• BluePhone67
    5.1k
    Alac je prepisao tekst od Droljivarija iz danasnjih SN i nadodao svoje vidjenje, nazalost Droljija nitko ne napada, za razliku od Alaca

6o8ac74st1njcg7a.jpg
  • Kwedi
    3.9k
    A na Bjeličinu popisu Uefi je i jedno iznenađujuće ime - Robert Mišković (19). Veznjak koji je došao na posudbu iz Osijeka u Dinamo II. On je došao na posudbu od godinu dana, a Dinamo će u lipnju iduće godine moći otkupiti njegov ugovor.
  • Infinity
    18.9k
    Igrat ce za B ekipu godinu dana, prakticki je na probi. Svidja mi se ovo s dovodjenjem igraca na posudbu i pravom otkupa ugovora. Jos imamo B ekipu u kojoj takvi mogu igrati, a ako koga zanima, Miskovic nece imati pravo nastupa u juniorskoj LP.
  • Neki tip
    21.3k
    Droljivarija nitko ne napada? Pa nitko na Zoni nije ismijavan vise od Droljivarija.

Uglavnom s pravom.

A Alača neki predstavljaju kao pravednika među narodima, jer je, eto, protiv Mamića. A ak je na pravoj strani povijesti, onda nemre biti loš. S tim se ne slažem.

O tome kakav je Alač novinar mogu esej napisati, argumentiran i po njega vrlo porazavajuc, ali cemu..
    Onima koji ga postuju jer je jos kao ameba pisao protiv Mamica to ne bi nista znacilo, a među nama ostalima ima onih koji mislimo da od amebe nije predaleko odmaknuo pa se njime ionako nema smisla detaljno baviti.
  • Jaki
    100
    Kulenovic je placen 1.6 ne 2 bar prenosi tako transfermarkt
  • Hipo
    408
    Kulenovic je placen 1.6 ne 2 bar prenosi tako transfermarktJaki

Jebiga nekom je izvor DORH a nekom transfermarkt.
  • Dragon1Warrior123
    4.4k
    vjerojatno je 1.6 odma, ostalo ovisno o bonusima
  • Krizy
    58.7k
    Aogo i službeno potpisao za Hannover
  • Dragon1Warrior123
    4.4k
    jbg. draga mu neće bit zadovoljna jer Hannover nema Chanel tako da najebo je hahah
  • BluePhone67
    5.1k
    ajmo ispocetka, ti si stavio od Alaca tekst i referirao se na njega, ja kazem da ga je prepisao od jutros od Droljija i stavio svoj touch na tekst. Ti mislis da je Alac smrad zbog toga, a ja opet kazem ako ga je prepisao od Droljija da je onda i on smrad..

Inace moje misljenje sto se tice Droljija i bilo kojeg novinara kao Nicota itd koji tuce dnevno svaki dan 2,3 stranice po 10 + tekstova o Dinamu mozemo mu svi samo pusit kitu, jer nije isto pisat jednom tjedno ili jedan dnevno tekst od ovog sto on i oni rade, a to je da rokas dnevno po 2 stranice minimalno. Trebaa svaki dan napisat tu kolicnu tekstova i tako godinama, bez obzira jel to bio u Droljivarijem stili uvlakacki prema Zdravku ili po istom nalogodavcu da udari po boysima. Ja im se divim bez obzira da li mi se svidja ili ne.
  • Neki tip
    21.3k
    ja mislim da je Alač "smrad" zbog stotina debilnih tekstova, neprofesionalizma, zlobe, sitnodušnosti, nepoznavanja materije o kojoj piše, površnosti, kompleksa. I kad god prepoznam po naslovu da je njegov tekst (cca 8 od 10), preskočim.

Ovaj put sam eto otvorio pa me sadržaj sjetio na to da ima ekipe ovdje koja ga cijeni. Pa prosuh malo sarkazma.

Droljivarija si ti ubacio u priču, jer da Alačev tekst je derivacija njegovog i da zasto njega nitko ne proziva.

SN danas nisam citao pa tako ni njega. A inace ga se proziva na veliko. Zasto ga bas za taj tekst nitko nije prozvao, ne znam, ja sam naisao na Alačev, vrlo jednostavno. :)

A sto se ostatka tice, nema veze s "raspravom". Ljudi rade sto im je posao - pisu tekstove. :)
  • BluePhone67
    5.1k
    Ajmo rijesit problematiku ne volim niti jednog niti drugog, da ih spojis u jednu osobu koji ce pisat afirmativno o klubu, igracima, lopovluku, navijacima, uspjesima, problemima bilo bi idealno, a ovako jedan drzi svoju stranu, a drugi svoju stranu.
  • Neki tip
    21.3k
    Može, riješeno. :)
  • deda
    38.3k
    Kad podvučemo crtu ispod sage Olmo nameće se da su novinari totalni lažovi. Sjetite se silnih ponuda za Olma. Te Bayer, pa Bayern, Man. Utd., Ajax, Atletico, Wolverhampton, Milan, PSG, Real, Barca, teško sve i pobrojiti. I sad na kraju dana vele da je zapravo došla samo ponuda iz Moenchengladbacha od 16 milja. Fuj lažovi odurni nadam se da ovo čitate jer ste besramni smradovi i ljudske nule. Fakeri. :vomit: :rage:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.