• dumitrumitu
    1.7k
    Nadam se da je Vidović bolji od onog Motike što ga je zvezda dovela iz Bayerna.
  • The Undertaker
    9.3k
    Ako ćemo gledati sljedeću sezonu onda Rog i Napoli 2016/17.
  • Crni86
    18.1k
    Ovo je do sada valjda najgori transfer rok u zadnjih 5 godina. Vidi se kako se krenulo bez ikakvog plana u ciscenje svlacionice i bez ikakvog plana koja su nam ciljana pojacanja i dobili smo finalni produkt u smjeni jednog trenera, najnekvalitetniji kadar unazad zadnjih pet godina, zaostatak za tovarima od 8 bodova i ispadanje iz LP. I to samo nakon jednog transfer roka koji je vodila nova uprava. Do sad sam branio Simica i ekipu ali moje povjerenje su izgubili i strah me iskreno sta ce bit sa nasim Dinamo ako se ovako nastavi u sljedecih godinu dana… Hajduk je jako blizu sto se vid i iz panike na forumi a to mu je nazalost omogucila nesposobnost nase uprave.
  • Dinamouberalles
    241
    puno bolji , gledao sam ih u Bayern 2 x puta , par frendova mi igraju regional ligu Bayern j . I govorili su za Vidovića i Ivanovića da su top
  • ZadnjiSamPutaKažeŠoroveIsokake
    434
    Baturina je bio naš najbolji talent i dali smo mu priliku , Vidović je najveći talent Bayerna i njemu ćemo dati priliku i vjerujem da će završit isto kao i Baturina, tovari su dali priliku Borevkoviću , sad će dat priliku Uremoviću , i vjerujem da će završiti isto kao Borevković.
  • ivosivo
    251
    Volio bih vidjeti, ako bi se nekome dalo izvuci statistiku prema kriterijima:

Transfer igraca u klub koji je te i prethodne dvije igrao Ligu prvaka
    — Infinity

Dobar kriterij, ovo je bilo zabavno, nadam se da nisam nekog preskočio, a moguće da jesam.
    Od sezone 2005/06 do danas:

1. Marko Pjaca u Juventus, 2016/17
    2. Ognjen Vukojević u Dynamo Kijev, 08/09
    3. Eduardo da Silva u Arsenal, 07/08
    Mlađi referent

ne znam jeste spomenuli Dejan Lovren u Lyon, 09/10?
  • Mali Zeus
    20k
    Hajduk je jako blizu sto se vid i iz panike na forumi a to mu je nazalost omogucila nesposobnost nase uprave.Crni86

Ovaj forum nije neko mjerilo.
  • Mlađi referent
    14.9k
    Ako ćemo gledati sljedeću sezonu onda Rog i Napoli 2016/17.The Undertaker

Napoli kao ni Roma nisu prethodne dvije u ta dva slučaja igrali LP.

znam jeste spomenuli Dejan Lovren u Lyon, 09/10?ivosivo

Ovo je točno :clap:
  • IceMan
    3.8k
    A kaj bi sad dao za otpisanog Bockaja il Tolica..

Na sto smo mi nas kadar sveli…
  • Crni86
    18.1k
    nije mjerilo, ali ocito je vec nezadovoljstvo prema novoj upravi i ono samo raste iz dana u dan. Sa tim da ono sta je objektivno i mjerljivo ukazuje da su spustili klub za dvijet letvice prema dole.
  • nemapredaje
    6.6k

Upravo to

Pričamo već neko vrijemo kako nama trebaju pojačanja, a ne rotacijski igrači. Zar netko stvarno vjeruje da bi Uremović bio pojačanje?

Njima dole možda je, ali nama sigurno ne bi bio.
  • ZadnjiSamPutaKažeŠoroveIsokake
    434
    Imao bi on minutažu u Dinamu sigurno, ali igrač koji prihvati da ide u hajduk, ne treba Dinamu , a ja sam zadovoljan ako bilo ko dođe osim Vidovića , ali ne vjerujem.
  • nemapredaje
    6.6k

Naravno da bi imao minutažu, zato sam i napisao da bi bio rotacijski igrač. Al da bi imao zacementirano mjesto u prvoj postavi, ne znam baš.
  • Orc123
    14.1k
    Znaci toliko smo spustili ocekivanja s tolikim prihodima ove godine u najbitnijoj sezoni u povijesti! S tim da smo vjerojatno u nikad boljoj financijskoj situaciji! Konacno sa transparentnijim vodenjem i onda bi se trebali zadovoljiti da se ne dovedu igraci koji nam trebaju jer ovo sto sad imamo je skakljivo za hnl a kamoli da se igra na 3. Fronta i ganja zaostatak za Hajdukom!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.