• Mr Anderson
    5.8k
    E, kaj mislite, ovaj put za ozbiljno? Jel nam trebaju uz Petka i tri kapitalca? Otprilike svaki po cca 100 kg žive vage?
  • Keyser Soze
    8.4k
    Nadam se Mbappeu, Haalandu i Leau, ostalo ništa ne valja.
  • superhik
    10.6k
    Komentari o ozljedi Stojkovića su prebačeni u njegovu temu
  • Miro Vugrinec
    1.8k
    potpisat igraca koji ima problema sa najtezom ozljedom u sportu?
  • Ludovic IX
    5.9k
    Taj Orc ili Cro je tri mjeseca plakao za Ojedom koji u 3o+ utakmica u americi ima 4 gola i 5 asistencija odnosno 4 gola manje od Kreilacha koji u isti broj tekmi iam 8 golova a znamo da kreilach nije razina dinama npr.

    npr, što bi navijači wolfsburga trebali reć kad su za siću doveli dzeku iz teplica prije ohoho godina. nije kapitalac svaki koji vrijedi 5 miliona i dolazi iz nogometne zemlje.

    recimo taj despodov.. imao je jako dobre brojke u sturmu kad je prodan u cagliari pa se tamo nije nikako snašao da bi u ludoj gori imao stvarno dobre brojke ali te su brojke večinom iz bugarske lige..

    po TM-u odigrao je 16 utakmica u skupinama EL i ECL i u 16 utakmica ima 3 gola i 3 asista.. nisu to baš sad toliko bajke od brojeva da bi sad mi davali 5-6 miliona za njega.
  • Mr Anderson
    5.8k

    Napisao ti je čovjek da je posudba. Jeli shvaćaš razliku?
  • VE86
    47
    Ako smo išta morali naučit, to je ne vjeruj novinarima. Ne zna se do magneta ništa.
  • Miro Vugrinec
    1.8k
    vidim da malo znas o posudbama, ugovorima itd. Kad igrac dolazi na posudbu s pravom otkupa, dobiva Dinamov ugovor koji sumnjam da je manji od 20 tisuca € mjesecno. Jer su novine pisale 10 puta veci ugovor neko u Loski a u loksi je imo cca 2-3k
  • Mr Anderson
    5.8k

    Ja bih rekao da ti malo znaš. Ne samo o posudbama.
  • Ludovic IX
    5.9k
    ok, kostat će nas 100k ako se ozlijedi i ne igra do polusezone.. i nije toliko skup rizik
  • Miro Vugrinec
    1.8k
    ako ja malo znam onda ti ocigledno nista ne znas o nogoemtu a kamoli opsirnije. Ako je suha posudba igrača plaća njegov matični klub, ali kada igrač ide na psoudbu s opcijom otkupa u 99 posto slučajeva ga plaća klub koji ga treba otkupiti
  • OsamŠest
    2.7k
    Ima tko broj od Šimića, čisto da mu javi za DespodovaVučko53

    Znaju oni to, nemaš brige..
  • austrijanac
    2.8k
    ako ja malo znam onda ti ocigledno nista ne znas o nogoemtu a kamoli opsirnije. Ako je suha posudba igrača plaća njegov matični klub, ali kada igrač ide na psoudbu s opcijom otkupa u 99 posto slučajeva ga plaća klub koji ga treba otkupitiMiro Vugrinec

    Kaj?
  • Orc123
    5.7k

    Koliko ima jedan Biuk u MLS ili ces i za njega rec da ne valja? Da li treba proc neko vrijeme prilagodbe ili neki k....? Jel grijeh traziti od Uprave da se nakon sto si zaradio 50 + mil eura kroz transfere dio novca reinvestira u momcad da bi si dao vecu sansu da igras na 3. Kolosijeka i jos k tome zaostajes za vodecom momcadi prvenstva koja btw.nema europslih obaveza i iskljucivo ce se koncentrirati na prvenstvo!? Igrat cemo duplo vise utakmica od njih, nedaj boze ozljeda, otisla su ti 3 od 5 najboljih igraca! Znaci sramota je zeljeti jacib i konkurentniji klub za kojeg navijas!?
    Jel zelis time lose klubu, ako ocekivas da ljudi preuzmu odgovornost za klub ili ce i dalje svaki puta trener biti zrtveni janjac? Mislis da su Sparta i Rijeka najjace ekipe s kojima cemo se susresti ove polusezone? Da ce ti Menalo i Marin, rjesavati utakmice? Da ces raubati ljubu malo na beku, malo u sredini? Ne zelim smanjiti ocekivanja!
  • morales
    128
    ajmo zagrebčani uhvatite šimica mora se neki pritisak stvorit
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions