• Georg Koch
    3.9k
    da, da, sve receno...
  • Captain America
    14.6k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/slucaj-o-kojem-bruji-slavonija-i-dalmacija-evo-sto-se-sprema-kapetanu-osijeka-koji-zeli-prijeci-u-hajduk-15369432?fbclid=IwAR3lSAj_PUzJvRPIhQLTkM-FieEZ22DQYqpmytYgT70pShks6h6yseDR5fA

    O transferu Miereza u Dinamo, s kojim inače Bijelo-plavi igraju za vikend, možda će se pisati u idućim danima, ali iz Osijeka ne šalju drugačiju poruku od one kako se on pod nikakvim okolnostima neće dogoditi. I ne ostavljaju prostor za drugačija tumačenja.
  • Sunja86
    1k
    U slučaju da Mierez dođe postava za HNL prema naprijed mozda probat sa Baturinom lijevo Mierez špic desno Špikić polušpica Petko
  • Orc123
    5.5k

    Za te novce vani bi nasli takvog napadaca da se smrznes! Evo jedan dan da se neki forumasi zainate iskopali bi barem 10 kvalitetnojih imena dostupnih dinamu, a da su bolji od Miereza, mlađi, potentniji ili iskusniji i dominantniji! Pa to je ogroman novac....
  • Joey Barton
    255
    Niže pišem sljedeći kadar (po pozicijama, prvi upisani je u prednosti) na koje Sergej ozbiljno računa, s obzirom na prikazano i na njegove zamisli u posljednje dvije utakmice:

    Vratar- Nevistić, Zagorac
    Lijevi bek- Ljubo, Ukrajinac
    Lijevi stoper- Perić, Boško
    Desni stoper- Rile, Maxime
    Desni bek- Moha, Rile, može i Maxime, možda i Kaneko kada su protivnici Istra, Rudeš, Slaven
    Šestica- Mišić, Sučić
    Osmica- Bulat, uskače Ljubo kada Bulat izađe
    Lijevo krilo- Marin, Emreli, probati možda s Ukrajincem jer ima napadačke sklonosti
    Desetka- Baturina, vjerojatno Petko i Emreli u sistemu 4-4-2
    Desno krilo- Špikić, Menalo, Kaneko
    Napadač- Petko, Drmić, može i Emreli

    Dodajmo još na ovu ekipu Perkovića, Rukavinu, Lukanića koje će koristiti za popunjavanje klupe, i po meni su još u podređenom položaju Maxime i Kaneko jer se Sergeju trebaju posebno dokazati. Nisam upisao ozlijeđene Lukasa i Stojkovića.

    Po svemu sudeći nama ne trebaju 3-4 igrača do kraja prijelaznog roka, već samo dva prava:
    1. Stoper- koji će rasteretiti Rileta kako bi uskočio umjesto Mohe na desnom beku u trenutcima kada čuvamo rezultat; i moramo voditi računa kako vječno krhki Boško i Perić mogu lako pokupiti ozljedu pa ih treba svaku treću utakmicu odmoriti.
    2. Krilni napadač- s odlaskom Ivanušeca i ozljedama ekipe iz Lokse, obavezno nam treba snažni krilni napadač koji će odraditi svojih 7-8 golova, i 7-8 asistencija do kraja sezone.

    Samo do kraja godine nas čeka 21 utakmica (13 prvenstvenih, 7 europskih, 1 u kupu) + potencijalno odraditi jednu odgođenu. Stoga ne bi prodavao nikoga od nabrojanih, niti bi ikome posuđivao ikoga jer se uvijek mogu dogoditi dvije ozljede igrača iz prvog tima + dva suspendirana zbog kartona pa nam se dogode utakmice kao polufinale kupa na Šubićevcu.
  • Orc123
    5.5k

    20+ uzakmica u par mjeseci a svaka utakmica u hnl ti je najbitnija jer nemas pravo na krivi korak, europa isto tako bitna radi koeficjenta....nezz nafam se da nas ovekuje vrlo prometan tjedan u Maksimirskoj 128, to je jedino ispravno.
  • Captain America
    14.6k
    Za te novce vani bi nasli takvog napadaca da se smrznes!Orc123

    Treba imati nekog ko će ga naći. Unatoč Marićevom intervjuu, prošla su vremena kad se dovodilo izvana igrače poput Soudanija, Henriqueza, Sigalija, Rasa.
  • sport
    2.4k
    Kupovina Stojkovića i Kačavende za 5,6 sa pdv-om 7 m.eura je bila misija željezne lady sa svrhom spašavanja vojnika Šikića.
  • Orc123
    5.5k

    Problem je sto ocito nisu unisoni kod donosenja odluka u upravi i svatko vuce na svoju stranu. Na taj nacin su vec propali neki transferi, nadam se da ce postat svijesni odgovornosti koje imaju prema Dinamu i svemu sto to nosi sa sobom! Moraju svi zapeti i puhati u isti rog trenutno jer je vremena malo, jako malo. Naravno ako zele dobro dinamo, a ja se nadam da to svi zele.
  • Droljo
    5.6k
    Možda se bombe čuvaju za zimski prijelazni rok.
  • San Lorenzo
    12.1k
    Kupovina Stojkovića i Kačavende za 5,6 sa pdv-om 7 m.eura je bila misija željezne lady sa svrhom spašavanja vojnika Šikićasport

    Po 150. put, Kačavenda nije kupljen, Stojković je najveći talent hnla van Dinama i hajduka i moralo ga se dovesti.
  • CastAway1986
    886
    Toliko me ovo pomalo baca u depru da sad se molim i za Miereza
  • Jurki
    9.2k
    tak smo i od proslog zimskog prijelaznog roka cuvali bombe za ljeto.
    #unutarnjerezervesuzakon
  • Orc123
    5.5k
    sad je kasno vec, a kamoli na zimu. Mozda nam tad nece ni trebati! Na tragu Biscanove izjave...
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.7k
    Od 200 uhljeba u klubu da se nije mogao platiti jos jedan scout koji ce putovati po j.americi i traziti talente

    https://www.facebook.com/100057525006204/posts/pfbid02uwm8XSTPiwa1kgDXw1FaeqwmQ3oFQrHMTXKSZqcw4F7Bcp2MnJY1aRkKsifZzSt2l/?sfnsn=mo

    Evo barca nasla nekog mladog u flamengu za 3m €
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.