• Georg Koch
    3.7k
    strasno kako zatucan lik.
    98% nas ovdje pise protiv rada uprave koji je blago receno retardiran, i on meni pise :kaj se bojis, slobodno napisi zdravko vrati se.
    Pa ovo je za ban a ne neka glupa psovka tamo.
    Maloumno ponasanje.
  • dzis
    581
    Ma Bruno je sve za ovu ekipu. Bez baturine i njega mi smo na razini tovara.. To priča protiv Brune nije normalan i nezna ništa o nogometu
  • MM17
    221

    Koga bi u upravi. Ajde stari ime i prezime izbaci.
  • Georg Koch
    3.7k
    tebe i takve koji ne vide dalje od malog prsta.
    I ti bi opet dopeljal Glavurdu jer se tvoji loze na njega
  • MM17
    221

    Koga bi ti u upravi? Ajde da čujem i tvog kandidata.
  • MM17
    221

    Sve si rekao. Hvala i doviđenja.
  • rob ljubavi
    774


    Jbt.... covjek najbolji na terenu uvjerljivo bio...govorim kako je kralj igre..i onda lik tako nonsalantno napravi potez koji nas je mogo kostat petarde i to kad ganjamo gol za prolaz
  • Georg Koch
    3.7k
    do vidjenja, ne obracaj mi se vise jer nemas kapacitet za to.
    Za domaci zadatak guglaj:sto je to uspjeh. Sto je to sposobnost.
    Pa ponovi ujutro nakon budjenja
  • criticus
    1.3k
    Nismo imali sportske sreće.
  • Logistika
    1.1k
    Žalosti me ovaj baner gore...ovaj didica
    " VOLIM GA KO SINOVE"
    U igri me zalosti sto je prosle sezone realutacija znala biti problem,ali se igralo...sad se ne igra...ispada se amater...jedino se gore od nas Partizan osramotio sa 5-0 i sad gube 1-0...jer ovo nije mala stvar...mi nismo samo izgubili...mi smo izgubiki sa pocetnih 2-0...meni se cini da se ova ekipa osjeca ugodnije u visokom presingu (ali tu se mora rafiti na kondiciji)...sve dobro u tekmama ove sezone sto smo napravili je bilo visokim presingom...cega se mi danas useremo? 20 000 "debelih" ceha na tribinama ??? Kurac bi se tako ponasali da je 1000 Boysa na tribinama (ne zelim da krene rasprava zasto ih nema,MOLIM DA SE NE REFERIRA NA OVO) . KAD KRENE HOCEMO POBJEDU TU JE VALJDA I TRENERIMA JASNO STA JE ZADATAK ! Sjever osjeti nogomet brutalno to mi je drago,voli se ekipa. Ali jbt moraju sad pokusati uvrede sire javnosti. ENORMNE STVARI SE U DINAMU MIJENJAJU. Ne bi me cudilo ni da se druga neka uprava pogubila...ali nekako. Evo tema stadion,i zaboravili...a ja bi npr kao i mislim vecina sve ovo trpili lakse da su barem tu nesto poceli kopati ! Ovako nekako tapkamo u mjestu u svim segmentima,negdje i nazadujemo. Dali su i decki nasima u Ateni podrsku nek se ni to ne zaboravi... lijepo je to. Nekad su nam leđa okretana. (Necu ni tu temu proslosti da nacimam)
    Teska ce biti sezona. Ali ima nade,nismo toliko u govnima...ali je vreme da krenemo plivati prema gore ove sezone
  • Svi na Sjever
    1.9k
    Bojao sam se ove utakmice,Jakir je sam sebi pucao u nogu da je počeo utakmicu kako je poceo
    drugo poluvrijeme,prošao bi.

    Nažalost teška rasprodaja ugleda, izgleda da smjena generacije mora proći na teži način.
  • maki
    28
    Osijek pokušati pobijediti kako god znamo. Ako ništa drugo bar se nadam da Jakir i kroz ovu utakmicu shvaća tko je za prvu momčad a tko nije možda ni za klupu.
  • BlueHell-CRO
    39
    Uprava je prodala top igrače, a sve koje su doveli su zakovali na klupu duboko. Veliki minus za njih.

    Igra kriminalna, valjda će prestati sa izmišljanjem tople vode
    Ristovski je bek, ne stoper
    Ljubo je vezni , nije nek
    Moja je igrač za klupu,ne za prvi sastav
    Bulat- Mišić- Baturina , taj trio istovremeno na terenu se trkom teško može izboriti protiv bilo koje ekipe za neku dominaciju

    Krila ne treba ni spominjati jer.ih nema. Jadna ekipa kojoj je Špikić najbolje krilo u ekipi.
  • Franjo
    2
    Nažalost, rezultat je ogledalo upravljanja klubom.Nisam za Zdravka ,međutim nemojmo biti naivci. Gdje nema čvrste ruke nema ni rezulatata.Kako u firmama tako i bilo gdje. Činjenica je da Dario nije ovome dorastao i da je anarhija dovela do ovoga. Treba pogledati tko upravlja svim uspješnim klubovima. Nemojmo se zavaravati da ćemo mi u Dinamu imati nekakvo poštenje. Klub treba voditi netko tko će znati upravljati i zaraditi, kako za klub tako i za sebe .Sve ostalo je utopija.Prijelazni rok je odrađen na amaterski način, a nažalost zbog loše uprave potrošeni su i Biščan a bojim se iskoro i Sergej.Malo razmislite i pogledajte čemu smo se sprdali- Anti rtv majstoru. Sve je dobro napravio. Nažalost škola je kriminalna i perspektiva je loša. Ipak sve ovo mogu izvući samo samo pravi navijači, ali i nas je malo- puno više na forumima nego na stadionu.- 13000 protiv AEK- a za mene koji cijli život dajem Dinamu frusrirajuće. Na kraju nemojmo pasti u depru, za ovu ekipu je očito bolje igrati ovu ligu i skupiti što više bodova jer slijedeća godina je najvažnija u novijoj povijesti-MORAMO BITI PRVACi!!!!Pozdrav..
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.