• Mihaljević
    14.2k
    Bilo bi lijepo da samo neki igrač iskoči na stranici... Bez da novinari saznaju prvi... U što bi to bilo lijepo.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    filing za danas je da samo sosa dođe,ne znam da li su sposobnijji za bilo što više

nisam od insiderskih i nadam se da se radi samo o traču, ali frend mi je baš jutros rekao da se navodno klub dogovorio sa cagliarem i da se samo čeka na brunu koji se lomi.

stvarno se nadam da se radi o traču, ali ako stvarno ima istine u ovome, uprava neka si sama pripremi vješala
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Ako Ko ima prilike, i slobodan dan, odmah noga trans tamo gdje se obavljaju liječnički, pa nam javljate hehehe
  • rakurs
    2.1k
    stvarno se nadam da se radi o traču, ali ako stvarno ima istine u ovome, uprava neka si sama pripremi vješalaGražvydas Mikulėnas

Nema istine jer je u Italiji zatvoren prijelazni rok.
  • ZGBhoy
    1.8k
    cagliaremGražvydas Mikulėnas

Pa u Italiji je gotov Rok, moze onda jedino na Zimu tam?
  • Droljo
    23.4k
    Mislim da je kolega rekao kako se bruno lomi oko novog ugovora? A iz caglaria mi nekog dovodimo?
  • ZGBhoy
    1.8k
    Zvuci logicmo :monkey: Malo sam spavao a sa glavom sam pola na poslu i pola na Zoni
  • Mr Anderson
    15.6k

BMK za Zvezdu i koga su doveli...ovo je Zona Dinamo, a ne Zvezda.
  • peša
    75
    Jutro, Pierrot jučer nije bio u sastavu Haife.
    Neka krene ludilo
  • San Lorenzo
    23.6k
    Posao za danas obavljen, spavao sam ukupno tri sata, moje tijelo je spremno za plimni val pojačanja!
    hooray-letsgo.gif
  • Doktor Kunić
    5.7k
    Pa šta radiš koji posao da si već gotov hahaha, eh da si i ovi naši kao ti di bi nam kraj bio
  • Facke
    7.1k

I ja te iste vise nemrem poslusati koga je Zvezda dovela.
    Zvezda ima 76 miljina eura dugova , a pojacanja im dojdu zato kaj im drzava pomaze. I to je to. Da nema drzave iza sebe nebi bili nigde.
  • sanjinlego
    4.1k
    Šta kaže .. sve dogovorili sa Caglariem samo se čeka Bruno. Joj joj insajdera haha jedino ako oni imaju nekog Brunu?
  • marcio amoroso
    47.5k
    Dinamo je u 2 zadnja prelazna roka doveo 7 igrača (Perković, Bernauer, Kaneko, Mikhailichenko, Stojković, Kačavenda, Vidović).

Od tih 7 igrača je u playoffu europske lige i dvije jako bitne HNL utakmice koje su se morale pobijediti participirao jedan igrač. Sa Stojkovićem smo možda imali nesreću sa ozljedom, Vidović je došao kasno pa u njega još naravno ima nade, ali ovih ostalih 5 jednostavno nisu pojačanja.

Zato samo molim da ne dovodite nikoga i ne bacate novac ako ne možete dovesti igrača za kojeg smo sigurni da će u Splitu biti u prvih 11.
  • deda
    42.1k
    Nažalost sve priče o štednji ove uprave padaju u vodu. Mi smo samo na otpremnine trenerima potrošili više od 1,5 milijuna eura. A o igračima koje se dovodi, a nisu pojačanja te će nam samo postati balast na dugi rok neću ni govoriti. Ova štednja će ispasti toliko skupa da će tattine krađe biti jeftinije. Čekamo poteze i odgovore uprave.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.