• Mali Zeus
    20k
    E hvala ljudi. Čovjek dođe s informacijama i onda ne kaže sve do kraja. Užas.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    Ak bacimo 4m u lovi i trampi na miereza biti cu izrazito nezadovoljan.

Jos uvijek imamo drmica kojeg ne koristimo i preplacujemo. Mierez nije pojacanje !
  • Mali Zeus
    20k
    Danas očekujemo napadačku bombu koju je @rob ljubavi najavio. :)
  • Olmic
    5.5k
    napisao je o kome se radi
  • Common Sense
    1.3k
    Jakirović je najveće pojačanje :strong:
  • Mali Zeus
    20k
    ↪Mali Zeus napisao je o kome se radiOlmic

Uf nisam pratio, di, kad?
  • Olmic
    5.5k
    par stranica prije David Okereke, pise i Tironi o njemu, kao da ga je biscan htio
  • Krizy
    64.3k
    Jakirović:
    "Ne pričam floskule, stvarno mislim da u Dinamu ima jako puno dobrih igrača. Uvjeren sam i da će do kraja prijelaznog roka još biti dolazaka u Maksimiru, a nadam se da će svi ostali koji su tu ostati s nama."
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    rješavati se tereta bi bilo najveće pojačanje ( pored petkinog ostanka ) i onda na zimu vidjeti di si sa kadrom i dovesti par dobrih igrača.

imamo 15 igrača višak !
  • Silvek1986
    92
    Ovaj David Okereke je prosječan igrač, daleko od kapitalca. Ona 2 pojačanja zvezde za koje nije plačena odšteta su avion za ovog...
    Spominjao se u kontekstu Bešiktaša i Galatasaraya, jedni i drugi su odustali.
    Ili traže previše ili nije neki igrač
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Meni bi bolje bilo trazit pojacanja u obrani, vezi, krilnoj poziciji nego u napadu. Fokusirat se na zadrzavanje Petkovica i gurat Emrelija tamo. Mislim da bi on bas mogao profitirat na ovakvom nogometu, ali ne na krilu. Za nuzdu tu je i Drmic.
  • Olmic
    5.5k
    drmica ili se rijesit ili da postane drugs opcija ( u sta ne vjerujem ) jer je preskup da bude iza Petka i Emrelija
  • Efes Pilsen
    14.1k
    da se razumijemo ja bi ga se rijesio i doveo igraca kojeg Sergej zeli, ali ako on ostaje tu onda bi mi bio na diobio 2., 3. opcije. Jer ako Drmic ostaje i uz Emrelija koji je imao dobre role na toj poziciji ja bas ne vidim potrebe gomilat igrace. Naravno, preduvjet je ostanak Petka.
  • hardek
    7.8k
    Kacavenda za rotaciju u vezi i jedno krilo koje će biti pojačanje. Trenutačna rotacija na krilima: Špikić, Stojković, Kaneko, Rukavina i Emreli koji nije krilo. Jako slabo je to. 4 milje od Miereza preusmjeriti na krilo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.