• Fanboy
    2.2k
    Svi svjetski klubovi imaju igrače od 33+ godine kao nositelje i top igrače jedino su Dinamovim navijačima stari i za klupu. Pa nisu vam ovo 90-te da je gotova karijera.

    Ako Modrić, Kroos, Silva, Giroud, Džeko ulaze u svojim 33 do 40 godine u čemu je problem imati KTC na klupi da uskoči kad treba. Recite mi tko od ostalih klubova u ligi ima boljeg stopera od njega, a on bi ulazio kada bi bilo potrebno. Ako financijski nije zahtjevan on je top igrač, mentor mladima, a kad sezona udari na umor igrača nemaš boljeg stopera na našem tržištu da uskoči.
    Kad se nešto krenulo raditi po Europi radilo se jer su se napokon doveli iskusni igrači, a ne klinci.
    Svaki mladi igrač kad taman postane kvalitetan ode van, ako hoćete bolji klub onda gledate kvalitetu, a ne kao da je Dinamo kasica i da se broji lova od transfera.
  • Common Sense
    511
    Gavro i KTC su meni dragi, ali mogli bi igrat samo za veterane. Ova generacija dosegla je svoj zenit i sasvim je normalno da je kod onih koji su dugo tu došlo do svojevrsnog zasićenja. Slične oscilacije imale su i imaju top momčadi poput Uniteda, Arsenala, Milana koji su godinama drmali Europom sve dok igrači nisu ostarjeli.
  • Hrc-Vg
    222
    Ja imam 41, i sad mogu napraviti 17 sporih zgibova u setu, a sa 30 nisam mogao 8. Drukčiji program, bolja prehrana, više iskustva u svemu…CR7 s 35 je bolji od Ivanušeca s 25, a i LM s 35 je bio bolji od Krovinovića s 27. To su gluposti. Samo moramo znati kaj nam je kratkoročna, a kaj dugotrajna strategija…
  • Mihaljević
    8.2k
    Kačavenda će bit predstavljen sa crnim dresom, kolko čujem.
  • mali M
    3.5k
    Vi zbilja KTC-a i Gavranovića uspoređujete s Modrićem, Krossom i Ronaldom?!?!?
  • Patak
    2.2k
    KTC nam je jedan od boljih stranaca koji je došao kod nas, možda smo uboli svakog desetog takve kvalitete ali nam je star jer ima 33 čak i za rotaciju? Sigurno može odigrati kvalitetno još dvije godine. Ako dođe netko kvalitetniji od mlađih ok, tak je i Lauritsen sjeo na klupu kad je Šutalo ostvario puni potencijal.
  • Hrc-Vg
    222
    ak su godine jedini argument, zakaj ne?
  • NitkoBitan
    12.4k
    Kačavenda će bit predstavljen sa crnim dresom, kolko čujem.PlavaSlavonija86d

    Znaci Loksa prvo objavi da Kacavenda dolazi na polugodisnju posudbu, onda Dinamo stavi objavu crnog dresa i ti si sad kao izbacujes insajdersku o Kacavendi u crnom dresu.

    U ime oca, sina i duha svetoga :pray:
  • mali M
    3.5k
    U redu.. dišem i živ sam... To su samo slova...
  • Mihaljević
    8.2k
    Jesi ti dobar u glavi? Ja ti kažem samo šta čujem... A velika je razlika između da će ga predstavit što sam napisao i da će doći , razlika koju očito tvoj mozak ne može dokučit.
  • NitkoBitan
    12.4k
    Jesi ti dobar u glavi? Ja ti kažem samo šta čujem...PlavaSlavonija86d

    Kaj nisi cuo to prije dan, dva neg nam sad govoris kad svi znamo da dolazi i Kaca i crni dres. Los si insajder :down:
  • Mihaljević
    8.2k
    Kakav insajder? Sportske kažu da će sutra predstaviti Kačavendu, a ja sam čuo da će ga predstavit u crnom dresu .. Nikakav insajder.
  • deda
    28.3k
    S kim se vi borite deca? Mir
  • i more je plavo
    891
    Samo moramo znati kaj nam je kratkoročna, a kaj dugotrajna strategija…Hrc-Vg

    Obije strategije su da probamo sto duze ostati na ovom nivou, i ako je moguce jos malo napredijemo, a to sa nama dostupnim "iskusnim" igracima ne mozemo.
    Stopera kojeg zbog godina otpise Juventus ne mozemo platiti, ko ni Ronalda, Mesija, Modrica.........

    Biscan je to lijepo rekao, mi smo razvojni klub i razvojna liga, i mozemo opstati na ovom nivou samo ako pronadjemo nove Sutale, Gvardiole, Olme ........prodamo ih i onda opet iz pocetka.

    Jer za seike koji razbacuju lovu smo premalo trziste i prelosa liga.

    I Red Bull je to shvatio, jer nemre za istu lovu prodati igraca iz Austrije ko iz Njemacke.

    Bilo to nama drago ili ne, ali tak stvari stoje.
  • i more je plavo
    891
    Ak pratite Livija, mozete vidjeti koliko Fener ima dobar stadion, koliko vjernih navijaca, privatne avione, Tadića, Đeku, Freda........i opet su u europskim okvirima patuljak.
    Ali opet su zanimljiviji od nas u ligi prvaka jer turaka ima svuda po europi, kupuju ulaznice i napune stadione od velikana koji se onda s njima poigravaju.
    A jos ni ne mogu do lige prvaka, nego konferencijske.

    Jbga, nije fer, nije posteno, ali tak je.

    Zato sto manje hejta, nego uzivajmo sto imamo priliku biti navijaci kluba kojem se svi dive kako uspjeva tolike godine biti prisutan u ozbiljnom nogometu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.