeće u cca u 7 i 20 u zg možemo se nadati do tada
  • Rakovica1986
    537
    ja sam mu slao poruku na Instagram. :lol: Mogli bi se tako malo angažirati kad već naš sportski sektor ne zna kako bi ga doveo.
  • OsamŠest
    2.6k

    Imamo onda još 487 nada..
  • Maki2
    492

    PROMETNO U DINAMU
    PLUS+
    'Modri' krenuli all in: Potpisuje Halilović, vraća se legenda, a meta i haićanski napadač!
    Ristovski neobičnom objavom podgrijao glasine da se Ademi vraća kući. Urugvajac Joaquin Sosa već je u Zagrebu i uskoro bi trebao biti predstavljen, a pred vratima kluba je i Tibor Halilović. Trener Dinama Sergej Jakirović (46) najavio je nakon pobjede protiv Osijeka da "modri" do ponedjeljka u ponoć moraju završiti nekoliko transfera kako bi te iste igrače mogli prijaviti za Europu. Urugvajski stoper Joaquin Sosa (21) u Zagrebu je i čeka službeno predstavljanje. Stigao je iz talijanskog prvoligaša Bologne. Dinamo je gotovo sve dogovorio i s veznjakom Tiborom Halilovićem (28). Prošao je Dinamovu školu, ali nije mogao dalje od druge momčadi. Prva seniorska iskustva skupljao je u Lokomotivi, bio kratko i Wisli, a igrački se potpuno afirmirao u Rijeci. Posljednji nastup u HNL-u Halilović je imao 13. prosinca 2020., baš protiv Dinama. Bilo je to prije točno 995 dana. Od igrača protiv kojih je Halilović tad igrao ostali su u Dinamu još samo Sadegh Moharrami, Dino Perić i Bruno Petković. Halilović je nekoliko dana nakon te utakmice potpisao za nizozemski Heerenveen. Transfer je bio vrijedan milijun i pol eura. Halilović je za nizozemskog prvoligaša odigrao 79 utakmica uz sedam golova i tri asistencije. Nosio je desetku, jedno vrijeme bio i kapetan. Ugovor s Heerenveenom ima do ljeta 2024. Novi nije htio potpisati, pa se našao na tankom ledu. Ove sezone nije bio u kadru. Prema Transfermarktu, vrijedi 800.000 eura. Halilović je akademski obrazovan. Prvostupnik je novinarstva.

    - Završio sam tri godine na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Upisao sam faks dok sam igrao u drugoj momčadi Dinama. Potom sam bio u Lokomotivi pa se 2017. preselio u Wislu Krakow. Zadnju godinu položio sam iz Poljske. Jako su mi na fakultetu izašli u susret s ispitima i svime. Ako budem imao vremena, planiram nastaviti obrazovanje, završiti još dvije godine - rekao nam je nedavno. Zakotrljala se i priča o povratku Arijana Ademija (32) u Dinamo. Podsjetimo, Ademi je krajem ožujka napustio "modre" i potpisao za kineskog prvoligaša Beijing Guoan.

    U ponedjeljak je Arijan sletio u Zagreb, koji mu je bio usputna stanica do reprezentativnog okupljanja. Makedonac Stefan Ristovski, desni bek Dinama, slikao se sa sunarodnjakom, fotografiju stavio na Instagram, uz emotikon pješčanog sata, i tako podgrijao glasine da se Ademi vraća u voljeni klub.

    A kao u onim niskobudžetnim TV reklamama... To nije sve! Haićanin Frantzdy Pierrot (28) također je zaintrigirao čelnike Dinama. Napadač izraelskog prvaka Maccabi Haife vrijedi dva milijuna eura. Ove sezone odigrao je devet utakmica uz pet golova i asistenciju.
  • Crni86
    1.3k
    kure frku nis konkretno, novinarska klasika. Hvala ti
  • Armagedon13
    958
    Tibor potvrđen
  • Doktor Kunić
    2.7k
    Crni će direkt u ponoć kao šlag na tortu :grin:
  • Ivdzo11
    3.1k
    Dinamo bi, za razliku od Turaka, mogao Ademija otkupiti za sličan iznos za koji su ga prodali (oko milijun eura), ali bi se onda Ademi morao odreći dijela plaće, koja mu u Kini iznosi oko 1,5 milijuna eura. No, taj bi dio bio manji problem, Ademi, navodno, nema problema s time, veći je problem dogovor između klubova.


    Što se ostalih pojačanja tiče, očekuje se službeni potpis Joacquina Sose, koji je od ponedjeljka ujutro na liječničkim pregledima te Tibora Halilovića, koji je već pred vratima Maksimira. Spominje se i napadač Frantzdy Pierrot iz Maccabija Haife, ali, prema izraelskim medijima, njegov ga klub još uvijek ne pušta pa je neizvjesno hoće li do ponoći postati Dinamovim igračem. U svakom slučaju, Dinamo radi na dovođenju novih igrača, Ademi je na tom popisu najveća 'zvjerka'. I nije daleko, ali niti sasvim blizu Maksimira.

    Germanijak
  • sanjinlego
    2k
    Na kraju će biti, tresla se gora, rodio se miš .. ništa neće biti ni od napadača, a ni od Akija ..
  • gio
    111
    Ristovski se samo slikao s Kapetanom pa je izasao iz Aviona
  • mali M
    3.6k
    sviđa mi se tvoj optimizam. jedino mi fali da nisi niti jednom riječju opleo po Šimiću, ne čini se fer... :roll:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.